Jump to content

guerilla_army

Full member
 • Content Count

  514
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About guerilla_army

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Dus niet zelf ondervonden? Als Albert Heijn rotte appelen verkoopt, ga je toch ook de boer niet de schuld geven? De shops hebben dan verkeerd ingekocht. Ik suggereer niets, ik observeer. Kletskoek, prima, maar wiet is net als voedsel een product wat onderhevig is aan rot en ontbinding. Bij 2 personen het zakje met ''wiet'' met eigen ogen mogen aanschouwen, bij 1 persoon van horen/zeggen. Ik neem dus aan dat mijn ogen mij niet hebben verloochend en zal de persoon van horen/zeggen dan maar buiten beschouwing laten. Oke, misschien te weinig om een oordeel over iemand zijn werkwijze te vellen maar ik ben simpelweg gaan twijfelen over de kwaliteit of beter gezegd ''veiligheid'' van de altijd ohzo goede biologisch gekweekte wiet. Vond het zelf gewoon opmerkelijk dat die wiet nu juist net in Leeuwarden was gekocht. Over die rotte appelen bij de supermarkt. Ik denk dat beide partijen er debiet aan hebben, als die boer 10 keer goede appels levert en op basis van vertrouwen de 11e keer rotte appels verkoopt onder het mom van goede appels, bewust of onbewust, sjah. De hoofdverantwoordelijke voor ''veilige'' wiet is voor mij zowel de teler als de shop. Beide moeten zorgen dat er niets misloopt, in een ideale wereld inderdaad, net zoals het bij rotte appels écht werkt dus. Ik snap natuurlijk ook wel dat je als consument de laatste schakel bent en dus zelf goed moet opletten of je die rotte appel nu opeet of niet, of überhaupt wel koopt. Daarom 'suggereer'' ik dus zulke kletskoek, volgende keer zal ik de mensen vertellen dat ze die rotte wiet lekker moeten oproken als ze twijfelen en niet zo moeten zeiken, juist. De reinste onzin, dom gelul en een keiharde persoonlijke aanval, bij deze zal ik van dit '' laffe anonieme''' forum af gaan en binnenkort een vergadering o.i.d. bij te wonen. Wellicht steek ik er wat van op en draai ik wat bij, mwuhaha. I'm out.
 2. Hier sluit ik mij volledig bij aan overigens, ik zal even kijken wanneer de volgende VOC vergadering is, wie kunnen we even een praatje maken. Het is ook een hartstikke interessante discussie. Ik ben wel heel erg benieuwd hoe u zich zult opstellen tegenover de regels en richtlijnen (hoe debiel ze soms ook zullen zijn, lees; zoals bepaalde regelgeving bij coffeeshops) als u een vergunning voor het (proef)kweken van wiet krijgt in de toekomst. Zal u bereid zijn deze te volgen of worden deze dan rechtstreeks de prullenbak ingegooid vanwege de mening dat in principe iedereen, overal wiet zou moeten kunnen kweken. Hoe je dat voor je ziet vindt ik eigenlijk nog een veel interessantere vraag, want er zal hoe dan ook water bij de wijn gedaan moeten worden. Volgens mij moet je er wel heel erg flexibel voor zijn om het tot een succes te maken. Op de toekomst uiteraard! Bedankt voor dit heldere en eerlijke antwoord, hier moet ik even goed over nadenken.
 3. Dat ''gezeik'' over belasting kan je blijkbaar wel een extreem hoge boete schelen waardoor je je nog meer (als het al mogelijk is) in het harnas gejaagd voelt, of mis ik hier iets? Je hebt toch gewoon jaren lang lekker verdient aan je ideologische kweek? Ja of Nee. Hypocrisie ontkom je gewoon niet aan, ook jij niet. Vindt het zo zwart -wit gedacht. Je maakt het niet legitiem, dus het is geen optie? Man, man, man.....je maakt het zo wel legitiemer! P.S. Ik begrijp overigens heel goed waar je voor strijd, alleen de manier en redenatie kan ik soms niet helemaal inkomen, cowboy stekelvarken stijl. Eigen keus, vooral oorlogje blijven voeren en niet reflecteren op jezelf. Maar ik vind dat het inlevingsvermogen wat jij verwacht van anderen net zo goed op jou van toepassing is.
