Jump to content

esther-annemarieke

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About esther-annemarieke

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 07/25/1971

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    zaandam
  1. thanks ga meteen aan de slag hier !
  2. ik ga t proberen ! kijken wat er mee gebeurd, niet geschoten altijd mis zullen we maar zeggen eerst de rotte plekken verwijderen of de hele bubs onder water zetten ? wat is de bedoeling ? weet nu dat je het minimaal 7 dagen onder water moet zetten en minimaal 1 x per dag verversen met niet te warm water.
  3. heb ik ook gedaan, goeie toppen hangen keurig te drogen. maar heb dus hele berg toppen met rot erin, dacht misschien het proberen waard, wou ff weten of dit kwaad kon
  4. ik heb net me meiden geoogst en in 1 plant zat behoorlijk wat toprot...nu las ik over water kuren en dat je ook toppen met rot kunt kuren. hebben we het hier over kleine plekjes toprot of ook de toppen die al aardig zijn aangetast. ben nogal ziek geweest en had het daarom niet optijd in de gaten. heb nog nooit waterkuren gedaan maar is het misschien de moeite waard ? of zeggen jullie....beter niet proberen/roken.
  5. geen idee. tís er een graad of 19 á 20, donker en geventileerd.....hoop dat dat voldoende is. kon niet terug vinden of toprot tijdens het drogen nog echt een gevaar was, vandaar mijn vraag.
  6. staat ie al ver in de bloei ?geef je ze wel voeding ? en de smaak heeft het volgens mij niet veel invloed op.
  7. heb ook zo'n fijne buurman. kreeg laatst ongevraagt een stuk van de telegraaf over wiet in me brievenbus gedouwt. Heb wat info via mediwiet en andere sites uitgeprint en uitgelegt in een brief dat ik chronische pijnklachten heb en juist DAAROM mijn eigen wiet kweek omdat ik coffeshopwiet te sterk vindt en ik niet weet wat er gebruikt is aan middelen tijdens de bloei/groei !! Heb hem niet meer gehoord hihihihihi voor de zekerheid wel me plantjes 2 weken eerder geoogst. liever een iets kleinere opbrengst dan geen opbrengst. als je buren lullig willen doen, halen ze alles weg ook al wprdt het gedoogd. als buren klachen sta je nergens.
  8. Nou de meiden hangen op ze kop !! aardig wat toprot eruit geknipt, maaaaaar toch een leuke oogst ze hangen nu in de donkere logeerkamer aan een waslijn te drogen (gordijnen dicht) met bovenlicht open voor verse lucht, temp. ong. 20 graden en een ventilator die zachtjes draait ( niet op de planten gericht, maar er vlak onder ) moet ik nu nog steeds dagelijks controleren op toprot of stopt dit proces tijdens het drogen ?? Thanks voor al jullie op en aanmerkingen by the way !!! veel geleerd en mooie oogst !!
  9. hahaha maakt niet uit hoor, vondt het een goeie tip denk dat ik t een paar dagen aankijk met de meeldauw, de toprot hevig gesnoeid sniksnik maar is niet anders,
  10. ja dan ken t lije he maar ik heb er maar drie in me tuin, zijn wel lekker groot, maar is de eerste keer, had niet verwacht zo ver te komen gniffel. zit in ieder geval voor een paar maanden rookwerk aan
  11. Nee hoor, gewoon in me eentje hahaha heb meeldauw en geen spint.....gelukkig gniffel, wel thanks voor de tip overigens !! mocht ik er last van krijgen dan neem ik de stofzuiger mee naar buiten
  12. aaaaargh heb net drie toppen in moeten korten omdat er beginnende toprot in zit en op me kleine blaadjes rond me toppen zit meeldauw.....maar me plantje plakt al zo dat ik het er niet af kan vegen en spuiten is geen optie meer !! eigenlijk moeten ze nog twee weken........iemand nog laatste redmiddel ??
  13. heb het zelfde probleem en is inderdaad voedings tekort, magnesium om precies te zijn. ff flesje BLOEI-voeding halen doet echt wonderen !! hoop dat je nog op tijd bent die grote is vet zeg, complimenten hoor !!!
×
×
  • Create New...