Jump to content

Forambik

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Forambik

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. ik vind'm nogal laat bloeien voor een purple power(ofwel erg weinig direct zonlicht), ben je zeker van de variëteit? edit: zie eens die link in m'n signature
 2. dat zal een goede oefening wezen voor als de plant zwaardere toppen moet dragen, dus enkel pot verankeren.
 3. als je nu nog lang moet bloeien heb je vast een verkeerde soort gekozen, laatste periode bloei wordt doorgaans geen voedingsstof gegeven dacht ik.
 4. ik ben geen kenner op dit vlak (heb zelf nog nooit vloeibare voeding gebruikt), maar is het niet gewoon de bladeren die de opgebouwde stoffen afstaan tbv de voortplanting (de toppen dus)?
 5. nog maar je 3de post dusja.. mijn raad: gebruik zoekfunctie
 6. Forambik

  wietboom

  gaat inderdaad, wat je nodig hebt is een plaats waar het niet vriest en een TL lamp met timer om de plant in de groeicyclus te houden.
 7. Zulke personen mogen ze van mij gerust bannen. Er wordt hier al genoeg zever verkondigd, zeker nu seraph er niet meer is ..
 8. /ja vette plant! Maar bloei in redelijk vroeg stadium .. toprot zal vast je oogst verknoeien
 9. dat lukt misschien nog met de kweekjes waarvoor jij zorgt. Voor ieder serieuze kweker met een serieuze plant is dit onbegonnen werk (stel je voor lol), als het al enig nut zou hebben (wat ik sterk betwijfel).
 10. ik begin deze vragen over steeds hetzelfde onderhand beu te worden, van mij dus geen antwoord meer inzake wat jij vraagt. Je bent redelijk nieuw lid dus mijn vraag naar jou: ooit gehoord van de searchfunctie? Vast niet, ik kan je alvast zeggen dat het soms erg handig kan zijn.
 11. jij bent vast hoger opgeleid binnen de chemie of dergelijke?
 12. volgens mij bladeren die opgebouwde voedingsstoffen afgeven ten voordele van de voortplanting. Het valt mij ook op dat bij eigen bio-dynamische teelt, zonder enige vloeibare voeding uit growshop, het de grotere bladeren zijn die direct staan ingeplant op hoofdstam die geel worden.
 13. Het was de laatste dagen inderdaad prachtig weer voor de bloei! Niet te warm, niet te koud, vol zonlicht..
 14. ik heb er ook 2 achter vensterbank staan die enkel 's ochtends en 's middags (niet namiddag) licht hebben en ik heb de indruk dat de bloei wat langer zal duren als voorzien.
×
×
 • Create New...