Jump to content

calexico

Members
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by calexico

  1. Inmiddels proberen wij onze Vulcano veelvuldig en tot op heden zeer bevredigend uit. Alle voordelen zoals beschreven kloppen ook. Zelf moet ik erg oppassen met de grootte van de teugen die ik neem; bij een teug ter grootte van jointteug schiet ik in een nog heftiger hoestbui dan bij een joint met tabak. Het knock-knock effect is dan trouwens ook nog heftiger. Maar goed, met kleine trekjes kom ik er ook wel :-) Het ding is verder erg mooi en solide gebouwd. Voor tabak verdampen geldt ook hetzelfde. Je 'rookt' ineens heel erg en ik voelde even hetzelfde zweverige wanneer ik vroeger op een nuchtere maag de eerste sigaret rookte. En de wiet is inderdaad erg lang te gebruiken. Na een paar keer gebruiken op stand vijf de wiet weer even losmaken en dan geeft zelfs de vijfde ballonvulling nog een merkbaar effect. Kortom, de Vulcano mag blijven!
  2. De 16e besteld, de 19e (gisteren) werd-ie bezorgd. Voor €513 en mét vier weken prbeergarantie. Het werkt erg goed, maar het is gewoon ontzettend wennen zo zonder jointje in je hand. We worden er wel stoned van, ik denk dat het bij mij beter werkt als een joint. En bij mijn vrouw werkt het ook prima :-) De techniek is simpel en het apparaat is robuust en van goeie materialen gemaakt, het is allemaal stevig/gewichtig en het ziet er mooi uit, een beetje moderren diezaain. Hoesten doe ik nog steeds, want ik neem net zulke teugen als van een joint. Hopelijk vind ik 'de goeie trek' nog. Wat dat betreft rookte de verdamper van Evert net even comfortabeler. Dus ik zit mij al te bezinnen op een mogelijk de lucht uit de ballon door water aan te gaan zuigen. Het blowt trouwens wel ontzettend efficient, die Volcano! Gisteravond een half grammetje Santa Maria in gedaan, daarna 2x gevaped (met lekker effect). Vanmiddag voor de derde keer de ballon er mee gevuld en ja hoor, werkte nog steeds. Daarna Santa en even uitgehaald, los gemaakt en er weer in gedaan. Voor de vierde keer de ballon gevuld en ja hoor!!! Het blijft werken! En de smaak proef je eindelijk. Best wel lekker spul die wiet haha!
  3. Jah, tizzeen echte financiële show-off
  4. Alevaps, bedankt. Het webadres kende ik al, maar was op zoek naar een live adres :-) Helaas is dat niet te vinden, dus heb ik 'm nu net inderdaad maar via hun webwinkel gekocht. Voor € 513 zelfs! Ben benieuwd wat het gaat worden.....
  5. Beste mensen, ik wil (als het kan vandaag nog) een echt goede verdamper kopen. De Volcano staat strak bovenaan m'n lijstje, de Vapir op afstand tweede. Nu zoek ik een winkel/shop waar ik een Volcano of Vapir ook even in m'n handen kan houden en misschien even proberen. Wie kan mij hierin verder helpen? Ervaringen (ook de negatieve) met de Volcano zijn ook welkom. Everts verdamper vond ik geweldig, maar helaas te log, te breekbaar en te weinig geschikt voor andere kruiden.Thnx!
  6. In de blender gaat malen prima. Ik heb m'n knipafval wel eens een keer door de blender gehaald voordat ik 't ging icen om hasj van te maken. Dat ging echt prima. Maar voor m'n blowtje hou ik het bij dezelfde massieve grinder als Levi, die is in mijn ogen ook ideaal.
  7. Hoe staat het met jullie vaporizer ervaringen mensen? Ik overweeg er een te kopen, maar weet niet welke. De Vulcano is me te duur, de verdamper van Evert beviel me erg goed, maar ik vind het een wat onhandig model. De BC en vooral de Vapir lijken me wel wat, maar ik moet het eerste positieve gebruikersbericht over de Vapir nog lezen. Het lijkt me toch sterk dat er geen positieve gebruikers zouden zijn??? Alvast bedankt!
  8. check nog even ergens of het een echte binnensoort is of ook geschikt voor buiten. Wanneer de soort meer geschikt voor de kas of voor binnen geacht wordt, probeer dan een plek voor je planten te vinden waar ze aan het eind van de oogst uit de regen kunnen staan, een afdak ofzo. De echte binnensoorten krijgen zulke compacte toppen dat de wind er niet meer goed tussen kan waaien om ze weer droog te krijgen. Het risico is dan dat je snel budrot krijgt en je hele oogst naar de knoppen gaat. Veel succes!
  9. calexico

