Jump to content

calexico

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About calexico

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Zutphen
 1. Inmiddels proberen wij onze Vulcano veelvuldig en tot op heden zeer bevredigend uit. Alle voordelen zoals beschreven kloppen ook. Zelf moet ik erg oppassen met de grootte van de teugen die ik neem; bij een teug ter grootte van jointteug schiet ik in een nog heftiger hoestbui dan bij een joint met tabak. Het knock-knock effect is dan trouwens ook nog heftiger. Maar goed, met kleine trekjes kom ik er ook wel :-) Het ding is verder erg mooi en solide gebouwd. Voor tabak verdampen geldt ook hetzelfde. Je 'rookt' ineens heel erg en ik voelde even hetzelfde zweverige wanneer ik vroeger op een nuchtere maag de eerste sigaret rookte. En de wiet is inderdaad erg lang te gebruiken. Na een paar keer gebruiken op stand vijf de wiet weer even losmaken en dan geeft zelfs de vijfde ballonvulling nog een merkbaar effect. Kortom, de Vulcano mag blijven!
 2. De 16e besteld, de 19e (gisteren) werd-ie bezorgd. Voor €513 en mét vier weken prbeergarantie. Het werkt erg goed, maar het is gewoon ontzettend wennen zo zonder jointje in je hand. We worden er wel stoned van, ik denk dat het bij mij beter werkt als een joint. En bij mijn vrouw werkt het ook prima :-) De techniek is simpel en het apparaat is robuust en van goeie materialen gemaakt, het is allemaal stevig/gewichtig en het ziet er mooi uit, een beetje moderren diezaain. Hoesten doe ik nog steeds, want ik neem net zulke teugen als van een joint. Hopelijk vind ik 'de goeie trek' nog. Wat dat betreft rookte de verdamper van Evert net even comfortabeler. Dus ik zit mij al te bezinnen op een mogelijk de lucht uit de ballon door water aan te gaan zuigen. Het blowt trouwens wel ontzettend efficient, die Volcano! Gisteravond een half grammetje Santa Maria in gedaan, daarna 2x gevaped (met lekker effect). Vanmiddag voor de derde keer de ballon er mee gevuld en ja hoor, werkte nog steeds. Daarna Santa en even uitgehaald, los gemaakt en er weer in gedaan. Voor de vierde keer de ballon gevuld en ja hoor!!! Het blijft werken! En de smaak proef je eindelijk. Best wel lekker spul die wiet haha!
 3. Jah, tizzeen echte financiële show-off
 4. Alevaps, bedankt. Het webadres kende ik al, maar was op zoek naar een live adres :-) Helaas is dat niet te vinden, dus heb ik 'm nu net inderdaad maar via hun webwinkel gekocht. Voor € 513 zelfs! Ben benieuwd wat het gaat worden.....
 5. Beste mensen, ik wil (als het kan vandaag nog) een echt goede verdamper kopen. De Volcano staat strak bovenaan m'n lijstje, de Vapir op afstand tweede. Nu zoek ik een winkel/shop waar ik een Volcano of Vapir ook even in m'n handen kan houden en misschien even proberen. Wie kan mij hierin verder helpen? Ervaringen (ook de negatieve) met de Volcano zijn ook welkom. Everts verdamper vond ik geweldig, maar helaas te log, te breekbaar en te weinig geschikt voor andere kruiden.Thnx!
 6. In de blender gaat malen prima. Ik heb m'n knipafval wel eens een keer door de blender gehaald voordat ik 't ging icen om hasj van te maken. Dat ging echt prima. Maar voor m'n blowtje hou ik het bij dezelfde massieve grinder als Levi, die is in mijn ogen ook ideaal.
 7. Hoe staat het met jullie vaporizer ervaringen mensen? Ik overweeg er een te kopen, maar weet niet welke. De Vulcano is me te duur, de verdamper van Evert beviel me erg goed, maar ik vind het een wat onhandig model. De BC en vooral de Vapir lijken me wel wat, maar ik moet het eerste positieve gebruikersbericht over de Vapir nog lezen. Het lijkt me toch sterk dat er geen positieve gebruikers zouden zijn??? Alvast bedankt!
 8. check nog even ergens of het een echte binnensoort is of ook geschikt voor buiten. Wanneer de soort meer geschikt voor de kas of voor binnen geacht wordt, probeer dan een plek voor je planten te vinden waar ze aan het eind van de oogst uit de regen kunnen staan, een afdak ofzo. De echte binnensoorten krijgen zulke compacte toppen dat de wind er niet meer goed tussen kan waaien om ze weer droog te krijgen. Het risico is dan dat je snel budrot krijgt en je hele oogst naar de knoppen gaat. Veel succes!
 9. calexico

  SLE

  SLE is een ziekte. Een soort MS maar dan anders :-) En ik zou zeker proberen de verschijnselen met wiet te bestrijden. Succes!
 10. Ja, preziez!!!! Denk je dat ze zo'n lokaat diesellijntje gaan controleren op El Kwaaida's?? Misschien over een paar jaar, maar hier "bij ons"in de vretige Achterhoek zal het wel meevallen dit jaar. Je moet natuurlijk ook niet precies er vlak langs gaan poten. Maar er zijn hier genoeg bosjes te vinden bij spoorbruggen e.d. En wanneer ze zoeken naar potentieel gevaarlijke dingen langs het spoor (om er op te leggen of voor een trein te hangen, dan leg ik die zelf toch gewoon weg :-))
 11. Ik heb wel de presentatie gezien in Utrecht. Ik vond het nix. Weer zo'n gelikt fillempie waar alles geweldig goed gaat, ingesproken door zo'n debiele tell-sell diskdzjokkie.
 12. Waarom niet in 20 liter potten kweken? Blijven ze mooi handzaam en je kunt je grond goed onderhouden. De purple tops werden vorig jaar zo'n 160 cm (incl. pot) en hadden een mooie opbrengst.
 13. Toch is die spoorlijn nog een van de minst onveilige plaatsen, denk ik. Ik krijg ineens een leuk idee voor mij hier in de buurt!!!!
 14. Ik heb nog wat hermafrodietzaad van m'n purple tops (errug lekker) en ik kan nog wat early girl zaad overnemen van een maat. Early girl (van Sensi) heeft een highlife cup gewonnen dit jaar, hoewel dat ook niet alles zegt. Mijn ideaal is om nog eens een redelijke buiten santamaria te kweken. Sinds kort schijnt er zaad te zijn, maar waar....????
 15. We zouden een reizend coffeshoppanel moeten beginnen :-)
×
×
 • Create New...