Jump to content

Yvo92

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Yvo92

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hey, Ik heb even een vraag over die spongepots. Ik heb in sannie's shop 20 stuks spongepots besteld, maar ik ga maar 10 planten neerzetten. Kan ik de overige spongepots dan bewaren? En moet dit dan op een speciale plek zoals in de koelkast ofzo? Alvast bedankt, Yo..
  2. Hey Lauw, Bij die tweede foto, heb je nu gewoon een bureaulamp op staan? Later....
  3. Hey, Ik wilde even melden dat ik vijf planten in de grond ga plaatsen. Daarnaast wil ik de autoflowers in potten doen. De potten hebben een inhoud van 15 en 20 liter. Omdat de autoflower Big Bang toch niet zo groot wordt, denk ik dat de potten wel groot genoeg zijn. Zijn jullie het daarmee eens? Ik heb nu trouwens de volgende zaden ontvangen: - 4x Purple Power - 1x Hollands Hope - 1x Pineapple Chunk - 5x Big Bang Autoflower - 2x White Widow Ik ben nog aan het kijken welke planten ik in de volle grond ga plaatsen. Ik denk dat dat 3x Purple Power wordt, 1x Hollands Hope en 1x Pineapple Chunk. De autoflowers gaan dan in de potten zoals ik al eerder zei. De overige zaden knal ik gewoon de vriezer in en daar wacht ik mee tot volgend jaar. Later....
  4. @ Danny Volgens mij zijn al de zaden die je zojuist hebt opgenoemd wel geschikt voor buiten. @ Cannabizznis Vorig jaar heb ik ook de white widow gekweekt, maar dat was niet zo'n succes. Ben ze toen ook gaan verduisteren maar ik heb uiteindelijk veel last gekregen van rot. Het white widow zaadje kreeg ik er trouwens gratis bij, bij de bestelling. Ik kijk nog wel eff of ik dit zaadje ga poten. De rest van de planten laat ik gewoon zelf in de bloei gaan. De Hollands Hope en Purple Power zijn toch wel mijn favorieten. @Dy-Dodo Ja, daarom ga ik de white widow denk ik niet planten.
  5. @ Danny Welke zaden heb jij besteld? Ik heb trouwens gefeminiseerde zaden, weet ik tenminste zeker dat het vrouwtjes zijn. @ Kweek Addict Ik weet nog niet of ik ze voor ga groeien. Is dit een aanrader voor de Big Bangs autoflowers die ik heb? Verder zet ik de planten gewoon in de tuin. De vorige buitenkweek is niet zo heel goed gegaan, ik heb er dan ook veel van geleerd. Ik denk dat dat het is bij de eerste kweek, dat je een beetje ervaring op moet doen. Dit jaar gaat het beter worden, dat vertrouwen heb ik wel.
  6. Even een kleine update, Ik heb de auto big bangs, white widow en de hollads hope vandaag binnengekregen. De skunk special laat nog even op zich wachten, maar ik had gister ook nog andere zaadjes besteld. Dit zijn de Puple Power en de Pineapple Chunk. Ik ben benieuwd naar deze soortjes en ga een beetje experimenteren. Dat was het voor nu.....
  7. Mijn foutje: Ik was aan het voetballen in de tuin en ik schopte de bal de lucht in. En raad eens wat er gebeurd, de bal komt precies op mijn 1 week oude wietplantje! Het was nog maar een klein plantje, dus knakte ie gelijk om. Doei plantje!!
  8. Hallo wf'ers, Dit jaar ga ik mijn tweede buitenkweek doen. De zaden die ik ga gebruiken zijn: - 5x Autoflower Big Bang - 1x Hollands Hope - 1x Skunk Special - 1x White Widow Ik heb deze wietzaden gekocht op www.wietzaadjes.nl. Eigenlijk had ik ook nog gewone Big Bangs besteld, maar die kregen ze voorlopig niet meer binnen. Nu zit ik te denken of ik er van de Skunk Special niet meer zou bestellen. Misschien hebben jullie nog suggesties? Bij de Hanos heb 6 zakken potgrond gekocht voor 9,95 euro en volgens mij is dat Pokon potgrond. De voeding die ik ga gebruiken is van Dutch Pro. Bij deze hoop ik dat ik jullie genoeg informatie heb gegeven over de voorbereiding van mijn buitenkweek van 2011. Verder zijn reacties en/of suggesties altijd welkom! Gr.
  9. De foto's die ik nu hier heb staan, dat is niet de opbrengst van een hele plant. Ik zal hieronder eff de opbrengst van een plant neerzetten, dan hebben jullie een duidelijker beeld.
  10. Blijft er überhaupt nog wel wat over wat bruikbaar is?
  11. Dag DJP, Ze hebben vanaf april buiten gestaan en ik ze zoveel mogelijk in de zon laten staan. Dit is wel maar van één plant een paar toppen. In augustus heb ik ze in de bloei gezet. Maar kan iemand mij vertellen of ik ze wel goed geknipt heb? Gr
  12. Hey dorline, Volgens mij wel ja maar dat heb ik er later uitgehaald. Wat vind je er verder van, heb ik het goed gedaan? Gr.
  13. Dag dames en heren, Gisteren heb ik een white widow plant geoogst. Het is mijn eerste keer dat ik dit doe en ik weet niet of ik het goed heb gedaan. Gisteren heb ik dus de plant geknipt en ik wil jullie daarvan wat foto's laten zien. Hier komen ze: Reacties zijn welkom. Gr.
  14. Yvo92

    geknipte white widow

    Mijn eerste oogst white widow.
  15. Yvo92

    white widow

    Hey skunky2, Ik heb één plant waarbij de toppen het grootste gedeelte bruin zijn (de haartjes) De andere planten heb ik later gepot dus daarvan zijn de haartjes nog niet allemaal bruin. De grote plant ga ik nu maar eens knippen denk ik. Ik ben een beginner dus ik ben benieuwd. Bedankt voor je reactie. Gr.
×
×
  • Create New...