Jump to content

greenpimp

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About greenpimp

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. greenpimp

    over en uit

    LAT relatie is de beste keuze voor de broodkwekers hier. Zo heb je 2 locaties waar je kan kweken.
  2. Is het geen oplossing om een plasje van een 'clean' iemand mee te smokkelen?
  3. Nog een maand om een bob te regelen zou ik zo zeggen. In Holland gaan bierfeesten meestal hand in hand met busladingen vol petten die voor alles en nog wat bonnen willen schrijven. Wel tof van je dat je die Nederlanders krediet geeft als het op bierbrouwen en tappen aankomt. Mijn beeld is iets minder kleurig. Nl + bier dan denk ik aan plastieken bekertjes met slap en veel te warm evenementenbier. En dit voor de ronde prijs van 3 euro per glas.
  4. Lange tijd geen updates. Hopelijk geen sterfgevallen hier?
  5. Wat mij betreft kan ieder tuincenter gewoon kweekspullen aanbieden. Ik denk niet dat er een wet is die dat kan verbieden. Zolang je niet expliciet gaat vermelden dat het voor wietteelt is. Maar zo'n tuincentrum dat maakt meestal deel uit van een grotere keten, en die kanjers willen hun imago beschermen. Daarom dat de lokale aveve niet op deze trein springt. Een gat in de markt als je het mij vraagt. Big $$$ te verdienen hier. Wie voelt zich geroepen?.
  6. grootschaligheid en hobby lijken mij een anomalie. Maar wees gerust, ben te oud om nog naief te zijn.
  7. Verschillende tests hebben in het verleden reeds bewezen dat het risico op ongevallen na het nuttigen van cannabis gevoelig daalt. Maar ja, die petten moeten ook iets te doen hebben. Zodat de politiek niet gaat snoeien in hun nazi organisatie. Vage kennis met vaag verhaal, als je het mij vraagt.
  8. Mijn LR's staan in bloempotten midden in mijn grasveld (tuin). Maar zon krijgen die ook niet hoor. Maakt allemaal niet uit dit seizoen blijkbaar. Koning winter is nog altijd de baas, terwijl we normaal in deze tijd van het jaar reeds topless op het strand liggen te bakken. Overweeg om te emigreren naar een land waar de zon 10 maanden schijnt ipv de 2 maanden in benelux. greetz Jaja , en ook even voorstellen hé.
  9. Het is me wel duidelijk dat wietgebruik de zin voor humor niet echt aanscherpt. Al mijn reacties zijn sarcastisch/grappig bedoeld. Waarom? Omdat ik mij iedere dag erger aan forumleden die de 'stigmatisatie van kwekers' in de hand werken. Ik vrees dat de jonge generatie dit forum heeft overgenomen en er heel andere waarden en normen op nahouden dan ikzelf. Bovenstaande post kwam gewoon recht uit de krant vandaag. (copy/paste) en is geen reflectie van mijn eigen mening. (mensen die het nieuws een beetje volgen, weten dat Nieuw-Zeeland de laatste weken vaak in het nieuws is gekomen ivm wietkweek) Een keten van tuincentra is vorige week opgerold nadat undercoverwerk naar boven bracht dat zij zich toelegden op het adviseren en faciliteren van wietkwekers. Het stelen van dit compostvat zal dan ook een paniekreactie geweest zijn van een kweker die niet meer terecht kon in zijn favoriet tuincentrum. Dit artikel sluit aan bij het onderwerp van dit topic en is opmerkelijk genoeg om te posten. Dus nee, ik zet niet aan tot stelen. Btw: ik heb in mijn tuin 4 goed draaiende compost hopen. De wormen heb ik er zo maar uit te vissen.
  10. Las net in de krant over wel heel luie kwekers uit Nieuw-Zeeland. Wormen nodig, Wel ga deze toch gewoon stelen! Dieven stelen 8.000 wormen Opzichters in een natuurgebied in Nieuw-Zeeland deden zaterdag een wel heel vreemde ontdekking. Dieven blijken er aan de haal te zijn gegaan met een wormenbak waar meer dan 8.000 van de glibberige beestjes in zaten. De wormen werden gestolen uit het Karori-natuurgebied, vlakbij de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington. Een politieagent vertelde in de plaatselijke krant Dominion Post dat de wormenbak gevuld was met compost, minstens 100 kilogram woog en dus door zeker twee mensen moet zijn gedragen. 'Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die er met een wormenbak vandoor is gegaan', zei de agent. De politie gaat ervan uit dat de wormen en de compost gestolen werden om als meststof te dienen bij het kweken van illegale drugs. http://www.standaard.be/artikel/detail.asp...DMF20100501_028
  11. wazzup Het spijt mij. Ik heb deze reactie net geplaatst om te kijken hoe medekwekers zouden reageren. Een paar weken terug zag ik een post van een buitenkweker die 20 bomen had omgedaan in een natuurgebied ten behoeve van zijn kweek. Toen ik daar een reactie op plaatste kreeg ik meerdere lachende antwoorden terug van mensen die dit wel ok vinden. Het zou me dus niet erg verwonderen indien deze persoon en consoorten mijn genoemde methodes ook daadwerkelijk toepassen. http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...=bomen+omhakken Ik volg zowat elk guerillia verslag en merk bij heel veel mensen een compleet gebrek aan respect voor openbaar bezit, natuur en landbouwers. Mijn mening: een paar plantjes in de natuur moet kunnen maar enkel als je niets beschadigd. Indien de konijntjes je planten opeten dan heb je gefaald als kweker en is het konijn de winnaar.
  12. Stoooooooop! Binnenkort zit je weer bij de tandarts. Met een ontstoken holte dat niet wil toegroeien. In het ziekenhuis hier hangen mooie foto's van monden met deze aandoening. Doet je wel 2 keer nadenken. http://www.dhin.nl/2655eec0.jpg hoop dat het helpt
  13. Ik leef nog , maar het regende dan ook vandaag. Water en elektriciteit gaan niet goed samen, meen ik mij nog te herinneren van op school vroeger. Hoop morgen deze fantastische methode alsnog te gaan toepassen. Idd aarding in mijn recent huis. Zal dus bij een mattie moeten langsgaan die iets minder comfortabele voorzieningen heeft. En Oh ja, met de verkiezingen in aantocht, kruipen de 'wormen' wel vanzelf uit de grond. Ze moeten wel, indien ze hun postjes willen behouden. (België) Of zijn dat eerder kakkerlakken?
  14. waarom zo moeilijk doen. vergif en stroppen zijn erg effectief.
  15. ik zit in import/export. Of is deze reden al genoemd?.
×
×
  • Create New...