Jump to content

caramelicious

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About caramelicious

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb de planten voorgegroeid op 300 watt en 70 cm tussen lamp en plant. Met de bloei pas op 600 watt gezet. Misschien dat ze daarom niet zo vol zijn?? En de kleur van de blad van de onderste foto heeft een wit/gele kleur. @GanjaRanja hoe lang hebben ze in de groei gestaan? (mijn eerste kweek)
  2. Hallo allemaal. Ik heb mijn planten 12 dagen in de groei en daarna in de bloei gezet. Ze zitten nu precies 2 weken te bloeien. Graag wilde ik weten wat jullie ervan vinden. Ziet het er allemaal goed uit? Ik heb, wanneer de lamp aan is, constant op 27, 8 ongeveer en de luchtvochtigheid constant op 41% (Gavita 600watt met Digistar en IR kap en bulp) Alvast bedankt
  3. Dacht dat het wel genoeg zou zijn 300w. Ik ga hem zometeen op 600 zetten. Je hebt gelijk, waarom ook niet op 600.
  4. 1: te nat? dus we geven teveel water... Ja ik denk te nat 2: te warm? hoeveel lampies? 1 lamp, 600w maar voor groei heb ik die op 300w, (gavita ballast) 3: geef je al voeding? Voeding gegeven canna a+b + root stimulator 4: wat zijn de temps en luchtvochtigheid? temp 21 graden + lv ong 80 5: ph en ec niet goed? ph 6.0 en ec niet gemeten.
  5. Ik heb hier een foto van mijn plant. En op sommige planten heb ik deze verschijnselen. Dit zijn pptjes. Hier nog wat random fotos van mijn planten.
  6. caramelicious

    Eerste ronde

    Hulp bladeren geel.
  7. Ik ga dat eens bekijken urbangrower, bedankt!
  8. Ja sorry, ik moet ver rijden voor aarde, ik wilde het zsm weten. Stekjes wachten al sinds gisteren in de doos. En ja, ik begrijp jullie allemaal. Soms worden de profs gek van de vragen, maar ja. En bedankt voor jullie reacties.
  9. Hoe vervoeren jullie die zakken allemaal? Das toch best veel... Ik wil de 2de ronde van mij 80x11 doen. Das echt veel aarde.
  10. Hallo, Ik wil 24x11 liter potten vullen. Hoeveel liter aarde heb ik hiervoor nodig? Bij voorbaat dank!
  11. Dankje. Maar door de gipsplaten kan ik de balken niet zien. Moet ik toch de gipsplaten verwijderen? Het is een kamer die niet in gebruik is. Zal niet erg zijn toch? Bedankt!!! Ik ga het vandaag even goed uitzoeken. En zorgen dat het heel erg steving opgehangen wordt.
  12. Hallo, ik kon hier niks over vinden. Vandaar dit vraag.. Ik wil mijn softbox van 2500m3 ophangen. Moet ik eerst de gipsplaten verwijderen van de plafond? En daarna de softbox aan de balken ophangen? Heeft iemand een idee hoe het ook anders kan?
×
×
  • Create New...