Jump to content

Pretpakket

Members
  • Content Count

    148
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Pretpakket

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 10/24/1991

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    nijmegen
  1. Super fijne vriend ja, heerlijk! mrja hier dus ook nog ff de fotos, ik weet al dat het niet meer de gewenste resultaat oplevert. Ik wacht nog even af kijken hoe de plant erop reageert misschien kan ik er nog wel wat van af halen. Tja hee hij staat al een tijdje onder lamp vind et erg zonde om het nu al weg te gooien, maar bedankt voor de deprimerende info . Ik doe nog wel een update van de week.
  2. Een vriend van me heeft verkeerde instructies opgevolgd en nagenoeg alle bladeren van mijn 3 amnesia haze plant weggehaald, sowieso alle grotere bladen die bij de groeischeut groeien. Het enige wat er nu nog over is zijn kleine blaadjes en het zijn er niet echt super veel. Wat kan ik doen? ik zit in week 2 van de bloei en de topjes beginnen een beetje te komen.
  3. Ik heb ongeveer het zelfde probleem bij mij komt het hoogs twaarschijnlijk door overvoeding
  4. Ze staan vanaf 2 januari in 11L potten en een week daarvoor had ik ze in kleine potjes dus ongeveer net na kerst ben ik ermee begonnen. Tempratuur schommelt tussen 24-28 graden. Lv tussen 40-60. Op begin hadden ze wel wat teveel water bij het overpotten maar daarna heb ik er rekening mee gehouden door minder water te geven en wachten tot alles was verbruikt. uhm ik zie aan de onderkant van de pot al wel wortels uit steken. Ik werk niet met een ec of ph meter.
  5. Ja shit ik heb foto's maar ben al een dag naar het kabeltje zoeken van mijn telefoon. Kan hem helaas niet vinden maar ik weet wel bijna zeker dat het met overvoeding heeft te maken. Ik heb trouwens ook een probleem met de groei van mijn plant ik heb hem nu al 2 weken in de groei staan in 11L potten maar ze worden maar niet groter alle 10. Ze staan allemaal in 11L potten en ze blijven hartstikke klein sinds dat ik ze heb getopt. Ik merk ook niet echt dat ze door blijven groeien en als dit wel is gaat het heel langzaam ik heb vaker blue mystic gekweekt en toen werden ze echt lekker snel lang en vol met bladeren en takken. ( wel heb ik op andere grond gekweekt lightmix of growmix dacht ik ). Waarschijnlijk kan ik ongeveer over een uurtje alsnog de foto's erop zetten want heb een vriend gevraagt voor een kabeltje.
  6. Beste kwekers ik heb een probleem ik heb 2 weken geleden overgepot naar 11L potten ik heb ligtmix en batmix gebruikt maar ik heb denk ik teveel batmix gebruikt mijn bladeren worden geel en beginnen te verbranden... wat moet ik doen? Bedankt jongens
  7. ja, maar plug en play lekker compleet. haha ja ik ga morgen al naar de gamma. en nee ik begrijp niet dat het link is en dat zal ik waarschijnlijk ook niet snappen als er geen uitleg gegeven word WAAROM het gevaarlijk is want hoezo storing?. Maarja toch bedankt voor het roepen dat het gevaarlijk is want daar draait het uiteindelijk om . thnx peeps
  8. Ja, die kabel zat al aan de fitting vast. Ik kon kiezen om de stekkertje er af knippen, kabel strippen en adereind hulsjes om het koperdraad. Alleen nu heb ik het precies het zelfde gedaan (male stekker heel gehouden) alleen het hulsje vervangen door de female kant komt op het zelfde neer toch? Ik gebruik hem nog niet hoor dus ik kan nog van alles veranderen.
  9. zo heb ik het gedaan om de kabeltjes zaten al adereindhulsjes er om hee. Als dit niet veilig is kan ik het nog veranderen, misschien dat jullie mij niet zo snel snapte. De lamp gaat aan op het begin duurde het even 5-10 seconden voordat die aansprong. De lamp heeft geen aarde kabeltje is dit een probleem? of zorgt de lumatec dat dit niet nodig is? de plug en play stekker heeft natuurlijk nog wel een kapje. en ik heb een schakelkast die van dv 2x600w
  10. ja maar ik heb dus de male versie gekocht om zo die van de lamp met de lumatec aan te sluiten. ik zou het ook nog op jullie manier doen om zelf even te fixen maar dat is optie 2 dan. Ik zou het veel fijner vinden om gewoon mijn lumatec makkelijk van de lamp kunnen af te halen. En op de webshop zie ik op het plaatje wel een kabel zitten aan de lamp maar dat is denk ik gewoon een stekker voor in de stopcontact want het is gewoon knip- en plakwerk. http://www.degrowshop.eu/verlichting/lampe...-600w-compleet/
  11. ik heb de andere kant gevonden (male versie) dus dan zal ik de kabels daar aan moeten sluiten en dan gewoon mijn kabel van lumatec heel houden. zo vervalt de garantie ook niet plus het is dan veel makkelijker om het eraf te halen toch. Heb ik net 2 tl buizen gekocht voor de groei met armatuur.... zit er geen kabel bij morgen even terug naar de gamma en ff ruilen voor een met kabel is een cool white moet voldoende zijn toch? bij de meesten staan de kleuren niet bij bijvoorbeeld 6500k.
  12. Ik zocht het al op maar nu zie ik dat die topic dat lumatec met een k is geschreven vandaar. Maar het is toch raar dat ik dus mijn stekker moet afknippen zodat ik de kabeltjes met elkaar kan verbinden? Is dit wel zo veilig? En als ik het doe kan ik het dan ook het beste afplakken met tape per kabel of alles in een geheel? Wat een kut ding haha waarom maken ze niet gewoon een plug en play kap.
  13. Beste kwekers, Ik heb een lumatec 600w aangeschaft compleet met een set kap+lamp. Nu heb ik het uitgepakt en merk ik dat de Lumatec niet direct kan worden aangesloten op mijn kap.... terwijl ik dit wel als een set kocht, Ik ben totaal niet technisch en wil natuurlijk geen fouten maken dus mijn vraag is hoe moet ik deze aansluiten? Ik heb een uiteinde die je normaal in een adapter stopt zoals van een laptop ofzo de andere kant heeft gewoon een stopcontant. Maar bij de lamp heb ik dan alleen ruimte voor draden, wat moet ik hiervoor kopen er staan 2 letters bij elk gaatje? of heeft de growshop een fout gemaakt en moet ik hun bellen?
  14. bedankt ik heb nou al een aantal dingen aangeschaft 1,20 1,20 2m tent softbox 500m3 can filter 350m3 lumnatek lampen set 600w (evsa) schakelkast voor 2x600w 5x11L potten (vierkant) 3x20L potter (rond) thermo/hygro meter Een kleed van de growshop dat de luchtvochtigheid verhoogt als je het nat maakt. Ik heb nog aarde nodig en voeding en nog een paar dingen zoals buisventilator voor de inlaat of kan ik ook een simpele fan kopen bij de gamma? en moet ik mijn afzuiger op de schakelkast aansluiten? En zal de filter+afzuiging voldoende zijn?
  15. hoeveel gram heb je gewogen? ik stuitte in een keer op het laatste bericht zonder de opbrengst te weten
×
×
  • Create New...