Jump to content

Sicx

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sicx

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday 01/12/1983

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Onbekend
 1. OMG suiker op je plant? Ziet er erg mooi uit netjes!
 2. Hele mooi plantjes heb je daar Polliepol! En ja Amnesiahaze22 http://www.sanniesshop.com/kolossus-feminized-nl.html Daar kan je de zaden kopen.
 3. Je zou je eerst moeten voorstellen zoals in je welkoms mailtje kenbaar is gemaakt Rode ogen Wanneer iemand cannabis heeft gerookt, krijgt hij rode ogen. Dit is te verklaren door de verwijding van de bloedvaten. Door de verwijding van de bloedvaten in het oog kan er meer bloed door de aders en slagaders stromen, waardoor het oog een rode kleur krijgt.
 4. Sicx

  werkzaamheden?

  Hier is WF ook erg traag, en de zoekfunctie lijkt soms kapot.
 5. Kan best zijn dat een boer het zelf doet, maar het gebeurt ook zonder medeweten van een boer. Ik vind het geen misdaad perse om wat mais om te hakken en planten neer te zetten. Maar het is lelijk als je als hobby kweker word geript van je eigen tuin, dat na je harde werk. Hetzelfde geld voor een boer lijkt mij. Ik val niemand aan ik probeer alleen mijn inzicht hierin te delen. Je hebt simpelweg geen recht om op iemand zijn eigen land spullen te vernielen om je eigen gang te gaan. Er zijn genoeg plekken om te planten zonder dat je er een boer mee lastig valt. zou leuk zijn als iemand in mijn tuin midden in een leuk bloemenveldje even wat brandnetels plant en daarbij een deel van de bloemen vernield. En dierenleed... daar ben ik ook tegen heeft alleen niks hiermee te maken. Nogmaals ik val niemand aan en ik voel mij niet beter dan een ander ik deel mijn mening. Peace.
 6. Het gaat er niet om of ik in dezelfde cel terecht kom. Mij gaat het erom dat ik een ander geen schade berokken. Of zijn inkomen verminder door zijn oogst deels te vernielen. Heb je er wel eens over nagedacht dat hobby kwekers niet in zo een kwaad daglicht kwamen als mensen niet 100 planten of meer zouden planten in een maisvel van een boer? Guerilla kweken kan op veel plekken zonder een ander tot last te zijn. En ik voel mij echt niet beter als een ander. Waar die opmerking vandaan komt snap ik niet.
 7. En mag ik vragen wie jij bent om te roepen dat anderen moeten voelen wat het is om iets te verliezen?
 8. Met hoe de huidige maatschappij is ben ik het zelf ook niet eens. En veel dingen kunnen beter en moeten beter. Maar het is niet zo dat ze onderdrukt worden ze krijgen kansen genoeg. Als je die kansen niet aanneemt is dat je eigen fout. En jouw miserie is geen excuus een ander miserie aan te doen. Zo zie ik dat.
 9. Vind ik wel een beetje te makkelijk om mee weg te komen, door te zeggen: "och ze hebben het zo zwaar" Mama moet gewoon van de hero afblijven en haar kinderen opvoeden? Papa dood dat is kut maar mijne is ook dood. Vier kleine broertjes neem aan dat ze al 10 zijn anders naait hero mama erop los terwijl ze weet dat ze niet voor deze kinderen kan zorgen? Geen school? Nou ik weet het niet maar ook daar kan iedereen naar school. Geen baan? Leer fatsoenlijk praten trek je broek op en solliciteer! Ken wel meer mensen die het zwaar hebben en zelfs zwaarder dan dat, je kent ze wel van tv dat zijn die mensen die 30 kilometer voor water lopen en niet anderen beroven of de boel lopen te slopen. Ze lopen allemaal in merk kleding roepen op tot rellen met hun BLACKBERRY maar ze hebben geen geld? Weet je wat er mis is met deze lui, ze hebben geen prioriteiten anders dan stoere kleding en de nieuwste telefoon.
 10. In London en die steden ging het gewoon om rellen en plunderen tuig is het! Deze jongen die beroofd is door dat tuig is geen onderdeel van een justitieel apparaat of regering. Hij is een simpele student. En dan nog niks te zeggen over andere hardwerkende mensen die autos, winkels, en weet ik veel wat zijn kwijtgeraakt.
 11. Vind niks mis met buiten kweken, maar blijf met je poten van een boer zijn land en inkomen af.
 12. Knullige site, met Web Studio, Version 5.0 for Windows Build 20 gemaakt (uit de bron) gemaakt. Snap niet zo goed waarom deze site bestaat
 13. Naja ik denk niet dat het meer dan logisch is dat je elkaar doodmaakt omdat er geen shop in je buurt is. Het is te gek voor woorden om iemand te vermoorden om drugs of welke reden dan ook. Ook is het geloof ik nog maar een aanname dat het met drugs te maken zou hebben. Best kans dat het met drugs te maken heeft maar dan nog. Het niet hebben van legaliteit om de hele wiet industrie heen rechtvaardigt in mijn ogen criminele activiteiten zoals deze totaal niet. Deze jongens zijn ook de gasten die een shop overvallen of een granaat naar binnen gooien, shops die legaal open zijn. Het moet inderdaad niet zo gecriminaliseerd worden, maar daartegen over mag niet staan dat er anders doden vallen.
 14. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/...leid_rutte.html Ook wel grappig
 15. Ik rook nu een NLX die alleen op water is groot gebracht door een maatje, en hij is echt lekker.
×
×
 • Create New...