Jump to content

Bastet

Full member
 • Content Count

  992
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Positief

About Bastet

 • Rank
  Kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,091 profile views
 1. 400 watt lampen setje. 500 kuub Softbox afzuiger. Passieve inlaat. Filter wat dr in past, ben je dr al bijna
 2. Meteen weg gooien. Gaat veels te goed
 3. Zover ik het begrijp: -10 cm is voldoende. 20 minuten, weg pompen daarna. -ja, 560 liter, maar dat is in een lege bak. Nu staat er substraat in. Dus minder. ik weet niet hoeveel minder -In wateren met Amnesia 1,2 naar mijn voorkeur. -Je drain meten en een blokje rfx uitknijpen is de meest betrouwbare drain. -Voeding is echt per kweker, ik zit zelf graag op gold label. (hydro) -Peroxide is verstandig. Houd de boel lekker schoon. -In wateren met een stok lijkt mij zelf het makkelijkste. -Eerste x vloeden, 5 dagen weg blijven. 2e x vloeden. 3 dagen weg blijven. Daarna om de dag vloeden. PS: Ik heb nog NOOIT een ronde gedraaid op RFX. Dit is allemaal info die ik uit verslagen heb gelezen, maar dat ook redelijk realistisch tot me overkomt. Ik start mn eerste RFX Augustus dus ben nét zo benieuwd.
 4. T zou er aan kunnen liggen omdat je t in de volle zon spuit?
 5. Houd er rekening mee dat de persoon die hem installeert ook bij je ketel moet wezen
 6. Ik vind t knap dat je die temp aan kan houden met een 1500 Als het t houd is t prima daar niet van. Die BAL hangt met een soort band heel dicht op de lamp, zou die wel een beetje anders hangen
 7. Ziet er mooi uit! Zou alleen wel goed checken of er geen licht om de naden van het hout tegen de muur lekt! Anders kun je altijd een rand zwart wit folie van het hout naar de muur plakken.
 8. Allereerst : Knap. Ik kan t niet. Maar valt dit niet te tracken op de een of andere manier?
 9. Hebben we wat aan! Ik ga eens kijken of het gaat werken!
 10. Ik denk dat ik het eens zo ga proberen. De hele reden er achter is dat ik vind dat met twee stekers per pot, Ik de plant nog niet echt nat vind na een beurt.
 11. Volgens mij moet het ook kunnen. Heb het bij grote hokken gezien, maar daar pompte ze niks weg?
 12. Ik heb altijd water gegeven met de hand of met druppelaars. Nu wil ik toch even wat anders en een bak gaan maken met zeil waar de potten in komen. Het principe van eb en vloed op hydro ken ik wél, maar met aarde ben ik d'r niet zo bekend mee. Is dit simpelweg berekenen hoeveel L per plant x het aantal planten en de bak in storten? Of wat meer? T word er niet meer uitgepompt.
×
×
 • Create New...