Jump to content

cannahead

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About cannahead

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zo alles gedroogd en opgeruimd is toch alles bijelkaar 162 gr. Heb de kleinste fluffy topjes weggegooid. Nu 5 planten neerzetten in zelfde tentje, zaden zijn bezig om te ontkiemen.
  2. Je hebt helemaaal gelijk mooi gezegd! Heb gisteren flink geshopt, 5 x 25 liter potten gehaald ga het weer proberen op gold label. Ook ga ik nu wortel stimu gebruiken en een net boven hangen. Heb ook een adjust a wing gehaald kijken of het veel uitmaakt! Nu nog even kijken voor wat stekkies word wel zoeken!
  3. Jongens sorry voor het niet updaten! Planten zijn omgegaan gisteren, en het is totaal niet naar me zin gegaan. Ze hadden nog een week tegaan maar door een ongeluk gister moesten ze wel om. De slang van de dompelpomp was eraf geschoten en alles was zeik nat gespoten lamp is kapot gesprongen. Dus er was geen andere oplossing meer. Zeker 80% van de trichomen was al aan de bruine kant dus weet niet of het echt te vroeg was. Zeker de helft van de toppen is fluffy en heb er volgens mij niks aan. Ga nu voor een lumatek lampenkap en moet op 1 of andere manier bijverwarmen. Ga deze ronde ook maar 5 planten erin zetten en waarschijnelijk op de SCROG methode. Zie hier wat foto´s van de opbrengst: Ligt nu te drogen zoals op de foto met een ventilator erop.
  4. Leuk om te volgen heb zelf ook een kweek in DR120! Staan er goed bij!
  5. Goedemorgen mede kwekers! Zie nu idd dat de amnees echt doorschiet in lengte, hij sta nu op 12/12 te draaien dus maar even kijken of het misschien nog beetje rechtrek?! Waar moet ik beginnen met knakken? Ga LV nu afbouwen, maar volgens mij is de meter kapot dus daar even een vervanger voor halen!
  6. Denk dat ik idd na deze ronde gewoon 5 dames neerzet en lang laat doorgroeien! Bedankt voor je reactie en hoebedoel je de randen van de pot in de breedte?
  7. Heb gekozen voor 25X12liter omdat de shop zei dat dat wel verstandig was! Had er toch maar 2 potten uitgehaald voor de bevochtiger. Moest de buitenste potten wel verknippen omdat het anders niet paste. Maar volgende kweek beter wat minder potten erin? Wat kan ik nu het beste doen om toch met zoveel verder te gaan?
  8. He bedankt voor de tip ik ga zeker even kijken voor een ander stuk slang! Maar alleen in het middelste gedeelte van de slang zitten gaatjes en buitenste gedeelte is gewoon dicht dus zou toch wel gewoon moeten kunnen? Ga nu inderdaad even wachten met water geven alles is wel opgenomen lig geen water meer in de bak dus laat het nu gewoon even rusten! Rond de hoeveel liter zou ik moeten geven?
  9. DR120 Amnesia 25X eerste ronde !! Dit is mijn eerste kweek, wel al veel meegelezen met jullie op dit forum en het begon te jeuken!! Toen maar de grote stap genomen en alles opgehaald bij www.eugrowshop.eu ! Super zaak trouwens maar heb mijn mening al gegeven hier op het forum! -NU de kweek!- Ben gestart met een Secret Jardin 120 x 120 x 200 600 W phillips lamp met standaard kap buisventilator 125mm 400m3 Phat filter 350m3 flens 125 Klip ventilator Davin schakelkast voor 2 lampen Luchtbevochtiger 23 x 12 liter potten 25 amnesia stekjes Goldlabel grond Schakelbord : Voeding : Filter + Afzuiger + Lamp : Zie hier foto's eerste dag : Zaterdag 5-12-2009 (stekjes er net half uur in!) Potten goed nat gemaakt dit op advies van de growshop! - UPDATE 9-12-2009 - Stekkies staan nu al vanaf de 5de op 18/6 LV rond de 80% Probeer temp rond de 25 te houden. Zie foto's van me dames : Nog geen water gegeven. -UPDATE 10-12-2009- Vandaag voor het eerst water gegeven, naar mij idee wat te veel Denk rond de 25 liter ph 5.9 dit via onderaf gedaan. Wat denken jullie hiervan? Want heb mijn twijfels!! Lamp hangt trouwens nu op 70CM dit is langzaam naar beneden gegaan vanaf 1.20. -UPDATE 13-12-2009- Vandaag de dames wat water gegeven nu heel rustig aan gedaan denk 150ml per pot. Hier wat foto's helaas wel met lichten aan! Zie bij deze dame dat de bladeren naar binnen krullen waar zou dat aan kunnen liggen? Heb trouwens ook 10st amnesia vervangen voor NLX, dit omdat ik die stekkies kreeg en er een stuk beter uitzagen. NLX staat een kartonnetje in! Morgen start ook 12/12! TIPS ZIJN WELKOM!!!
  10. haha voel me al helemaal thuis nu ff verder werken aan een kweekverslag
  11. Heb hele goede ervaringen met www.eugrowshop.eu online bestellen boven 150euro is gratis verzenden en altijd de goedkoopste! Ben hier zelf langs geweest en echt een top team netjes wat te drinken gehad en lekker half uurtje zitten babbelen. Super service! Zelfs een terugbelfunctie op de website! HAHA ben zelf niet 1 van hun team maar ben nu zeker wel een vaste klant geworden!
  12. Ben een man van 20 jaar oud woonachtig in zuidholland Ben al heel lang het forum aan het volgen al een aantal echte kweeks meegemaakt en wat ervaring opgedaan. Sinds vorige week zaterdag zelf gestart in een DR120, ga nog een verslag openen heb foto's bijgehouden dus word spannend:D Rook zelf in het weekend af en toe een blowtje! grtz cannahead
×
×
  • Create New...