Jump to content

babylonboy

Full member
 • Content Count

  2,886
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About babylonboy

 • Rank
  eigenwijze kwekert
 • Birthday 02/13/1984

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/babylonbooy?feature=mhum
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

892 profile views
 1. n-ice, ben toevallig ook maar weer es aan de blue cheese, laatste keer is erg goed bevallen. Succes!
 2. supadup canna, welkom in mijn wereld. Ik ben al jaren geleden gestopt met blowen ook omdat ik psychisch overgevoelig reageer op; voornamelijk wiet en dus hoge verhoudingen thc. Vette hasj kan ik redelijk hebben maar ook met mate, maar vind het onnodig om op deze manier grenzen op te zoeken. Persoonlijk ben ik van mening dat je naar lichaam en geest moet luisteren ik blow dus ook helemaal niet meer. Wil niet zeggen dat ik de hele hobby vaarwel heb gezegd, plantjes onderhouden is gewoon veel te leuk om te doen en je kan er veel meer mee dan alles oproken. Denk aan tincturen, olie's, thee enz. staat hier op het forum ook wel genoeg over. PS- voordat ze bij mij synthetishe crap me strot doordrukken (waarbij ik doel op de pammetjes die jij krijgt) gaat er wel een oorlog aan vooraf. De bijwerkingen en het verslavingsgevaar daarvan is vele malen heftiger dan alle tot nu toe genoemde Harddrugs. In die zin ben ik het absoluut met blowsterke eens. Het zijn goede middelen om uit een psychose te komen en om als eerste stap wat rust in je lichaam en geest te verkrijgen, maar laat het je niet onderhouden. Veel psychiaters blijven het voorschrijven als emo afvlakker om zogenaamd herhaling te voorkomen maar naar mijn idee is het puur om medewerking te kunnen vergaren van hun patient. t is verslavende zombie shit, en dan spreek ik uit ervaring. Ga maar is kijken bij de paaz, allemaal langs de muur shuivende, hoofdhangende en handjes halfomhooghoudende wezens. Allemaal van de pammetjes. Succes maat.
 3. hey kerel je inbox is vol

 4. tl mag inderdaad rustig op 10-20 cm afstand, had ik wat eerder moeten zeggen.
 5. hey leuke set up goeie soortjes om te starten, de WW's dan want fruit spirit ken ik verder niet. Moet wel eerlijk zeggen dat ik de afzuiger+filter aan de magere kant vind maar daar heb je nu niets aan natuurlijk. (zeikstraal) maar dat is wel de reden dat je temp moeilijker onder controle te houden is. Vanaf ontkiemen onder een 600 is ook een beetje jammer, het kan prima hoor maar het is wel flinke stroom verspilling. Probeer voor je volgende ronde iets van een tl bak op de kop te tikken nog mooier is t5 of pll maar dat is weer een tikje duurder. Hieronder kan je mooi ontkiemen en de eerste 2 weken voorgroeien en scheelt behoorlijk op je elektra rekening Qua voeding: De eerste weken heb je eigenlijk geen voeding nodig, zelfs in light-mix zit voldoende voeding voor de eerste 2-weken groei daarna zal ik pas beginnen met de vega op 1/2 dosering. Je kan wel meteen beginnen met rhyzotonic gewoon volle dosering en goed afzuren op 6.0 / 5.8 verder kan je inderdaad het schema van canna aanhouden MAAR aangezien je geen EC meter hebt wel beginnen op 1/2 tot 3/4 van de aangegeven hoeveelheid en daarna gaan opbouwen. De hoeveelheden in schema's en op flessen geven bijna altijd de maximale mengverhouding aan met een maximale EC. Vooral met de PK kan het dan goed mis gaan. Ondervoeding is snel te ondervangen door gewoon meer voeding te gaan geven, overvoeding op aarde is meestal drama. Succes en veel plezier.
 6. thanks Elmo, k heb jou ook gemist hoor Kleintjes zijn redelijk aangeslagen in de nieuwe potten, nog even wordtels kweken en dan de klok om.
 7. ff het stof van mn oude topic afblazen dan... Ik heb te weinig tijd om complete verslagen te maken maar voel mij zo nu en dan toch genoodzaakt jullie op de hoogte te houden. Ik begin dus niet zo snel een nieuw topic meer maar vul deze af en toe aan met info en een paar foto's. Ook al is er geen mens die leest of kijkt, heb ikzelf in iedergeval een naslagwerk over gedane zaken en genomen stappen. Heb er al weer een aantal kweekjes opzitten waar geen verslag van is gedaan. Waaronder een redelijk mislukte oogst met bubblegum stekken, welke na een aantal dagen afwezigheid van mijzelf volledig overwoekerd waren door spint. Met veel pijn en moeite toch nog een rokertje af kunnen halen... Laatste kweekje was daarentegen erg geslaagd. Het was voor een maat van me die regelmatig last heeft van slaapstoornissen en rls, we hebben overlegt dat hij opzoek zou gaan naar een soortje dat hem wel aansprak, dan zou ik zordragen voor de kweek ervan... zo gezegd zo gedaan. Zijn keus was gevallen op de "Ketama" van world of seeds, een mooie 100% indica. ongeveer 3 weken voorgegroeid en een kleine 8 weken afbloeien met zo min mogelijk voeding. Dikke harde buds met een wat zure hasjachtige geur... mn maat slaapt er als een blok op . En nu old skool "sensi star" 10 reguliere zaden waarvan er 1 is afgevallen wegens zware misvorming in het blad. Zaden zijn denk ik al een jaar of 8 oud dus vind deze opkomst al heel wat. Staan nu 4weken op 18/6 en gaan lekker. Vandaag over gepot in15L potten en in de SJ gezet wederom op 18/6 met de lamp op 25%. Laat ze denk ik nog 1 week bijkomen en dan knal ik de klok om.
 8. o hennep..., sorry verkeerde forum dude!
 9. wel een leuk verhaal. 100 big bangs vanaf zaad in volle grond (guerilla) 1 per vierkante meter 7 weken voorgroei binnen gestart in mei afgebloeid in oktober totale opbrengst 0,0 kg wegens rot retail van ca. whatever / kg toendertijd totale omzet 0 euro totale winst -500 euro en dan tel ik het arbeids uurloon niet eens mee. als je deze gegevens gebruikt zit je redelijk in de buurt van de realiteit.
 10. komen we dan in de eindcredits te staan
 11. nice one twinny Precies waar we het gisteren even over hadden, ik ben er ook erg bang voor. Niet dat de cup zelf niet gehouden wordt maar vooral dat de mensen gaan weg blijven, juist die mensen welke de fundatie vormen voor het evenement. Ik heb het ondanks alles toch erg naar mn zin gehad veel bekende koppen en heel veel mensen van over de hele wereld gezien en gesproken. De cup is en blijft voor mij een toonbeeld van hoe het ook kan; alle nationaliteiten, geloven en culturen verenigd door slechts 1 klein woord CANNABIS. Organisatie, booths and stands bedankt! Wij doen hem 2012 keihard nog een keer. tot slot een kleine impressie van 2011
×
×
 • Create New...