Jump to content

G.lauw

Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About G.lauw

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  vlissingen
 1. Ja echt he jammer. Ik denk ook dat het zoiets zal worden. Ik heb ze wel verteld dat ik nog een lekker middag wietje zocht dus missschien dat ze er daar ook een pakketje van bij doen. Laten we t hopen.
 2. Dammnn gast. Wat een naai actie. Fakking lelijk man. Nja volgend jaar andere plek en nog een keer proberen. Je weet nu in elk geval hoe het moet, en je was fakking goed op weg dit jaar. peace goos.
 3. DAAMMNNNNNN gozer. Je tuin is tering hard. Fakking ziek man, vooral die roze toppen. Groene vingers ouwe Ik check je, Peace.
 4. Ja na een weekje Amsterdam ben ik weer even in Vlissingen. Mijn vriendin heeft de planten verzorgd en dat heeft niet voor een positief effect gezorgd. helaas. But can't blame her. Ik was het ook al snel weer vergeten want, Dit is wat ik aantrof toen ik terug kwam in Vlissingen. Het is gewoon een fucking mannetje. 6 fucking maanden voor niks. Voor degene die geïnteresseerd zijn. Het waren FEMISED church van Green House Seeds. co. Ik heb al een berichtje richting hen gestuurd, dus ik denk dat dat wel goed komt. Jammer maar helaas. Gelukkig heb ik er nog 1.
 5. Haha ja echt he. De planten houden niet echt rekening met school enzo .
 6. Ey man leuk dat je ook church ook heb. Gaan ze lekker ? Ik heb mijn schatjes alweer een weekje niet meer gezien. Maar ze worden gelukkig goed verzorgd. Eentje was wel al lekker aan het bloeien toen ik ze vorige week voor het laatst had gezien. Laten die van jou ook al wat tekenen van bloei zien?
 7. Ik heb vandaag even een paar nieuwe foto's gemaakt. Zodat jullie beter kunnen zien hoe en wat. Verder heb ik vandaag nog wat bloei voeding besteld vanaf de Wietforum Shop. 1x Canna Boost 1x Canna Terra Floris 1x Canna PK 13/14 De plant die niet overdekt staat is nu al een beetje in de bloei aan het gaan, die ander jammer genoeg nog niet. Op een of andere manier zijn de bladeren een beetje geler aan het worden van binnen uit. Weten jullie misschien waardoor dit zou kunnen komen? (voor het begin van de plantjes kan je hier kijken. http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...=2e+keer+church .Dat was mijn kweekverslag van dit jaar maar wegens andere bezigheden helaas verwaarloosd . Maarja voor degene die het leuk vinden)
 8. Ja idd. echt suf van me. bedankt voor je reactie. Ik heb nu deze besteld: Canna Boost Canna Terra Floris Canna PK 13/14 Dank u ;D!
 9. Ik heb nu net gekeken voor bloeivoeding en ik vroeg me af of het mogelijk is om een verschillende bloeivoeding te combineren. En daarbij dacht ik aan een mixje van het volgende: Atami pk13-14 Atami Terra Max Canna Boost of Canna BioBoost Kan dit, en als het al kan, zou dit een goeie mix zijn? Wat gebruiken jullie als bloeivoeding?
 10. @chassie Ik ben vandaag even op t terras geweest, en 't begint nu ook al aardig lekker te ruiken ;D. @donkeykong In 45l potten. Je planten zien er echt dope uit trouwens.
 11. Damn donkey kong ziet er goed uit jongen vooral voor een eerste keer. Khoop dat t lekker zal smaken Glauw.
 12. Hey mensennn, Kheb een paar vragen over m'n 2 feminised churches (greenhouseseeds). Ze staan al sinds maart, en sinds deze maand schieten ze echt de lucht in. Ze zien er (naar mijn weten) gezond uit. Ik vraag me alleen af of het niet de bedoeling is dat ze al in de bloei gaan? Nou kijk dit zijn ze. Ik heb vanmiddag de onderste blaadjes van beide planten bij geknipt. Zodat alle energie naar de hoofdtoppen kan ipv naar alle kleine takjes (op advies van iemand die al jaren bij zijn planten doet). Dus ze zien er nu alletwee ongeveer zo uit: Als iemand tips of opmerkingen heeft hoor ik het graag . pzz
 13. Jossotje! ze gaan lekker ! Binnenkort maar is LIVE kijken ;D. Succes bro!
 14. Ja inderdaad zODb. Ik heb ze de dag erna water gegeven en nu doen ze t weer (H). Foto'tje van vandaag ;D.
×
×
 • Create New...