Jump to content

MrLarkAx

New Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MrLarkAx

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

596 profile views
 1. Dank voor alle respons, nuttige foto's ook.
 2. Vindt je dat gek? Dit forum gaat over zelf kweken. Leg me dan maar eens uit waarom er een speciaal gedeelte is gereserveerd voor tips over coffeeshops, het gebruik van cannabis, recepten, medicinaal gebruik, games, muziek, films en uitgaan 't gaat in mijn ogen naast het kweken ook om cannabis in het algemeen (maar ik kan er flink naast zitten hoor, ben tenslotte een rookie)
 3. hoi tuinierders en genieters, Ik zag laatst een artikel van cnnbs over de website wietkopen.nl. Een soort online coffeeshop die net als een 'normale' webwinkel zou moeten werken. Heeft iemand ervaringen met deze website?? Het artikel was wel positief maar je weet het maar nooit tegenwoordig. Is het betrouwbaar, en komen ze hun beloftes mooi na? Ik heb zelf niet altijd tijd om naar de shop te gaan dus ik ben er wel benieuwd naar. Gr. MrLarkAx Het artikel> https://www.cnnbs.nl...n-wietkopen-nl/ Sorry als hier al een topic over is, maar kon niks op het forum.
 4. Merci voor de antwoorden. Vind per gram wel een stuk makkelijker als ik dat zo lees.. weet je tenminste wat je krijgt voor je geld (meestal dan; haha). Ben weer een stukje wijzer geworden
 5. Hallo allemaal, ik heb 2 vragen over hoeveelheden Ik haal altijd bij dezelfde mijn wiet, en dat is dan per gram. Nu hoor ik altijd mensen over 'vijfjes' en 'twaalfjes' en zo, en ik begrijp dat dat dat de prijs is die je betaald voor het gewicht in het zakje. Mijn vragen zijn: - Hoeveel gram zit er ongeveer in een vijfje (ik weet dat sommige soorten duurder zijn als andere soorten, maar kan iemand een ruwe schatting maken)? - Iemand zei laatst tegen me dat een twaalfje hetzelfde gewicht heeft als een vijfje, maar dat de wietsoort duurder is en dat daardoor de prijs hoger is. Dit klonk een beetje vreemd, zit er niet gewoon meer gewicht in een twaalfje dan een vijfje, en dat het daardoor duurder is? Internet is verder een beetje vaag over deze dingen. Alvast bedankt, MrLarkAx
 6. Bedankt allemaal voor de reacties. Ik heb maar besloten om het risico niet te nemen. Dan maar die troep uit de shop Ik blijf wel de topics in de gaten houden, blijft een leuke hobby. Hopen dat de overheid zich snel realiseert dat dit beleid helemaal nergens toe leidt.
 7. Hallo iedereen, Ik ben MrLarkAx. 18 jaar, scholier, en ook groot voorstander van legalisatie van cannabis. Ik rook niet veel, zo af en toe steek ik er een paar op met wat maten. Ik speel al een paar jaar met het idee om 1 of 2 plantjes te kweken (tuinieren is ook een hobby van mij ). Niet voor het stoer doen of zo, heb ook niet de intentie om te verkopen, Mijn grootste drijfveer is het feit dat ik graag wil weten wat ik rook. Bekend is dat er helaas veel pesticiden worden gebruikt in de wietteelt. Als ik dit plan doorzet wil ik het heel basic houden: een simpele buitenkweek zonder teveel poespas, hier en daar wat voeding en meten en dan kijken of ik een beetje opbrengst kan verkrijgen. Pure nieuwsgierigheid en amateurisme dus Ik heb echter ook ambities en wil dan ook 'een clean' record houden. Na mijn studie wil ik graag aan de slag bij het OM (ironisch misschien) en nu heb ik dus ook het dilemma of het verstandig is om dit te doen. Misschien kan ik deze vraag beter op een juridisch forum plaatsen, maar ik denk dat jullie hier ook wel het een en ander vanaf weten. Kortom: Wordt het houden van 2 zichtbare, amateuristische plantjes gewoon met een vriendelijke knipoog gedoogd of krijg je dan gelijk politie voor de deur en een aantekening op je strafblad? P.S. ik weet niet of ik dit in het voorsteltopic moet vragen, maar ik was er toch al dus ik dacht: dit lijkt me wel goed. Als anders blijkt, mea culpa. Groet, MrLarkAx.
×
×
 • Create New...