Jump to content

sensiseed

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About sensiseed

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Heb eens een schakelklok gehad die een paar keer blijven hangen was ofzo, heb gewoon afgewacht en paar weken later ging ze niet meer vanzelf aan. Bleef dus steeds hangen op het uur dat die moest schakelen. Ging meebepaald om een davin dv12. Veel succes
  2. Hier ben ik weer, als eeuwige twijfelaar. Mn ventilatie is aan een update toe. Ik zoek zo een 1200 kuub afzuig, liefst zo stil mogelijk. In mijn situatie is een buisvent het meest effectief. Een softbox zou aan het plafond hangen; wat me al een bocht of 2 zou kosten.. Nu vraag ik me twee dingen af. -maken 2 buisventilatoren van 615m3 f meer lawaai dan eenzelfde groter model van 1200m3 ? Dit lijkt mss een domme vraag. - en klopt het dat ik denk dat ik meer verlies heb als ik 2 x 600m3 filters op 1 grotere afzuiger monteer, dan als ik 2 afzuigers van 615 heb met elk 600m3 filter. Alvast bedankt voor het meedenken! Liefst had ik een 1500 softbox. Maar met 2x filter en een paar bochten, dan blijft er gauw niet veel over. .
  3. Er groeit wel al wat groens, maar sommige plekken lijken inderdaad niet echt vruchtbaar. Voor zover ik het kan uitmaken op de foto's. Schep eens wat grond op en neem daar even foto van. Verder zou ik alles opwaarderen met wat compost, goed omspitten en eventueel buffertablets of wat vloeibare voeding aanschaffen, om bij te voeden. Verder staan hier op het forum wel een paar aardige organische mixjes. Succes
  4. Als je even terugleest, zie je dat je een advies verkeerd begreep. Zolang je ze onder die 220 watt kan houden binnen zou ik ze daar houden. Tot het echt 'mooi' weer is. En niet van dat kwakkelweer zoals in mei. Just my 2 cents. Tuinkasje van de action doet ook wonderen voor de vorst. Tomaatjes en komkommer plantjes staan hier al 4 weekjes in de koude kas. Tligt dus een beetje waar je zelf lekkerst bij voelt. oja en als je het een beetje weet te timen met autoflowers kan je 2maal bloeien. 2weken voorgroei april-> 8 weken tot oogst eind juni, begin juli. 2 weken voorgroei eind juli en dan nog eens ongv 8weken tot begin september Later!
  5. sensiseed

    Ph Buffer 7?

    @Lostchild. Eerste keer datk dat hoor. Bij de instructies van mn adwa ph meter staat nochtans eerst ph7 eiken en dan ph4
  6. Heb er ook al eentje versleten na 12maand.. ook van Davin. klok bleef toevallig ook op 20u vaststaan. Die dingen zijn heel gevoelig aan verkeerd gebruik, wat bij mij het geval was. Klok verzet als lamp aan was.. Heb nu eentje van climate. Doet verder ook zijn ding. Ken zelf niet veel van elektra. Dus bij twijfel gewoon vervangen.
  7. Heb net met veel interesse het hele topic doorlezen. Wauw gast, jij inspireert me! Ben zelf geïnteresseerd geraakt in genetica en zaad kweken. En nu alleen nog maar meer. Top bezig!
  8. Heb hier ook al over zitten ttwijfelen.veel goed maar ook slechte dingen gehoord. Als je zoekt naar de verkoper hyindoor zijn er echt veel kwalitatieve spullen te vinden. Wel duurder dan wat jij linkt, maar goedkoper dan hier. Wat is uiteindelijk niet 'made in china'?
  9. Lijkt me toch heel sterk op vraat aan je blad door iets miniscuuls. Zijn misschien nog zo weinig plekjes dat je ze heel moeilijk kan zien. Beetje in de gaten houden. Alst beestjes zijn zal je er zien bijkomen. Als je met iets zou willen spuiten later;kan ik je bio insecticide met pyrethrum aanraden. Mag tot 2 dagen voor oogst toegepast worden op groentes. Zou dit zelf toch alleen uiterst tot week 3 bloei doen.
  10. Lekker de kleinste paarse blaadjes eraan laten of slechts gedeeltelijk wegknippen, droogt mooi in je bud en dan zie je het nog wat nadien ook
  11. Inderdaad, no stress Kan aan fosfor liggen maar je buds zien er nagenoeg mooi uit. Dus gewoon lekker roken. Veel succes nog met de laatste loodjes Als t aan het soortje ligt en je vind het mooi, moet je de laatste 3 a 5 dagen eens ijswater geven. Zal het nog veel meer toonbaar zijn. Veel purple soortjes worden pas purple als de temp. vrij laag is op het einde van de bloei. Rook ze!
  12. Heb een paar oude topics bekeken; Heb men kabels wat mooier geordend. Stekker in en uitgetrokken, alle pinnetjes op de klok gereset als hetware. En de kabel van de vsa eens in de andere ingang gestoken. Nu gaat dat kreng gewoon terug. Ik denk dat ik et maar even aanzie hoe die et doet in de groeiperiode..
  13. Hmm op deze pagina https://onlinetopgarden.com/nl/343-davin-controllers staat een budget relaiskast voor 4x 600 en 1x kachel die goedkoper is dan de gewone davin dv12 die ik had? Als de levensduur evenlang zal zijn kies ik ditmaal liever voor de goedkopere oplossing. Als leek op vlak van elektriciteit; is die budget relais minder veilig ofzo? O.O Dv12 nu opengemaakt en ziet er normaal uit.. straks komt er iemand met verstand van zaken even kijken. Gr
  14. Nu ik even ruik aan dat ding, ruik ik de geur van elektriciteit, als je snapt wat ik bedoel. Niet verbrand ofzo, maar toch raar. Zal wel kapot zijn wrs.. ga vanavond toch nog ff testen.
  15. Ja neen, inderdaad Liever iets anders ditmaal!
×
×
  • Create New...