Jump to content

mel0en

Full member
  • Content Count

    347
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About mel0en

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Proefondervindelijk goedgekeurd: Hier ben je gelijkt een uurtje zoet mee, "Moonbeam tribute mix"
  2. Laat die gast lekker zwetsen. Inslapen komt vanzelf weer goed, als het echt te gek wordt (zoals bij mij het geval was) dan is melatonine een aardig hulpmiddel (tijdelijk).
  3. Yep, afkickverschijnselen. Trekt vanzelf weer weg.
  4. Helaas heb ik toprot geconstateerd bij de WW die het verste was. Alles voorzichtig weggeknipt, beter iets teveel da te weinig. Om erger te voorkomen geef ik vanaf vandaag enkel nog water aan deze WW en de grote Big Bang. Het einde nadert voor deze planten.
  5. Eens, schijnt goed te werken. Fearghus, ik denk dat je zo'n beetje alle biologische info al hebt verzameld. Ik stem voor een sticky! Anders misschien alle info combineren, plaatjes erbij en in de growguide plaatsen?
  6. Piet inspireert mij:
  7. Inderdaad jammer, maar ik had wel beter op moeten letten. De Herma BB staat nu apart. De hoofdtoppen van de andere planten zijn zaadvrij
  8. Een goede admin gaat niet zomaar even in de PM's kijken omdat jij het vraagt. Kijk even onderaan de pagina waarop dit forum draait, klik en lees. Rare discussie eigenlijk... Eindelijk een forum waar admins open zijn en dan wordt dat in twijfel getrokken. 9 van de 10 keer is het andersom. Misschien wordt het wel tijd om wat extra regels in de AV te plaatsen .
  9. Ten eerste denk ik dat dit wel mogelijk is (afhankelijk van forumsoftware, instellingen en plug-ins). Ten tweede kun je in de db tabellen de Md5 even wisselen en je kan zo als ene andere gebruiker inloggen, maak je geen illusies
  10. Maar eens wat progressive dan:
  11. Er zijn toch wel meer fora in NL over drugs? Mischien is er wel een drugsforum nl. Beetje googlen! Ik denk dat het het handigst om het via dergelijke fora te doen, de mensen zullen wat meer openminded zijn dan op een medisch forum. Misschien zoeken naar fora over alternatieve geneeswijzen?
  12. Ik bouw de bloeivoeding hier op van 0,5:1000 tot 4:1000 en PK 1314 van 0,1:1000 tot 1:1000. Na een aantal weken bloei zit ik op op voeding 3:1000 en PK 0,5:1000. Mijn planten zijn een stuk minder groot dan die van jou, en drinken al 2 liter op een dag. Ik vermoed dat dit vandaag nog een stuk meer wordt. Wel zijn mijn planten vol aan het bloeien. De hoeveelheid voeding die ik meegeef is ook nog eens afhankelijk van het weer. Als het veel regent en bewolkt is dan geef ik eigenlijk alleen maar water. Probeer je kuipen eens op te tillen, dan weet je snel of je voldoende water geeft. Het zal geen makkie zijn met die grote potten, maar het gewicht van de pot + plant is een goede indicatie of er voldoende water zit. Over de bladeren, hier buiten sterven de onderste/binnenste bladeren ook langzaam. Deze krijgen gewoon te weinig licht. Ik zie geen foto van de complete plant, dus dat maakt het moeilijk om hierover te oordelen. Ook hier heb ik een aantal bladeren met gaatjes of slechte plekken. Na een goede controle maak ik me hier niet al te druk om. Buiten zijn nu eenmaal meer beestjes zoals mineervliegen. Zo heb ik bijvoobeeld pas nog een rups gevonden in de plant, dan is het logisch dat er wat aangevreten bladeren zijn. Wel heb ik mijn planten een aantal behandelen gegegeven tegen bladluis en spint. In het begin van de kweek had ik veel last van luis, twee weken terug had ik spint (veel kleine witte stipjes op het blad). Ook geef ik elke week Ecostyle vital. Dit zorgt voor stevige, donkergroene bladeren en voorkomt roest en schimmels als meeldauw.
  13. Kan ook een heel verfrissend begin van de dag zijn hoor, die klankschalen Nog weet wat 90's:
  14. Een korte update, de grote big bang is gedeeltelijk bevrucht . In elke top zitten een paar zaadjes. Hoe hiermee om te gaan? Laten rijpen en het zaad verkopen? Is de wiet die van deze plant af gaat komen nog te verkopen aan een coffeeshop? Edit: Bij 4 van de 4 planten zijn zaden te zien. Grmpf. De kleine BB is volgens mij de boosdoener, deze zit vol met bananen. Wegsmijten?
×
×
  • Create New...