Jump to content

cooper2009

Members
  • Content Count

    109
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About cooper2009

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Heb je iets met belletjes, kattenspeelgoed wat geluid maakt of babyspeelgoed met rammelgeluid? Moet je die aan de plant bevestigen helpt gegarandeert. Hier een hond die te waaks is. Helpt ook.
  2. Geen idee, het is mijn eerste schoonheid, die zich zo ontwikkeld, ik denk eerder dat het een schoonheidsfoutje is van moeder natuur.
  3. Erg mooi hoor, ben ook heel benieuwd naar de foto's. Zal hier een dezer dagen ook weer een update doen, ze gaat goed.
  4. peperkorrels en koffiedik stinkt te erg in een ree of hert hun neus, omdat het geen natuurlijke lucht is, ontwijken ze dat. Wel gebruikte koffiedik natuurlijk. Misschien kun je dat ook proberen.
  5. Kleine schoonmaakster tip, ik maak altijd potjes en dergelijke schoon met waterstofperiode ( bij etos enzo), goed omspoelen, 2 dagen laten luchten, om zo schimmel te voorkomen. In dit geval, zou ik zeggen, overplanten die zooi in andere pot, en deze pot of heel goed schoonmaken, of weggooien. Zit er ook gaatjes aan de onderkant? Als er wat lucht bij de aarde kan komen, krijg je ook minder snel schimmel, ik denk dat de onderkant veel te vochtig is geweest voor een langere tijd.
  6. Als water er uit is, met stofzuiger erdoor, misschien? Desnoods met een tandenborstel de boel een beetje losmaken? In elk geval waar je bij kan komen.
  7. Heb je misschien de mogelijkheid om een foto te maken van een van die bladeren? Maar die plantjes zijn net als onkruid, ze kunnen best tegen stootje. Als je ze voor het eerst de hele dag buiten zet, kijk dan even naar zonkracht, dat deze niet te hoog is.
  8. Mooie dames hoor, lekker laten gaan! Ze doen het prima zo te zien.
  9. Ze moeten wennen aan het zonlicht, heb daar zelf vorig jaar problemen mee gehad, ik bouwde uiteindelijk elke dag een uurtje op. Dat ging prima. Ze gaan vanzelf weer drinken met veranderingen lijken ze in het begin altijd wat weinig te drinken.
  10. Ik had er even zin in, ook gelijk een foto van broer of zus van de tripoloid. Zo hebben jullie beetje idee hoe ze meekomt.
  11. cooper2009

    cooper2009

    plantjes
  12. Ik zal vandaag of morgen even een nieuwe maken.
  13. Geweldig, mijn plantje doet het nog steeds goed, ze groeit mooi, ik heb hoop dat het een mooie plant gaat worden.
  14. Ik weet niet of het er mee te maken kan hebben, maar je grond ziet er heel erg compact uit, erg op elkaar gedrukt. Hier heb ik perliet door de grond zitten om het wat luchtiger te houden. Misschien kan je je grond iets losser of iets luchtiger maken?
  15. ter vergelijking heb hier 1 vanongeveer maand oud die bezig is met 5 paar blad. Lekker warm houden en niet zo druk maken om de lichturen met een autoflower.
×
×
  • Create New...