Jump to content

groeneplantjes

Banned
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About groeneplantjes

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ergens
  1. Kracht stroom is idd volgens mij ook niet zo speciaal . Ik heb het niet maar ik denk iedereen die op inductie kookt echt wel krachtstroom heeft , en vooral dat inductie koken is erg in opmars gekomen de afgelopen 10 jaar . Dus wazzup zijn stelling van 99.9% zal niet juist zijn .
  2. En ga je weer beginnen met trippe ?? ja dat gedrag ben jij weer schuld !!! Maar steek het topic gerust waar de zon nooit schijnt en veel plezier er mee
  3. The specialist heb je ze allemaal geteld de vervuilende berichtjes? Hoeveel zijn er van jezelf daarvan? The specialist je verdomd het om het te posten in de goede hoek en dat moet een admin maar oplossen . Maar als een admin niet snel genoeg het topic schoonmaakt ga je zelf je topic zitten vervuilen !!!! En de ontopic reactie het is niet mijn smaak die herrie .
  4. Misschien moeten ze biobizz ook maar in sannie's shop verkopen misschien gaan dan meer mensen het goede merk biobizz gebruiken .
  5. Volgens mij had ie ooit een duivelse naam die Clown , het verklaard veel Blauwe Reiger
  6. Die kuip is dat niet onder tussen zwaar aan vervanging toe ? maar die centjes he die zijn op maar mischien horen ze in rotterdam engelen zingen 1 statistiek is zeker met dak word er meer gescoord kennelijk
  7. leuke schuurtjes hebben jullie uitgezocht enkel beetje grote kweker wil graag ruimte en onder gronds kunnen als het effe kan . dan denk ik dat het voormalig paleis van Nicolae Ceauşescu een betere lokatie is . Het Parlementspaleis (Roemeens: Palatul Parlamentului), voorheen Huis van het volk (Casa Poporului), in Boekarest, Roemenië, is het grootste gebouw (350,000 m²) van Europa. Na het Pentagon en mogelijk het Potala is het waarschijnlijk het grootste gebouw ter wereld. Het gebouw is 270 bij 240 meter, 86 meter hoog en 92 meter diep en heeft 12 verdiepingen en 8 ondergrondse niveaus. Binnen bevinden zich 2000 zalen en kamers. Sinds 1994 zetelt het parlement in dit gebouw en wordt het deels verhuurd voor congressen.
×
×
  • Create New...