 4. Ja precies, soms wel. "mag" je dan al belasting betalen over verboden middelen? is dat niet dat de staat die dan aan het witwassen is, volgens mij is het niet zo makkelijk Tuurlijk mag dat, je mag zelfs over wapens (als beveiliging bijv.) belasting betalen.....https://www.youtube.com/watch?v=7k2Njbi5Jn8&spfreload=10%20Message%3A%20Unexpected%20end%20of%20input%20(url%3A%20https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D7k2Njbi5Jn8) Makkelijk is het niet, het gevolg is inderdaad dat de staat aan het witwassen is. Maar dat kan gebeurd dan ook. Zolang je maar niet té naïef bent! http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/4/Tweede-Kamer-verkeerd-ingelicht-over-drugsdeal-Teeven-1496767W/ Nederland is zo corrupt als de tyfus, recht in je gezicht, in mijn opinie is dit goed te zien aan het landen corruptie ranglijstje. http://www.alletop10lijstjes.nl/minst-en-meest-corrupte-landen-in-de-wereld/ Ik bedoel maar te zeggen dat je gewoon goed moet lobbyen om de schijn goed op te houden én hoog in het lijstje van minst corrupte landen te eindigen:-)
 5. De Canadeze vroegbloeiers geven toch mindere kwaliteit, fluff etc. Voor mij geen success. Ik ben zeer onder de indruk van de laatbloeiers Hollands Hoop,Jack Herer, Frisian Dew en Durban Poison. Rond 13, 14 oktober geoogst en vrijwel GEEN rot (misschien 1 % ofzo). Nadeel is dus dat ze pas op 1 september waren begonnen met bloeien. Nu verkopen de grote zaadbanken hiervan wél reguliere zaden waar je mee kan spelen, dus het leek mij heel tof om deze soorten vroeger aan het bloeien te krijgen en als ze uiteindelijk vroeger zijn pas gaan kruizen> Dit is toch het basisprincipe van veredelen? Een bepaalde factor van de plant in de gaten houden en hier elke generatie (3 of 7 generaties meende ik) mee verder werken? Waar kan ik meer vinden over het veredelen, kan het niet vinden hier op WF.
 6. Moet je d'r even bijzetten ; openlijk, via kortgeding ,krant en televisie in z'n zak gestoken. Openlijk of niet, zwart wordt dan niet inééns wi(e)t. Eénzelfde redenering als: Bedrijven, multinationals en coöperaties hebben een brievenbusfirma in Amsterdam om zo weinig mogelijk belasting te betalen, dit is fout, tenzij ze het openlijk doen!? Nee, het is per definitie fout. Wat niet wegneemt dat deze bedrijven er jaren mee weg kunnen komen als ze het slim en clever aanpakken. Soms wordt het een halt toegeroepen en moeten de bedrijven megaboetes betalen ( Starbucks in UK bijv.), risico van deze werkwijze. Starbucks is in dit geval hier natuurlijk hartstikke bewust van. Ik weet zeker dat ze nu nog steeds amper belasting betalen in the UK. Dus eigenlijk maar 1 optie Doede: die hele kas weer volgooien en op dezelfde manier verder als je achter je eigen verhaal staat. Daar komt bij dat je nu al helemaal niks meer te verliezen hebt. Misschien is de Starbucks vergelijking wat ver gezocht, maar zo zit de wereld in elkaar. Take it or leave it. In deze moet ik het helaas ( helaas omdat Doede een sympathieke kerel is) eens zijn met Murdoch, goed regelen of niet goed regelen. De middenweg is blijkbaar geen optie, daar kun je lang over zeveren.
