Jump to content

Marky

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Marky

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Het hoge noorden

Recent Profile Visitors

592 profile views
 1. https://onlinetopgarden.com/nl/gt-regelbare-buisventilator-400m3-125mm?channable=e37015.T1RHTkw4MTM1&gclid=EAIaIQobChMI86T8vNDp4QIVEuJ3Ch1enQYUEAQYASABEgInNfD_BwE Ik heb een soort gelijke buisventilator als in de link hierboven. Verbruikt maar 60W maar heb deze al een jaar of 5. Vroeg mij dus idd af hoeveel meer dit zou kunnen worden.
 2. Ik heb in de afgelopen jaren gekweekt onder nieuwe 250 en 400 W HPS lampen maar met verouderde apparatuur(VSA en buisventilator). Ik had in die tijd een veel hoger stroomverbruik waarschijnlijk door de oudere apparatuur. Tegenwoordig heb ik een led lamp maar nog steeds dezelfde buisventilator. Zijn er mensen weten of een buisventilator zoals bijvoorbeeld een magnetische VSA ook heel erg veel meer stroom verbruiken?
 3. Ik sluit mij bij bovenstaande aan qua effect voor een soort wat voor AK47 moet doorgaan. Zeer donkere kleine topjes met veel tak eraan. Ik denk daarom ook dat het een andere soort is lijkend op Thai.
 4. Voor de meeste mensen heeft het juist WEL een relatie met cannabis en zo breng je het groene kruid zeker in negatief daglicht
 5. Ja ik ben ook wel benieuwd hoeveel mensen in een weckpot doen
 6. Bedenk wel dat het niet makkelijk is om bij veel planten op herma verschijnselen te controleren en dat bij deze manier van zaad verkrijgen de herma eigenschap behouden of vergroot kan worden. Je wil ook niet dat je hele tent of hok onder gestuifd wordt omdat je wat ballen mist.
 7. Je planten zijn herma geworden, het zullen vrouwtjes worden met wellicht herma verschijnselen. Draai nu zelf ook een rondje met zulk zaad(Bubblegum). Zo lang je alle planten goed controleert op ballen en deze verwijderd wil dat best.
 8. Hoop dat je het snuiven achterwege hebt gelaten😂
 9. Denk ook niet dat er bewijs voor is maar logisch geredeneerd zal het wel kunnen kloppen, buiten deze technieken om is niet bevrucht worden voor een plant ook al heel veel stress, dat is namelijk het enige wat telt voor de plant.
 10. Je gaat meer verlies van die 2 filters op 1 ventilator hebben dan 2 filters op elk een ventilator omdat je dan 2 keer weerstand op je filter hebt, en anders maar 1 keer in verhouding gezien, mijns inziens
 11. Genieten van m'n eigen gekweekte Sweet Tooth x NLX die goed tot z'n recht komt met de vaporizer
 12. Had hier op het forum gelezen dat sommige Denen al bij 17 uur licht in bloei schieten. 18/6 voor de groeiperiode lijkt me dan misschien niet safe genoeg. Mensen die hier iets meer van weten?
 13. Zijn er mensen die ervaring hebben met of weten of het mogelijk is om Deense soorten te kweken onder kunstlicht?. Ik heb nog een tiental zaden liggen en geen mogelijkheid om ze buiten te kweken volgend jaar. Verder weet ik dat het met semi-autoflowers erg nauw komt qua lichturen. Heb geen zin in herma gezeik en planten die meteen in bloei schieten.
 14. Hahaha geweldig, dat zal ze leren k*t rippers
 15. Marky

  De Sjop?

  Bedankt voor de reacties, heb er deze avond m'n bestelling gedaan!
×
×
 • Create New...