    SLE

    SLE is een ziekte. Een soort MS maar dan anders :-) En ik zou zeker proberen de verschijnselen met wiet te bestrijden. Succes!
  10. Ja, preziez!!!! Denk je dat ze zo'n lokaat diesellijntje gaan controleren op El Kwaaida's?? Misschien over een paar jaar, maar hier "bij ons"in de vretige Achterhoek zal het wel meevallen dit jaar. Je moet natuurlijk ook niet precies er vlak langs gaan poten. Maar er zijn hier genoeg bosjes te vinden bij spoorbruggen e.d. En wanneer ze zoeken naar potentieel gevaarlijke dingen langs het spoor (om er op te leggen of voor een trein te hangen, dan leg ik die zelf toch gewoon weg :-))
  11. Ik heb wel de presentatie gezien in Utrecht. Ik vond het nix. Weer zo'n gelikt fillempie waar alles geweldig goed gaat, ingesproken door zo'n debiele tell-sell diskdzjokkie.
  12. Waarom niet in 20 liter potten kweken? Blijven ze mooi handzaam en je kunt je grond goed onderhouden. De purple tops werden vorig jaar zo'n 160 cm (incl. pot) en hadden een mooie opbrengst.
  13. Toch is die spoorlijn nog een van de minst onveilige plaatsen, denk ik. Ik krijg ineens een leuk idee voor mij hier in de buurt!!!!
  14. Ik heb nog wat hermafrodietzaad van m'n purple tops (errug lekker) en ik kan nog wat early girl zaad overnemen van een maat. Early girl (van Sensi) heeft een highlife cup gewonnen dit jaar, hoewel dat ook niet alles zegt. Mijn ideaal is om nog eens een redelijke buiten santamaria te kweken. Sinds kort schijnt er zaad te zijn, maar waar....????
  15. We zouden een reizend coffeshoppanel moeten beginnen :-)
  16. Bij mij werkt het cannabisgebruik wel heel louterend. Natuurlijk verwerkt het niet automatisch je trauma. Maar wat het bij mij wel doet, is dat ik ontzettend eerlijk naar mijzelf en mijn rol in het leven kan kijken. Wat dat betreft heeft het een luik in m'n hersenen opengezet waar ik elke dag nog plezier van heb, ongeacht of ik wel of niet iets gebruikt heb. Daarnaast geeft het mij -met name wanneer ik Santa Maria rook- een kosmische verbinding met iets dat groter is dan ikzelf. En ik vind dat geweldig! Dus traumaverwerkend nee, maar helpend bij traumaverwerking, ja, dat kan wel. In centrum 40-45 heeft prof. Bastiaans na de oorlog langdurig getraumatiseerde oorlogsslachtoffers succesvol behandeld met LSD. Beetje vanhetzelfde.
  17. Vorig jaar heb ik Purple Tops gehad, is me erg goed bevallen en ik heb er nog wat zaad van, die ga ik zeker weer poten. Maar ik zoek er nog iets naast, iets exotisch, een THC rijke soort waar ik ook lekkere geurige hasj van kan maken. Wie heeft er nog tips over soorten/lieveranciers?
  18. Groepsgedrag ontstaat ook zonder gebruik te maken van geschreven regels. Verantwoordelijkheid nemen en geven vereist geen papieren wetten... Samen leven (twee woorden!) is wat anders dan de slappe pogingen van al dan niet democratisch opgedrongen regeringen om een maakbare samenleving te creeeren waarin allerlei uiteenlopende belangen tot een onleefbare brei worden gekookt. Got, wat een zin en niet eens stoned :-)
  19. ik ga ook op zaterdag.
  20. Maar de allerbelangrijkste factor voor een goeie buitenkweek is en blijft natuurlijk die goeie ouwe moeder natuur. Als ze dit jaar weer net zo haar best doet als het vorig zitten wij buitenkwekers weer op de eerste rij!
  21. Ik was & ben nog altijd zeer tevreden met de kweek, de weerstand tegen mijn ondeskundige beginnersvingertjes, opbrengst, kwaliteit en verwerkbaarheid (ook de ijshasj was/is fantastisch) van m'n Purple Tops (een echte lekkere sativa van High Quality Seeds). En (waarschijnlijk mede) door al dat lekkere kweekgeklungel van mij heb ik de groei 25 zaadjes weten te forceren uit m'n twee planten. Resultaat: een winter vol écht goede wiet, barstensvol THC (en ik heb genoeg vergelijkingsmateriaal :-) en als extra gratiz bonuz 25 potentiële toppers voor de komende zomer!! Het enige wat ik er teleurstellend aan vond dat ik die prachtige paarse kleur miste.
  22. Ik vrees dat die vrachtwagen vol vrouwen voor velen een ouderwetsche handkar zal zijn
  23. Jaren geleden heb ik eens een onderzoek gelezen met als conclusie dat 1 orgasme uitstekend helpt tegen allerlei soorten hoofdpijn. Een paar jaar daarna las ik een onderzoek dat mensen die een bevredigend sex-leven zich ook gelukkiger voelen... Heerlijk he, dit soort onderzoeken? En wij die onderzoeken maar betalen. Daar krijg ik nou koppijn van. Ik denk dat ik maar even..
  24. Joris, ook de site http://www.libertarian.nl/NL/index.php geeft je veel info over de verschillen en overeenkomsten tussen (de diverse vormen van) anarchie en libertarisme. Het Libertarisme staat voor een volkomen individuele vrijheid. Hoe meer ik er over lees, des te meer het mij bevalt!
  25. Op de site http://195.193.168.34/Seriewoordenaar/ kun je het nodige vinden over het jaartal 2012 en wat de kosmos dan voor ons in petto zou (kunnen) hebben. Wellicht biedt dit een paar antwoorden op je vragen. Of roept het meer vragen bij je op.
×
×
  • Create New...