Jump to content

piet kierewiet

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by piet kierewiet

  1. gaat echt vet worden in 100 liter kuipen ze zien er mooi uit man
  2. piet kierewiet

    takkebos

    takkebos
  3. en nu doc haha,gaat volgens mij best wel goed zonder duure grond.bij het water geven geef je eerst de helft zonder voeding dan daarnaa de andere helft met voeding.kan gewoon met een tuinslang en een gieter.een mooie groote kas en een goede zomer is wel nodig natuurlijk.de losse p k n korrels gooi je in de gieter en gaan.als de plant ze eerste bruine haaren laat zien dan kan je over stappen op pk13 14 omdat dit goed werkt en ook nog eens niet zo duur is.voor een binnenkweek is dit niet echt geschikt omdat de zandlaag in een kas zoals deze wel een paar meter dik is.dit werkt zo goed dat de plant tot het oogsten groen blijft.
  4. gaat volgens mij wel redelijk goed op zand,en dan zou ik hier een mooie foto plaatsen. ben al een half uur bezig en het lukt me nog niet kijk anders effe in me album daar staat ie wel dat ging ook best snel maar de rest zou er haast stress van krijgen.als ik geen lekkere bubbelgum hier had dat dan weer wel!
  5. kweken op zand is zo gek nog niet hoor heel erg veel tuinders doen dit met verschllende gewassen.heb een keer boomen gezien van 260hoog en heel erg breed.heb er foto,s van zet ze er vanavond wel op.zand bevat geen voeding is ook niet nodig kijk maar naar een hydro kweek.wel stoomen de tuinders hun zand om ziektes tegen te gaan.gewoon wat boeren verstand en losse pkn korrels en je kijkt je ogen uit.ook het geven van bladvoeding zorgt ervoor dat een ervaren tuinder makkelijk een kilo per plant trekt in een kas.is geen gelul is gewoon hun beroep.en dat zie je als ze aan het hobbyen zijn in hun kas.
  6. wauw wat een groei snelheid niet normaal,nu al wortels onderuit de pot echt te gek.mooi groen ook toppie
  7. wauw mooie kandelaars en voor die andere gast hup hup 400wattertje erbij kost 65pleuro en haal je er best wel uit
  8. weer een speciaal iemand erbij.speelt u triangel?
  9. hoge ec kan ook komen door een slechte ph waarde in je grond.je onderste blaadjes zijn ook de oudste dus die worden het eerste geel.hoe groot zijn je potten ,en staan ze niet te nat?
  10. licht afbouwen doe ik ook wel eens als ze echt op een bepaalde datum om moeten.je krijgt er geen meer gewicht voor in de plaats maar ze bloeien wel snel af.zou het pas doen als je toppen dik en hard zijn.maar verder gaan ze goed
  11. ik heb wel wat aan de tips gehad.ging om een kleine kweek6 planten binnen met 1200watt erboven.had hier gelezen dat ze zouden vragen,hoeveel haal je eraf,wat krijg je ervoor,geef je wel eens wat weg en blow je wel eens met je vrienden hier?.wis precies wat ik moest zeggen.weet ik niet weeg het niet,ik verkoop het niet,nee want dan blijven ze erom vragen,en de laatste de belangrijksteNEE agent want dan zitten ze hier elke avond.dus kweek je voor eigen gebruik of voor een aardig zakcentje zeg nooit dat je thuis een gratis coffieshop heb want dat heb je als je de laatste vraag niet goed beantwoord .wist dit zelf ook niet maar zo zien hun dat,dan is er geen spraken van eigegebruik maar tot het aanzetten van softdrugs gebruik.ook al heb je er 50 staan gewoon vol houden dat het voor je zelf is en misschien kom je er mee weg je zou echt niet de eerste zijn.
  12. gaat goed komen daar.met 5 kan je de kilo pakken met 65 liter kuipen.met 6 kuipen is het licht nog beter verdeeld paar klipfannetjes kopen om tussen de lamp en plant te blazen en gaan.
  13. gewoon op aarde in groote bakken en met de hand water geven.je moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren.ook al heb je nu weinig wiet beter als groot verdriet.ps de verzekering keert niet uit in deze gevallen ook bij hobby kweek niet
  14. pak de mooiste en grootste plant en zet hem op een goede weegschaal.zorg dat de andere planten niet zwaarder gaan wegen als deze plant.op deze manier zal je in ieder geval nooit teveel water geven
  15. wauw wat een spul daar.ga je ze nog bladvoeding geven?
  16. onderste bladeren zijn ook de oudste dus die worden het eerste geel.1200watt op nog geen 2m2 zorgt ervoor dat de plant hard moet werken nu in de winter gaat het wel in de zomer zal het niet zo goed gaan denk ik.als ze voor de rest mooi groen zijn gewoon doorgaan met wat je nu doet.en hoe ouder de plant hoe meer ie gaat drinken.
  17. als je geluk heb gaan je planten vrolijk verder met bloeien.als je pech heb dan schieten ze terug in de groei.gewoon effe een paar dagen aankijken.krijg je raare uitlopers op je toppen(groene sprieten)dan kan je ze 24 uur in het donker laten staan en dan gewoon weer verder bloeien.zal dan wel geen top oogst worden maar dan heb je wel wat ps staat er iskra op je relai
  18. mooie spullen daarzo mag wat kosten maar dan heb je ook wat.ik knijp de stam van de hoofdtop fijn.dus met duim en wijsvinger goed vastpakken en hard knijpen kan ook met het handsvat van een schaar.dit doe ik pas als de planten een cm of80 zijn.op de plek waar je hem geplet heb zie je naa een paar dagen dan een verdikking zitten.die hoofdtop heeft het dan een paar dagen zwaar en hierdoor kunnen de zijtakken dan hun best doen om hem in te halen.groetjes en succes ermee.
×
×
  • Create New...