Jump to content

Marky

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Marky

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Het hoge noorden
 1. Marky

  Wietkopen.nl

  Ik sluit mij bij bovenstaande aan qua effect voor een soort wat voor AK47 moet doorgaan. Zeer donkere kleine topjes met veel tak eraan. Ik denk daarom ook dat het een andere soort is lijkend op Thai.
 2. Voor de meeste mensen heeft het juist WEL een relatie met cannabis en zo breng je het groene kruid zeker in negatief daglicht
 3. Ja ik ben ook wel benieuwd hoeveel mensen in een weckpot doen
 4. Marky

  Zaad In Planten, Feminised Of Niet?

  Bedenk wel dat het niet makkelijk is om bij veel planten op herma verschijnselen te controleren en dat bij deze manier van zaad verkrijgen de herma eigenschap behouden of vergroot kan worden. Je wil ook niet dat je hele tent of hok onder gestuifd wordt omdat je wat ballen mist.
 5. Marky

  Zaad In Planten, Feminised Of Niet?

  Je planten zijn herma geworden, het zullen vrouwtjes worden met wellicht herma verschijnselen. Draai nu zelf ook een rondje met zulk zaad(Bubblegum). Zo lang je alle planten goed controleert op ballen en deze verwijderd wil dat best.
 6. Marky

  Manwijf Wil Niet Klaarkomen?

  Hoop dat je het snuiven achterwege hebt gelaten😂
 7. Denk ook niet dat er bewijs voor is maar logisch geredeneerd zal het wel kunnen kloppen, buiten deze technieken om is niet bevrucht worden voor een plant ook al heel veel stress, dat is namelijk het enige wat telt voor de plant.
 8. Marky

  Ventilatie; Sufgelezen!

  Je gaat meer verlies van die 2 filters op 1 ventilator hebben dan 2 filters op elk een ventilator omdat je dan 2 keer weerstand op je filter hebt, en anders maar 1 keer in verhouding gezien, mijns inziens
 9. Genieten van m'n eigen gekweekte Sweet Tooth x NLX die goed tot z'n recht komt met de vaporizer
 10. Marky

  Denen Onder Kunstlicht

  Had hier op het forum gelezen dat sommige Denen al bij 17 uur licht in bloei schieten. 18/6 voor de groeiperiode lijkt me dan misschien niet safe genoeg. Mensen die hier iets meer van weten?
 11. Marky

  Denen Onder Kunstlicht

  Zijn er mensen die ervaring hebben met of weten of het mogelijk is om Deense soorten te kweken onder kunstlicht?. Ik heb nog een tiental zaden liggen en geen mogelijkheid om ze buiten te kweken volgend jaar. Verder weet ik dat het met semi-autoflowers erg nauw komt qua lichturen. Heb geen zin in herma gezeik en planten die meteen in bloei schieten.
 12. Marky

  Pepertje Roken Haha?

  Hahaha geweldig, dat zal ze leren k*t rippers
 13. Marky

  De Sjop?

  Bedankt voor de reacties, heb er deze avond m'n bestelling gedaan!
 14. Marky

  De Sjop?

  Is eigenlijk meer uit gemak en er zitten bestwel veel dingen bij, rest nog steeds de vraag of mensen ervaring hebben met bestellen bij de Sjop?
 15. Marky

  De Sjop?

  Zijn er mensen die goede ervaringen hebben met bestellen bij www.desjop.nl, wilde hier een complete kweektent kopen maar het bankrekeningnummer van de site kwam niet overeen met waar naar ik geld moet overmaken, vandaar de twijfel.
×