Jump to content

Herr B.

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Herr B.

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dit jaar was mijn eerste guerilla, ongeveer 20 planten: geript. Heb uiteindelijk toch nog 1 plantje geoogst in de tuin... Ik heb nu de hele herfst/winter om snode plannen te beramen voor volgend jaar...
  2. Beste Raul Reyes, Bedankt voor je antwoord. Ik ben bang dat mijn planten nog wel een aantal weken moeten. 2 van mijn planten hebben nog nauwelijks toppen, dus die kan ik sowieso wel omhakken, wordt niks meer denk ik. Van de overige 3 hebben er 2 echt minuscule toppen, ben ik ook al niet zo blij mee. De laatste staat het verst weg van mijn buren... Die weet wat goed is Ik denk dat ik het hele zooitje maar ga omkappen behalve die ene met de goeie toppen. Die staan ook het meest in zicht. Overigens denk ik dat die ene plant ook nog wel een tijdje moet, haartjes zijn nog bijna allemaal wit.... Volgend jaar ga ik KEIHARD knallen a la Carpie. Een gesprek met die buren... tsja misschien doe ik dat ook wel. Maar ik vind het gewoon echt jammer dat ze zo denigrerend doen tegenover andere buren. Mvg, Herr B. Hey matwey, Bedankt voor je antwoord. Je zult vast wel gelijk hebben, maar ik hoop dat de buren denken dat alles weg is als ze zien dat ik die 4 planten die het meest in het zicht staan wegkap. Geloof er eigenlijk heel weinig van dat het mijn buren echt om de geur te doen is. Aangezien ze ook heel weinig buiten komen. En omdat er gewoon weinig geur is. Mvg, Herr B.
  3. Beste mensen, Gisteren heb ik gehoord via mijn buren dat mijn andere buren problemen hebben met het feit dat ik planten in de tuin heb staan. Ze schijnen ook bij mij aangebeld te hebben vanwege hun klacht, maar aangezien ik niet thuis was weet ik niet of dat inderdaad zo is. Het eerste wat ik gedaan heb toen ik hier van hoorde, is het aantal planten dat ik heb staan reduceren van 7 naar 5. (Dit is toch inderdaad het maximale gedoogde aantal?) De klachten hadden te maken met de ''geur'' en dat ze niet wilden dat hun kinderen opgroeien in ''zo'n milieu''. Ik begrijp werkelijk niet wat die mensen bedoelen met dat ''milieu'', en de geur valt echt reuze mee. Mijn andere buren zitten in tegenstelling tot de klagende buren zeer veel in de tuin, en die hebben helemaal nergens last van. Volgens mij roken/blowen mijn klagende buren ook, dus ik kan me echt niet voorstellen dat zulke mensen dan serieus denken dat hun kind gevaar loopt door de geur van mijn planten, terwijl ze zelf in huis roken. Ik overweeg om de planten maar gewoon te kappen om problemen te voorkomen. Maar omdat ik zelf persoonlijk nog geen klacht heb gehoord, laat ik de planten maar gewoon staan voorlopig. Als dan opeens de politie of woningbouw voor de deur staat, zeg ik dat ik de planten zelf wel had weggehaald als ik wist van de klachten... Mijn vraag is: loop ik nu risico op uitzetting uit mijn woning of boetes (dacht het niet) en wat zouden jullie doen in mijn geval? Het gaat dus om 5 planten. Ik heb eigenlijk weinig zin om met mijn buren te gaan spreken uit eigen beweging, omdat ik hun klacht zo volkomen ridicuul vind en omdat ik geen prettig gesprek verwacht. Ze wisten ook al vanaf augustus van mijn planten dus m.i. lopen ze gewoon te zeiken nu. Mvg, Herr B.
  4. Sodeju Carpie... Is dat Afghanistan of Nederland?
  5. Hoi Monti! Mooie planten heb je! Bij mij is alles al meer dan een maand geleden geript... Iemand heeft er stekken van gesneden M'n spot was een beetje te gewaagd; volgende keer beter. Heb nog een aantal planten in de tuin, zijn ook net in de boei geloof ik, de grootste is rond de 1.50. Ik heb geprobeerd de foto's nog te posten, maar ben toch een te grote digibeet Ik kan je wel zegen dat bij mijn laatste bezoek voor ''de rip'', die ene freak gewoon net een normale plant leek. Die plant is gewoon verdergegroeid uit een zijtak. Veel succes verder!
  6. Jazeker wordt er gemaaid in de berm, omdat wild er zich dan minder thuisvoelt. Dus om aanrijdingen met wild en/of gevaarlijke situaties te vermijden.
  7. Die ''freak of nature'' doet het bij mij qua hoogte en stamdikte vergelijkbaar met de andere Kushes die ik heb staan. Mijn planten zijn ongeveer even oud als die van jou... Ikzelf heb ze te lang in een te kleine pot gehouden en teveel water gegeven, dus de blaadjes aan de onderste zijtakken zijn wat vergeeld. Verder gaan ze goed. Ze staan nu op de spot, de volgende keer dat ik daar kom maak ik wel ff een close-up van die ene freak. Groeten, Herr B.
  8. Hallo mensen! Mijn naam is Herr B. en ik ben 22 jaar oud en ik kom uit het oosten van het land... Dit jaar doe ik mijn eerste kweek, een guerilla Voor dit doel heb ik 10x Lemon Skunk zaden en een aantal Special Kushes en Special Queen zaden ingekocht. Verder blow ik zelf niet, maar veel mensen in mijn omgeving wel... Dat was het wel denk ik... Groeten, Herr B.
  9. Hoi Monti, Die Special Kush heb ik ook, en 1 van de planten vertoont dezelfde afwijking. Ik was wel verrast toen ik hier dezelfde afwijking tegenkwam. Groeten, Herr B.
×
×
  • Create New...