Jump to content

Lizio

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Lizio

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Er zijn ook sporters die 'voor de gezelligheid' met hun vrienden een blowtje doen, zonder dat ze dit in verband brengen met hun sport(carriere). Vooral in zulke landen is het eerder om te socializen onderling (met een bakje muntthee en een jointje) op het terras.
  2. De Marokkaanse international Hamza Abourazzouk is door de disciplinaire commissie van wereldvoetbalbond FIFA voor 6 maanden geschorst wegens overtreding van het dopingreglement. Dat heeft de FIFA donderdag bekendgemaakt. De 27-jarige Abourazzouk, die al voorlopig was geschorst, testte bij een dopingcontrole na een WK-kwalificatiewedstrijd van Marokko tegen Tanzania op 8 juni positief op THC, het actieve bestanddeel van cannabis. De straf is per 28 augustus ingegaan, de dag waarop de voorlopige schorsing werd uitgesproken. bron: http://www.ad.nl/ad/nl/4562/Voetbal/articl...a-blowtje.dhtml
  3. Lizio

    Hennepgeurkaart

    Rare verslaggever, met zijn "huisvlijt" :S
  4. Lizio

    weer 900, zonde!

    Zoals hierboven is gezegd: Stelen is stelen. Of het nou voor wietplantjes is of voor andere doeleinden stroom stelen. Wiet kweken (voor eigen gebruik en "iets" meer, hihi) is oke. Maar (stroom) stelen niet. Hiermee wordt ook de imago verpest vd 'hobbykweker'. Dat het (kweken) wordt ver-criminaliseerd (of hoe je dat ook typt) en geassocieerd wordt met diefstal (en alle andere dingen wat fout is). Terwijl de meeste van ons nette burgers zijn uit alle lagen vd samenleving.
  5. Een menig indoor grower zou deze dagen jaloers op jou (moeten) zijn met dit weer. Ik heb sterk het gevoel dat onze planten (buiten) de komende week of twee keihard gaan knallen (gezien 't weertje).
  6. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb wil gemeentewiet inzetten in de strijd tegen criminaliteit en overlast rond coffeeshops. Hij stelt voor om hoogwaardige wietsoorten te kweken onder gemeentelijk toezicht. Een in het leven te roepen stichting met bestuurders van onbesproken gedrag moet de wietplantage, in een buitengebied of op een industrieterrein, exploiteren. Dat schrijft Aboutaleb in een brief aan de gemeenteraad. Hij wil het voorstel op 25 april met de raad bespreken. Bij voldoende steun voor zijn plan vraagt de burgemeester minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) om een experiment met gereguleerde wietteelt mogelijk te maken. De gemeenteraad bepaalt volgens de plannen hoeveel coffeeshops bij het experiment worden betrokken. De wietstichting kweekt niet meer dan nodig is voor de afzet van de deelnemende coffeeshops en die verkopen alleen wiet die door de gemeentelijke kwekerij wordt geleverd. Verkoop aan derden is verboden. De gemeente ziet onder meer toe op de kwaliteit van de wiet. In een laboratorium wordt gecontroleerd of het THC-gehalte (de werkzame stof) niet te hoog is. Legaal Als het plan slaagt, wil Aboutaleb het invoeren in de hele stad. Hij denkt dat zo de criminaliteit vermindert en de veiligheid in de woonwijken verbetert. Daarnaast is een THC-plafond volgens hem beter voor de gezondheid van de blowers. Coffeeshops kopen de gemeentewiet legaal in en kunnen dus hun boekhouding inzichtelijker maken voor de Belastingdienst. Ook in steden als Eindhoven, Utrecht, Leeuwarden en Tilburg leven ideeën voor gereguleerde wietteelt. Nog in december zei minister Opstelten dat dit strafbaar is en tegen de Europese regels. Toch zegde hij onlangs de Tweede Kamer toe de mogelijkheden te onderzoeken. bron: http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/arti...inaliteit.dhtml
  7. Het is inmiddels opgelopen tot 1,45 miljoen euro wat ze bij hen in beslag hebben genomen: http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/arti...epfamilie.dhtml Verder ... 10 voertuigen, 3 vakantiehuisjes, 28 rekeningen geplunderd, 100 toppen, sieraden, horloges, etc.
  8. Lijkt me sterk ... of ze proppen het zo vol met regeltjes, betalingen en bureaucratie, dat het amper lucratief is, om maar een paar voorbeelden te noemen wat je er voor moet doen en betalen: - Vergunning aanvragen bij de gemeente (waarin je omschrijft hoeveel plantjes je hebt, wat voor hulpmiddelen, etc.) en als je meer hebt ben je de klos. - Inspectie voor je elektra, om te controleren of het stroomvoorziening professioneel in elkaar is gezet en poederblusser ofzo er bij neemt. Dan krijg je een certificaat. - Toestemming van je woningcoorporatie (als het een huurwoning betreft). - Verplichte speciale 'wietverzekering' voor het geval de boel in de hens vliegt (alleen als je ibv. het certificaat bent). - Belastingen (of zelfs accijns, gezien ze het onder hetzelfde hoedje als sigaretten en drank willen gooien waar je accijns over betaald). Als je dat allemaal betaald, is het opeens een stuk minder leuk.
  9. Als je de keus hebt tussen "verwijfde/vervrouwde" zaad en vrouwelijke zaad, zou ik eerder voor dat laatstgenoemde kiezen. Waarom? De eerstgenoemde is genetisch gemanipuleerd om ze zo te maken. (Ik zal je de details besparen). De laatstgenoemde is 'van nature' vrouwelijk. Wat heeft dat voor voordeel? De eerstgenoemde kan alsnog (weer) herma's worden of onder stress mannen worden. Van vrouwelijke kan je dat nooit zeggen. Zo zie je dat veel zaadjesverkopers bij gefeminiseerde zeggen dat 99% vrouwelijk is (dus 1%) herma's of mannetjes zijn (zodat ze op die ene procent kunnen terugkomen als het mis gaat). Maar voor vrouwelijke zeggen ze wel 100% vrouwelijk. Sommige verkopen gefeminiseerd alszijnde vrouwelijk, dat vind ik ook fout. Vergelijk een gefeminiseerde met een transsexueel en vrouwelijke met een echte vrouw; Transsexueel kan nooit een echte vrouw worden (er blijven toch mannelijke genen in hem achter). En als hij/zij zich niet comfortabel voelt (onder stress) zou het kunnen zijn dat hij/zij terug wilt naar man-zijn (waardoor je gefeminiseerde plantje toch mannelijk wordt).
  10. Lizio

