Jump to content

geneve

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About geneve

  • Rank
    zomaar een lid

Contact Methods

  • MSN
    geneve
  • ICQ
    0
  1. Waarom heb je nix aan zaden? Het ontkiemen is echt geen probleem en je zaad ontvang je gewoon via de post, je hoeft er niet eens je huis voor uit..
  2. Ben je dit zeker optimus? het kan toch nooit geen kwaad om je plant volledig te laten afbloeien (er zijn nog altijd witte haartjes onderaan de toppen)? Ben van plan om hem dit weekend neer te leggen, voor die paar dagen meer zal dat wel geen kwaad kunnen zeker?
  3. Een hele geruststelling voor me , bedankt bambo
  4. Denk niet dat het vanbinnen ook zit want die verkleurde bladeren hangen nog zeer goed vast, heb ook van een geoogste tak de bovenste top eraf gedaan en deze zag er nog helemaal groen uit vanbinnen. Wat me ook opvalt is dat die zwarte haartjes niet verder uitzetten, het blijft dus (al een viertal dagen nu) bij enkele haartjes vanboven op de toppen, en aangezien toprot zich razendsnel verspreidt, begin ik nu echt te twijfelen. Maar als het geen toprot is, wat is het dan wel? Heeft iemand al dezelfde symptonen gehad :?:
  5. Vanmorgen ging ik naar mn plant kijken en bij een onderste top viel me direct iets vreemds op, de bovenste haartjes van de top hebben een grijze kleur en de bladeren errond krijgen een paarse gloed, wijst dit nu op toprot? :? Uit voorzorg heb ik de top in kwestie er al afgehaald, bij de andere toppen is met het blote oog nog nix te zien, maar ik heb een vermoeden dat het dezelfde weg opgaat, oogsten mss nu?
  6. Heeft iemand ervaring met deze vaporizer? Zoek namelijk een handig model om mee te nemen naar festivals enzo, maar omdat ie zo duur is (300€) zou ik toch graag nog een reactie horen van iemand die m al gebruikt heeft. Op de site van vapir lees ik alleen maar positieve dingen ervan, maar dit is ook logisch he Je kan hem vinden onder deze link http://www.air-2.com/categories.php?id=2&P...ad978de46cf9ccd
  7. Aan jullie reacties te zien (bedankt daarvoor ) laat ik ze nog best een paar weken staan. Het is me eerste kweek dus ken ik nog nix van toprot enzo, maar afgaant op hetgeen ik hier al gelezen heb kan dat zeer snel gaan bij slecht weer, dit wil ik absoluut voorkomen dus wil ik toch niet te heel lang meer wachten nu, maar zolang het weer niet te slecht wordt laat ik ze toch nog eventjes staan hoor. de soort is dus early bud, heb m nog nooit gerookt, maar als ie zo lekker is als ie ruikt, dan zit dat wel goed
  8. Hier nog enkele foto's van mn plant, de haartjes beginnen goed bruin te worden en de plant ruikt heerlijk . Als het weer een beetje mee zit volgende week dan denk ik van ze volgend weekend neer te leggen, of zou ik nog wat wachten? foto van de gehele plant en nog twee foto's van de toppen
  9. tjah, was ook niet echt de bedoeling om er veel energie in te steken, tis eerder experimenteel bedoeld, misschien moet ik wel overwegen om ze buiten te zetten naast de andere. Die gele bladeren van de moederplant zijn nu ondertussen al verdwenen, duimen op een goeie oogst nu :wink:
  10. Ik meende je ook van ergens te kennen theosophia, jammer dat die zwarte band voor je ogen je totaal onherkenbaar maakt
  11. Dit is mn eerste plantje, de foto is wel van twee weken geleden, verdere foto's volgen nog. Dit zijn foto's van mn plant hoe ze er nu uitziet, ze is nu ongeveer twee weken in bloei. Dit is een stek van de moederplant buiten, die ik in mn kamer gezet heb. Ze staat nu juist in bloei, maar de toppen van de bladeren beginnen af te hangen. Misschien nog wat groeivoeding, of geef ik ze te weinig water ofzo?
×
×
  • Create New...