Jump to content

jrgong

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jrgong

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 08/31/1984

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Deep down in Jamaica close to Mandeville
  1. Zet dan duidelijk bij de zaden afdeling free bees maar op=op (kon de duidelijkheid niet vinden). Dan weet ieder waar die aan toe is. Nu is het zet iets neer bij opmerking(en) bij je bestelling en je krijgt free bees of moet je boven een bepaald bedrag zitten? (kijk naar andere zaden banken) Niet iedereen weet dat. Als dat niet voor iedereen duidelijk is lopen mensen mooie probeersels mis en dat is zonde. Alleen een tip. That's all
  2. Daar gaat het niet om ik bestel nu 3 jaar bij Sannie. Er is aangekondigd dat er geen extra's meer werden uitgedeeld maar als je er iets bijschrijft dan kan het opeens wel blijkt. Gelijke monniken,gelijke kappen.
  3. Super service niks over te klagen pas nog besteld .Wel raar dat de ene wel extra's (free bees) krijgt en de andere niet.
  4. Speel zelf op de ps3 graag CoD en fifa
  5. Muziek ik word er mee wakker en ga er mee naar bed. Zelf speel ik graag op de drums. In de schuur heb ik een drumstel staan. Lekker met de Rolling Stones meedrummen of improviceren. Zou niet zonder muziek kunnen. Zelfs nog bij de plaatselijke fanfare gezeten.
  6. jrgong

    afscheid...

    Mijn oprechte deelneming aan familie en nabestaanden. Rust in vrede.
  7. jrgong

    afscheid...

    Ik wil je zeggen dat ik je heel veel sterkte wens. Begrijp dat je door een rollercoaster van emoties gaat. Respect!. Keep ya head up. One love
  8. Je hebt 24 potjes van 11ltr. al die potjes wil je vullen met aarde dus heb je 24 x 11 nodig. Easy as pie. Weet je zeker dat de rest van kweek wel gaat lukken als dit al zo moeilijk is?
  9. Man weet niet wat ik moet zeggen als ik dit zo lees. Wil je een hart onder de riem steken en sterkte wensen. Het blijft belachelijk hoe de maatschappij mensen die een jointje roken neerzetten.
  10. jrgong

    zODd in Vietnam

    ZoDd fijn dat het je goed bevallen is daar. Het lijkt wel of je zo'n lucha libre masker op hebt. En voor ons is het fijn om je leuke,mooie,emotionele stukjes weer te lezen. Welcome back
  11. the one and only. Hij zit deep down in Jamaica close to Mandeville.
  12. Ben te laat ik weet het maar dan zou ik toch een stukje meer naar rechts lopen en naar de Walm (heeft nog weleens Killing Fields) gaan i.p.v. de Lucky Luke of naar Upstairs (Amcheesia)
  13. Zit te watertanden van die hash wat een prachtige foto's
×
×
  • Create New...