    drugs hond

    'Angry Birds' deel 2? Les #99: Dek altijd je inlaat af, met bijv. een gaasje.
  11. Bij licht (a/d bovenkant) zullen de bladmondjes (a/d onderkant v/h blad) openen (om oa. CO2 te inhaleren). Op alle plekken waar de bladmondjes open zijn, zal het licht niet daar schijnen waar het nodig is (opperhuid). Dus minder effectief zijn. Echter, ga je alleen licht schijnen vd onderkant, dan kan je plant stressen, omdat hij zijn signaal vd bovenkant vd blad krijgt, dat er licht schijnt (dus dat de bladmondjes open moeten) dus dan houdt hij de bladmondjes dicht terwijl je vd onderkant schijnt, waardoor het zou kunnen zijn dat de plant het niet snapt (en dus gaat stressen). Verder is de plant op zoek naar licht (het groeit letterlijk naar het licht toe). Dus bij het reflecteren van licht van onder, zal de plant (door deze weerstand) korter (lees: compacter) worden. Tot slot zou je mijn tekst met een korreltje zout moeten nemen, want in de praktijk merk je daar niet of nauwelijks iets van.
  12. Lizio

    drugs hond

    En ik altijd maar denken dat het percentage THC in hennepzaad als vogelvoer verwaarloosbaar is, hihihi. Misschien omdat ze zo een klein lichaam hebben (in tegenstelling tot een mens) dat ze veel kleinere hoeveelheid THC nodig hebben.
  13. Lizio

    drugs hond

    Die vogel zal dan ook wel het nodige van een spacecake afgesnoept hebben, voordat hij zoiets zou doen of überhaupt denken.
  14. Ik vind de personen die het zo groots aanpakken zo-ie-zo fout bezig, ik bedoel ... hou het bij hobbykweken ... of hooguit paar meer plantjes om zakgeldje te verdienen (of jou investering terug te krijgen) en om vrienden mee te laten roken, maar om zo commercieel er mee bezig te zijn vind ik fout. Zij verpesten het voor de hobbykweker doordat er criminele dingen bij komen kijken (zoals witwassen, harddrugs verkopen, stroom aftappen, etc.) wat wiet kweken in een kwaad daglicht zet.
  15. Lizio

    Iedereen aan de led

    Ik vind LED een beetje 'overrated' door commerciële bedrijven. Een voorbeeld: Een 58 watt TL-buis levert evenveel (zo niet, meer) licht op als een 58 watt LED lamp (ong. 4500 lumen). Dan heb ik het nog niet eens over het aanschafprijs. Oke, LED heeft bijv. een levensduur van 10x langer. Maar aanschafprijs is in dat geval dan 100x meer (ter illustratie) t.o.v. een TL-buis. Ik wil LED opzettelijk niet vergelijken met HPS lampen, want dat is appels met peren vergelijken (als we kijken naar 't lichtpenetratie).
×
×
  • Create New...