Jump to content

koekje040

Full member
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by koekje040

 1. Beste Hugo, Zolang er nog geen rot te vinden is in de toppen zou ik mij daar niet te druk om maken, onderstaand een stuk uit de beginnersvragen outdoor. Gewoon goed in de gaten houden en tijdig handelen, dat is het minste wat je kunt doen. Gelukkig ben je er bijna! Greetz.
 2. Big bang is wel een leuke inderdaad werd bij ons nog redelijk groot in de volle grond.
 3. Bettercallsaul Rechts bovenaan naast de topic titel kun je drukken op topic volgen.
 4. Ziet er goed uit, toch een keer proberen thuis.
 5. Dankje! Ik zat al aan kippenmest te denken. Misschien dit jaar toch een (kleine) guerilla kweek doen, Maar was toch benieuwd wat de andere leden gebruikte voor hun aarde.
 6. Wiet61, mag ik vragen wat je dit jaar gaat gebruiken om de aarde te verbeteren?
 7. Ik heb aflevering 2 gister ook gezien, dat van 2 keer per jaar oogsten is raar ja. Maar voor de rest vind ik het wel vet hoor.
 8. Ik vraag me wel eens af waarom het komt dat zo iemand nog steeds veel te zeggen heeft. Terwijl het grotendeels kwats is wat hij verteld, en de meeste dat ook weten.
 9. Zaden van supertramp ook snel en goed mogen ontvangen Thanks!
 10. @dinie je kunt naar je profiel gaan, en dan naar mijn gallerij. Daar moet je een nieuw album in aanmaken, waarin je de foto's upload. http://www.wietforum...n-fotos-posten/ Hier een uitleg hoe je foto's upload en post in een topic.
 11. Welkom Jeroen, verslagjes zijn altijd leuk om te lezen. En zelf een verslag bijhouden is natuurlijk ook superleuk!
 12. Ah echt rot voor je (de rot) Elk jaar is het weer afwachten wat het weer brengt. Ik ben nu al weer benieuwd naar je topic voor volgend jaar. Zelf heb ik ook een Deense kruising staan,(Danish passion x Ak Snow) Deze zijn wel vroeg maar de toppen dikken niet echt aan en blijven fluffy. Maar hier is dan gelukkig ook nog geen rot te zien tussen de toppen. Ik duim voor je dat je nog wat leuks eraf mag halen dit jaar!
 13. Welkom Shango, Dat gaat zeker goedkomen qua informatie hier! Veel plezier en succes
 14. Welkom en er zit genoeg leuke info bij om op te steken! Open je ook een eigen topic van je kweek?
 15. Dat zijn echt bomen geworden Wiet! Ik duim voor je want de moeite die jij doet voor de planten mag zeker beloont worden! Hopen dat de rot een beetje weg blijft. En op naar een goede oogst dan!
 16. Hey, volgensmij word je topic nog vaak bekeken hoor. Denk dat er meer mensen zijn die topics wel lezen en volgen maar niet altijd reageren zoals mijzelf. Voor de rest ziet het er mooi uit, en ook vooral de moeite die je in je spots stopt. Misschien heb ik er overheen gelezen hoor, maar de wildsuper07 waneer begon die met bloeien op jouw spot? Want lijkt mij een leuk soortje om zelf eens te proberen omdat ik alleen outdoor doe. Groet van Koek
 17. Hallo, Als de planten beginnen met (voor)bloeien kun je het geslacht zien, de mannen krijgen ballen bij de internodes. En de vrouwtjes krijgen witte haren uit de oksels. Dit topic kun je gebruiken om te kijken of je te maken hebt met een vrouwelijke of mannelijke plant. http://www.wietforum.nl/topic/28123-het-grote-man-of-vrouw-topic/ Je kunt de vrouwtjes zelf bestuiven, door het stuifmeel van de mannetjes op te vangen en over de stampers van het vrouwtjes te doen. Zo kun je ervoor zorgen dat er bijvoorbeeld maar 1 top of een gedeelte van de plant bevrucht word. Anders zet je de man en de vrouw bij elkaar en laat je hem z'n gang gaan. op een geven moment, zullen de zaadhoesjes opengaan. Waar dan mooie donkere zaden in te zien zijn. Volgensmij is het nog wel te roken maar het zit helemaal vol met zaad. Wat natuurlijk niet lekker is en je normaal niet wilt roken. Maar als hij helemaal uitgeplukt is. Kun je er misschien hasj van maken. Gr
 18. Inderdaad, een microscoop is het slimste wat je kunt doen. De bruine haren hoeven niks te zeggen, mijn planten zijn net in bloei en hebben al bruine haren. Met die microscoop kun je zelf ook nog deels het effect van het wietje bepalen. Die paarse is trouwens wel een lekker meidje
 19. Het aantal lichturen nemen vanaf Juni-Juli inderdaad af, dus dat zorgt ervoor dat ze gaan bloeien, verder ligt het er nog aan wat voor soortje je hebt staan. Sommige soortjes staan nu al in de bloei terwijl andere pas in augustus beginnen te bloeien. De ene gaat sneller in de bloei als de anderen, hou je internodes in de gaten op voorbloei en je weet ongeveer waneer ze beginnen met bloeien.
 20. Ja inderdaad mocht je verduisteren, 12 uur lang donker en 12 uur lang licht aanhouden, verder zijn ze mooi groen dus succes en op naar een lekkere rokert!
 21. Mooi groen is het daar bij jouw! en die Henkes x Heri vind ik ook mooi qua blad. Die XXL monsterbud zijn dat de zaden van Growers Choice? want deze waren geloof ik nieuw bij hun, en dan ben ik natuurlijk wel benieuwd hoe deze het doen omdat ze zelf zeggen dat het een echte buitensoort is. Gr en keep going!
×
×
 • Create New...