Jump to content

Botsautobob

Full member
 • Content Count

  999
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Prima

About Botsautobob

 • Rank
  Kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Kom je goed weg dat ze nog geen huiszoekingsbevel bij zich hadden... Bij mij waren ze zojuist helaas beter voorbereid... Triest aanzicht is het nu in m'n ruimte
 2. Deze jongen is helaas klaar met kweken.... Ben er redelijk ongeschonden vanaf gekomen, maar dit was de eerste en laatste keer... Gegroet allemaal, succes verder. En als tip wil ik meegeven... vervang je filter tijdig en schaf deze met heel veel overcapaciteit aan.
 3. @Tune Ja 2 zaadjes hebben geen teken van leven gegeven. Zelfs zo erin knijpen/nagel kreeg ik er geen vliesje vanaf. En inderdaad, zo stil is dat ding... Echt niet te geloven dat die buisafzuiger zoveel lawaai maakt ten opzichte van deze stalen box. Kan het iig iedereen aanraden. Geen lawaai, absoluut geen geur meer, geen trilling, geen gebrom, niks, nakkes, nada.... Mevr. bots en ik vonden toch eigenlijk vanaf dag 1 met die vorige afzuiger/filter dat het niet helemaal geurloos was buiten de tent. Later in de bloei veel erger natuurlijk. Wellicht is 1500 kuub wat overkill voor een DR120 600w, maar met oog op de toekomst... Klein beginnen, steeds wat grotere opzet als het lukt... Wellicht dat er in de toekomst nog wel lampje bij komt, grotere tent, zelfbouw hok... wie zal het zeggen... Maar zou zonde zijn nu een 750/1000 kuub te hebben aangeschaft en over een jaar of 2 weer een andere kunnen halen bij wijze van spreke, omdat de ambitie toch wat groter werd. Het is nog steeds allemaal voor eigen stash, dus 'winst' is er niet bij in de huidige setup
 4. Wat voor tent is dat? Raar kleurtje zo van binnen, dacht dat ze allemaal zilver/wit waren. Grafiekje ziet er leuk uit, waar doe je dat mee als ik vragen mag?
 5. Upgrade aangeschaft! Wel een flinke rib uit m'n lijf, maar het geluid is echt zo stil, dat ik dacht dat de afzuiger kapot was! Toen besefte ik dat deze op 20% draaide ofzo, echt niet te horen. Ventilatortje in de tent maakt meer lawaai. Ophangen ging natuurlijk nog niet, dus er staat nu een zijflap open, filter er half ingehangen en het probleem is voor 90% minder Na deze run alles maar verbouwen en netjes ophangen Geloof niet dat ik nog klimaat problemen ga krijgen in de zomer. 1500m3 s-vent stalen box 1500m3 phresh filter s-vent trafo 1.5a En de kleine hazejes... Het zijn er 8 geworden!
 6. Nog een aantal fotootjes van eergisteren Inmiddels is de 8e ook uitgekomen, dus die zal ik er vanavond ook bij planten Hadden er een paar wel ietsjes dieper gemogen... achja, ze staan Wat een sprietjes weer he
 7. Krijg nou tiete joh.... Hoe zwaar is zo'n kitje dan wel niet? Nondepinne nog an toe, hier in de buurt zit geen growshop met dezelfde mooie prijzen. Maarja Edam ligt werkelijk aan de andere kant van nederland... en je kunt daar alleen doordeweeks ophalen zeker? Post NL Nederland Uw bestelling is te zwaar om te versturen met PostNL.
 8. Mollen of mieren wellicht? Maat van me had het ook, trok z'n kluit eruit en d'r was een mierennest onder gevormd, en bijna geen enkele wortel meer. Terwijl een paar meter verder niks aan 't handje was.
 9. Zelf samenstellen is inderdaad een betere 'bang for your buck'. Twijfel eraan of je voor dat budget alles aan kunt schaffen. 2 deftige lampen zijn al meer als dat... Tenminste, die dimlux en gavita beauty's zag ik staan voor 450... Da's niet misselijk, maar geloof dat de mogelijkheden wel stukken beter zijn daarmee. Kweek zelf ook 'maar' met een ELT 600 watt vsa... Maar kijk eens naar de kilo knaller van puk. Dat is nog wel aardig te overwegen geloof ik, wellicht grotere afzuiger/filter las ik ergens.. Maar kom je iig een aardig eind in de goede richting. Ben zelf ook begonnen met een complete tent, maar als ik toen wist wat ik nu weet.... Zou ik dat iig nooit meer doen.
 10. Ok, heb de keuze gemaakt. Gewoon nu die investering doen, gepakt worden hangen nog veel meer kosten aan.... Alleen 1 ding begrijp ik nog niet helemaal. Op m'n huidge afzuiger zitten 2 knopjes. 1 om het percentage in te stellen, de ander om de maximale temperatuur aan te geven voordat hij op 100% begint te draaien. Als ik naar een plaatje kijk van zo'n s-vent trafo, zie ik echter alleen maar een temperatuurinstelling. Hoe stel je dan het normale percentage is qua afzuiging? Straks in de winter is het misschien wat kouder, dat hij de 29 graden niet aantikt, hoe draait deze dan? Sorry voor alle vragen hoor, het is me gewoon niet helemaal duidelijk! Voordat ik straks alsnog niet compleet ben
 11. Zit toch ff met die fancontroller in m'n maag. Die maakt het allemaal net een stuk te duur voor het budget. Wil de rest van de maand ook nog kunnen leven. Dus mijn vraag, is het per se nodig op dit moment? Of zijn er goedkopere alternatieven? Liefst wel zo stil mogelijk uiteraard, maar gezien de locatie waarop ik kweek is dit niet het allerbelangrijkste. Zit niet boven iemand z'n slaapkamer zeg maar Hopelijk ben ik er snel aan uit, want ik maak me echt zorgen om die lucht!
×
×
 • Create New...