 7. Vindt het wel weer frappant dat zo n uitspraak in Groningen wordt gedaan. Lijkt wel of ze daar alleen nog nuchter kunnen nadenken en handelen. In vergelijking met Doede's rechtszaak hebben Sjonnie en Anita het toch wat slimmer aangepakt, belasting betalen, bijhouden hoeveel je kweekt, stroom netjes aftikken, echt goede kwaliteit leveren aan de shop etc. Goede contacten met belastingdienst, politie en gemeente. Zo hoort het écht! Heel leuk van Doede dat hij het op zijn manier heeft geprobeerd, maar uiteindelijk te amateuristisch! Waarom? Verscheidene mensen gehoord die buitenwiet uit de shops in Leeuwarden hebben gekocht waar veel rot inzit..........dan gaat het ''baas in eigen brein'' principe mij iets te ver, levensgevaarlijk voor de volksgezondheid. De hamvraag voor mij persoonlijk is of die wiet van Doede wegkomt of niet, maar daar zal ik waarschijnlijk nooit achter komen, omdat hij niks registreert of bijhoud. *Zelfde als met het zwarte piet verhaal,nuchtere Groningers, gewoon zwarter maken die piet. http://www.dvhn.nl/nieuws/groningen/zwarte-piet-blijft-in-noorden-gewoon-zwart-11786353.html
 8. http://www.telegraaf.nl/watuzegt/23213860/__Stelling__Weg_met_gedoogebleid_soft_drugs___.html Stelling op de website van de telegraaf i.v.m. uitspraak Bierum wietkwekers, wel of niet gedogen, wel of niet legaal maken.
 9. Welke camera gebruik je dan? Niks leuker dan een beetje hobby-en met foto's.
 10. Net de eerste episode van de tvserie Hollands Hoop gekeken, opgenomen op het Groninger platteland. Geschreven door dezelfde schrijvers als van de serie Penoza. Ik vind het mooi gemaakt en ben benieuwd hoe het verder afloopt. Ik kan dit soort NL series altijd wel goed waarderen, het zal wel goed los gaan in de volgende afleveringen. Lekker met een jointje erbij......Hollands Hoop dus. http://www.npo.nl/artikelen/hollands-hoop
 11. Deze plant inmiddels geoogst? Dit gelige blad had ik ook bij een Nadia x GG. Dat was al 3 week geleden.....ze staat nog (hopelijk) en gaat deze week hopelijk om. :-)
 12. klote rippers......dus volgende keer meer voor kwaliteit dan kwantiteit.
 13. Vandaag een zeer nat dagje, vanaf vrijdag weer iets hogere temp. en minder regen........@ laatste loodjes.......succes. Blij dat de GG2 x GG5 goed te roken is, iets om naar uit te kijken dus!
 14. Oke dan, mooi dat je de soortjes zo vergeleken hebt, neem het mee in mijn plannen voor 2015. Bij mij won de AutoBlueMazar het van de AutoFrisianDew en AutoWhiteWidow. Vind de Frisian Dew niet zo goed smaken in vergelijking tot...de White Widow smaakte prima maar ook niet echt ideaal voor buiten. Hoop dat het niet zo is bij mij op guerilla, alleen nog vroegbloeiers over hier, zou mooi klote zijn. Het is wel frappant inderdaad, misschien gaan mijn Hollands Hoop (ook van Dutch Passion, zie buitensectie) ook nog wel goed geoogst worden, bloeide pas op 1 september! Heeft dus geen last gehad van de natte augustus.
 15. Jazeker JOhnny, de kwaliteit is zeker goed, heerlijk wietje die inderdaad door kan voor binnenwiet, deze komt er bij ons ook weer, maar dan 7 plantjes ofzo, niet al te gek. Denk dat je in jou wietboomgaard ver kan komen met die autoflowers, een veldje van 50stuks zou er prachtig uitzien. Haha, ik wil zó graag maar er valt nog niks te updaten, ja dat het opzich prima weer is . Probeer positief te blijven na al jullie horrorfoto's van rot, viel bij de Guerilla Gold nog mee toch? Nog even wachten wiet61, beloof je foto's. Eén dezer dagen weer de spot na een goed ontbijt.
×
×
 • Create New...