Jump to content

frank.

Members
  • Content Count

    212
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by frank.

  1. Had je ze in de volle grond staan? Wanneer begonnen ze te bloeien?
  2. Je had toch ook criticals, heb je daar ook een foto van?
  3. Zou een paar ventilatoren niet iets zijn, om op de planten te zetten de laatste weken? http://www.blokker.nl/webapp/wcs/stores/se...117994#meerinfo
  4. Wat gobru zegt is niet waar. Dat is eens in de 5 jaar, maar dan nog niet altijd. De boer blijft meestal grasland om zijn boerderij houden, omdat de koeien naar buiten moeten kunnen. Daarom zie je de maisvelden ook verder van de boerderijen af.
  5. Ziet er goed uit! Paar vragen: Dit zijn allemaal RD? Heb je alleen maar kippenmest korrels gebruikt? En wanneer heb je ze op de spot gezet?
  6. Ik denk dat de plant dat ook vind, want die krijgt maar een paar uurtjes zonlicht. En een wietplant die niet meer zonlicht wil in September, kan dat ook? Heb me een beetje verkeken op deze spot namelijk...
  7. Ik heb nu een spot, maar omdat de zon nu te laag staat, vind ik dat ze te weinig zonlicht krijgen. Is het mogelijk dat ik ze kan verplaatsen naar een andere spot? Ik steek net zoals een kerstboom rondom.
  8. cannabusiness, is het jouw gelukt dan, zonder afdak en welk soortje en wanneer zet je ze?
  9. Conclusie is dat je dus beter geen autoflowers kunt zetten.
  10. frank.

    Feminized

    Ik ben ook op zoek naar een soort die eind september klaar is en waar je een grote hoeveelheid kunt krijgen voor een scherpe prijs. 500 st. ofzo..
  11. Hoe gaat het met de planten op de spot?
  12. Ah oke. Is dat commercieel ook interessant of niet?
  13. Bedankt Flamingo. Ik vroeg al een aantal post terug, dat ik alleen maar bladeren in de toppen zie. Maar helaas niemand reageert.. Ik kijk wel wat het wordt..
  14. Als ik 2 openingen erin heb, dan komt er toch ook verluchting..? Ik wil het liefst geen afzuiger+filter aanschaffen voor dit beetje en kweek niet binnen
  15. Oke.. dan ga ik ze maar omhalen. Ze zien er toch niet verkeerd uit? Voor een droogkast, kan ik daar ook 2 openingen in maken met filterdoek, maar zonder afzuiger+filter?
  16. Henkes Lolland Zou ik ze al kunnen oogsten of nog te vroeg? De meeste haren zijn bruin. Maar even een noobvraag: als ik nu naar de toppen kijk, zie ik eigenlijk alleen maar blad..?
  17. De middelste top begint al wat te rotten, zou ik hem al kunnen gaan oogsten of nog even laten staan?
  18. Ik had een goede spot ontdekt een aantal maanden geleden. Ik heb van een andere spot een aantal planten eruit gehaald en op deze spot gezet, om te kijken of deze spot niet ontdekt wordt. Een aantal dagen later na het planten ging ik kijken en ze stonden in de bloei, omdat ze tijdens het verplanten licht hebben gehad in de auto:P Nu kom ik een aantal maanden later en zie ik dat ze nog klein zijn maar wel toppen aanzitten. Dit zijn northern lights en worden minimaal 1.20 Maar gaat dit toch nog iets worden of niet?
  19. De bladeren zijn nu helemaal geel. Hoelang zouden ze nog moeten. Dit zijn Danish gold.
  20. De grootste aan de rechterkant is 1.80 de andere 1.50. De rest is 2x getopt door de konijnen, 40 cm helaas. Ik weet niet of ik daar ook iets fatsoenlijks vanaf kan gaan krijgen.. Vind je het een goede soort en heb je er een verslag van?
  21. Dit is op mijn andere spot, soort critical. Ze zijn nog niet aan het bloeien.
  22. Ik ben naar de growshop geweest en hij vertelde me inderdaad dat ik niet te moeilijk moest doen met voeding, een booster geen zin heeft voor buiten en het belangrijkste dat mijn planten een water te kort hadden. Dus voorlopig maar niets geven.
×
×
  • Create New...