Jump to content

andy321

Full member
 • Content Count

  972
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About andy321

 • Rank
  Kern lid
 • Birthday December 5

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  somewhere
 1. andy321

  afscheid...

  Ikzelf sta er versteld van hoeveel hij nog heeft genoten in het laatst van de wiet(underworld) de olie heeft hem ook een aantal weken aangesterkt lijkt, hij at weer en nam anders elleen nog vloeibaar eten. Ook met het 2de flesje kon hij goed slapen zonder pijn, heb hem vaak horen schreeuwen om verligting van de pijn, sindsdien bleef het s'nachts stil en sliep ie goed. Als ik het topic doorlees weet ik zeker dat ie zich in de tekst beter voor deed dan ie al werkelijk was, eigenlijk was het zijn kop die het niet wilde weten .....te lang gewacht.... lees en leer je les ga op tijd naar een dokter hoe sceptisch je er tegenover staat vertrouw niet alleen in jullie goene kruid.. grts Ron. ik post op andy's account ik wil geen op WF hebben kan ik in mijn vak niet gebruiken iets met Blauw..al vind ik het erg moeilijk om met zijn naam te werken zit te janken achter mijn keyb.
 2. Als dit echt waar is is de wereld echt verziekt letterlijk en figuurlijk onder druk van het grote het geld.. Ron.
 3. andy321

  afscheid...

  Beste mensen, gisteren met een aantal naasten de as uitgestrooid bij een clubje zeehonden in de buurt, bij de eerste vloed is hij meegenomen naar de Noord. Erg emotioneel gebeuren en erg vreemd de hele dag klote weer eenmaal op de zandplaat weinig wind en de zon brak door. Mooi hoe hij hier een beetje blijft leven, hij mocht/wilde de 42 net niet halen. groet Ron.
 4. andy321

  afscheid...

  Schrap het negatieve dan maar Mods. maar wilde even waarschuwen voor degene die ook niets geregeld hebben. Moet zeggen dat ik tegen een joint ben maar slik nu een paar druppen olie per dag die er naast zijn bed stond. Door dit topic door te lezen toch iets anders daar in gaan staan (iets?). Is wel iets wat ik tijdelijk effies wil om de scherpe kantjes eraf te halen. Mooi idee die kale(a)nder maar de jurie zijn jullie ik had echt heel weinig met mijn broer, als ik alles nalees wat ie gepost heeft had ie meer met jullie en het goedje. de rust Ron. Met ma gaat het minder het bekende verhaal een moeder hoort.....enz. klote zooi op naar de 16de.
 5. andy321

  afscheid...

  Wie geat allemaal maar wanneer. Hoop echt nu dat er een hemel is.
 6. andy321

  afscheid...

  weinig hoop dit drama gaat door inmiddels zit ik ook bij de dokter om me rustig te krijgen.
 7. andy321

  afscheid...

  Jammer genoeg heeft ie ook al gezegd een ieder krijgt wat hem toekomt. volgens mij hetzelfde maar dan simpel gezegd Vis en krabben Tette
 8. andy321

  afscheid...

  @ iedereen die het weten wil, zijn as zal uitgestrooid worden in de Wadden bij de zeehonden in de buurt tussen Ameland en Terschelling, daar kwam hij graag.. groet Ron
 9. andy321

  afscheid...

  Gezien mijn studie en werkzaamheden Mitz zijn juist de insekten de belangrijkste spil op aarde om het leven mogelijk te maken, dat je hun spaart is dus fout??
 10. andy321

  afscheid...

  @Gobru, wat is Karma, Andy kon nog geen pissebed spin of mier doden, waarom hij??
 11. andy321

  afscheid...

  Andy had aan mij gevraagd om dit topic door te zetten dus wil ik jullie ook over de afloop op de hoogte houden. Voel ik me enigzins verplicht toe ook omdat we de laatste 15 jaar echt uit elkaar zijn gegroeid. Hij zijn leven daar en wij hier. Ook heeft ie een tijd in het buitenland gezeten en in die tijd hebben we nooit iets van hem vernomen, zo ;ging dat. Maar een broederband blijft, we zijn echt heftig aan het zoeken hoe we nog iets van hem daar weg kunnen krijgen. Hij had heel veel spullen, alles wat ie in de loop van z'n leven had opgespaard en die vooral voor hem dierbaar waren, we hadden graag de kans gepakt om bijvoorbeeld een marmeren boedha uit myamar die hij had meegenomen als monument voor hem te gebruiken. Hoe het ook komt ik wilde ook nog even kwijt dat ik het hartverwarmend vind hoe jullie er mee bezig zijn, ook namens Ma erg bedankt KEEp Him Alive. vr gr. Ron
 12. andy321

  afscheid...

  Ik ben in staat om er heen te rijden en de deur in te trappen. Maar denk niet dat Andy daar achter had gestaan, ben ik strafbaar bezig denk ik. Ben bang dat die echt niets meer van zich laat horen veel lef heeft ze nooit gehad. Ron.
 13. andy321

  afscheid...

  Nog 1 les voor degenen die samenwonen en geen samenlevingscontrakt hebben, de notaris heeft het niet meer gehaald, we hebben zijn ex geprobeerd te berijken, die heeft niets tot op heden van zich laten horen. Al zijn papieren en bescheiden liggen daar, wij kunnen niets afhandelen.. groet van Ron
 14. andy had ook deze aandoening het het beste werkte de olie uiteindelijk. groet van hier..
 15. Mooi idee van jullie hij had zelf de 16 deze maand verjaard. blijf nog steeds een beetje meelezen een erg leuk forum, gelukkig heb ik de laptop nog van A. vr gr Ron.
×
×
 • Create New...