Jump to content

robin_hood

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

robin_hood last won the day on September 5 2014

robin_hood had the most liked content!

Community Reputation

14 Positief

About robin_hood

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Wij zijn groot en zijn met velen, Wij vergeven niemand die ons dat wat de natuur ons bied, verbied!!! Dus Opstelten, regering accepteer ons!
 1. Eerst deze± https://www.youtube....ecI18JX74&t=204 dan lachen en deze Denk et niet rooien die TEEVEN
 2. http://www.denieuwsbv.nl/media/333393
 3. Opstelten overtreed auteurswet met James Bond clip!! Auteurswet Art 31a a. Hij die opzettelijk een voorwerp waarin met inbreuk op eens anders auteursrecht een werk is vervat, openlijk ter verspreiding aanbiedt, b. ter verveelvoudiging of ter verspreiding voorhanden heeft, c. invoert, doorvoert, uitvoert of d. bewaart uit winstbejag wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste één jaar of geldboete van de vijfde categorie.
 4. Rutte komt op voor vermoedelijke pedo ministers!! http://www.youtube.com/watch?v=QoULVNNf0Y4
 5. Is Fred Teeven corrupt? http://www.eenvandaag.nl/politiek/54868/is_fred_teeven_corrupt_ Zeker weten!!
 6. Voor alle aapjes die nog denken dat belasting betalen een pre is (murdoch,bosrand,coco mapito) Check dit en eet dan je nootje! (als ie maar biologisch is) http://www.eenvandaa...teeven_corrupt_ Is Fred Teeven corrupt?
 7. Dat Ben D. hem helpt is toch een mooi gebaar, net zoals een ieder die Doede steunt.En dat euro'tje of meer kunnen we wel missen voor de zaak van het jaar, oftewel Legalisering en Vrijspraak!!
 8. Je wil toch niet op je geweten hebben dat je oompie een shop gaat sluiten, omdat jij boven die 15% zit? Je wil toch niet op je geweten hebben dat je oompie een shop gaat sluiten, omdat jij boven die 15% zit? En bedreiging?? Ken soortjes van 20%+ 27% om precies te zijn.
 9. Wat nog steeds niet aangeeft dat het een unieke uitspraak van een rechter is. Sterker nog de eerste!!Laat O.M maar in beroep gaan, dan voor de toekomst laat uwe zaak in Groningen voorkomen met dezelfde rechter, advocaat. En de kans op vrijspraak = 50-50% toch al 50 meer als 0%?? "mag" je dan al belasting betalen over verboden middelen? is dat niet dat de staat die dan aan het witwassen is, volgens mij is het niet zo makkelijk Inkomstenbelasting net als de shophouder Doen ze in de roze buurt ook, belasting betalen...
 10. 15%+ thc gehalte!!! Kzou maar op oppassen cat. 1 opiumwet!!
 11. Goed nieuws: http://www.sikkom.nl/rechtbank-groningen-legt-bom-onder-wietbeleid-den-haag/
 12. Ik denk dat dit een 1-0 is voor DOEDE en een overwinning tegen het kromme recht systeem. Hier het filmpje van diens advocaat, SUPERRR hopen dat er geen hoger beroep komt.. Die Groningers ook altijd!! advocaat: http://www.youtube.com/watch?v=bZmatM7sZ3g&list=UU-8skX7WFHAjxvBl7p1DdAA persvoorlichter: Artikel: Rechtbank Groningen legt bom onder wietbeleid Den Haag http://www.sikkom.nl...eleid-den-haag/
×
×
 • Create New...