Jump to content

joopie

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About joopie

  • Rank
    Groentje
  1. Het is wel slecht geweest voor het Karma van deze loco-burgemeester.
  2. http://www.agf.nl/artikel/153691/Glastuinbouw-beste-papieren-voor-nederwiet http://tuinbouwnet.nl/nieuws/wettelijk-minimumloon-1-januari-2016
  3. De eerste kamer moet eerst nog akkoord gaan. De vvd wil ook een soort van regulering dus hoe dat uitpakt is nog onzeker: het kan ook zomaar weggestemd worden.
  4. ja, volgens mij net in de tweede kamer aangenomen.
  5. gorilla tent: bij de extension kit erop letten dat je het wel op de juiste wijze monteert met de flap naar beneden als je het andersom doet heb je last van licht die door de rits lekt.
  6. In het kader van onze voortdurende strijd tegen de spint: heeft iemand ervaring met produkten die als werkzame stof acequinocyl hebben zoals Bayer Cantack ?
  7. 1 maand geleden 5 zaadjes besteld. Netjes betaald; zaadjes zijn echter nooit aangekomen. Sorry, moet dus zijn 1 maand geleden. Boodschap is denk ik wel duidelijk: daar dus niet bestellen.
  8. 2 maand geleden 5 zaadjes besteld. Netjes betaald; zaadjes zijn echter nooit aangekomen.
  9. Heeft iemand ervaring met deze online winkel ? Er worden onder meer kera zaadjes aangeboden tegen redelijke prijzen. Of zijn andere online winkels beter (of veiliger).
  10. ik heb eerst water aangelegd. En laat nu 2 gaten boren in de ruimte. Een gat door de vloer en een gat door de buitenmuur. De gat door de vloer is voor de afzuiging en het gat door de buitenmuur is voor de aanzuiging. Ik wil natuurlijk niet dat het op gaat vallen en het gat in de buitenmuur wil ik zo klein mogelijk houden. Is 125 mm doorsnee dan voldoende voor een actieve inlaat of toch maar gaan voor de 160 mm ? Of is het beter om de inlaat ook via de vloer te doen. De kruipruimte is groot: 150 vierkante meter en hoogte van 1 meter.
  11. leukehobby/jeice/sticky/amnees ik zal de verslagen even doornemen waarin het gebruik van de opticlimate wordt beschreven. Aan- en afvoer van water zal dan wel moeten worden geregeld door een installatiebedrijf onder het motto het is voor de wasmachine. masterstoner/boefje Vooral het gat voor de warme lucht af te blazen moet niet gaan opvallen: iets er voor zetten of het gat wat hoger plaatsen. alucard zoals het er nu naar uitziet kan ik alleen van buiten in- en uitblazen maddwarf zo, de tijd vliegt ! betekent niet dat ik alles weet. Gelukkig staat er op dit forum veel info. amnees/pacman/gobru er is nergens een luchtgat. Dakdoorvoer: zal dat moeten uitzoeken; er zit nog een verdieping boven. Zal dus ook niet eenvoudig zijn. ouwe ketser onder de vloer blazen: zal dat ook moeten uitzoeken: de vloer is van gewapend beton.
  12. ik wil gaan kweken in een inpanding schuurtje van een vrijstaande woning. Het schuurtje heeft een eigen ingang via een deur. de afmetingen zijn lxbxh 320 240 260 de bedoeling is om 4 m2 te gebruiken waar dames kunnen staan en die worden belicht door 3x600w verwarming en elektra zijn aanwezig maar er zit geen raampje in voor verse lucht. Ik kan geen lucht aan- en afzuigen vanuit en naar de woning ik zit nu dus met de aan- en afvoer van lucht. is de beste oplossing om 2 gaten in de muur te boren 1 voor aan- en 1 voor afvoer van lucht ? de aanvoer van lucht is dan onverwarmd en kan in de winter te koud zijn ? Een rooster in de deur maken ?
  13. De raad van state moet nu advies geven. Wel interessant om te weten dat dhr. Donner voorgedragen is voor de functie van vice-presidentschap. De vice-president heeft de dagelijkse leiding en is dus de zogenaamde onderkoning van Nederland. zie ook youtube piet hein donner rap om te beoordelen wat zijn advies zou kunnen zijn. http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/we...-tot-stand.html
  14. bobthegrower: bedankt voor de tips. Eerst maar eens kijken welke bedrijven er nu zitten en achterhalen of er eerder in de buurt iemand is opgepakt. greenlady: 100 m2 met verdiepingsvloer dus boven is er ook nog ruimte.
  15. amnees: De loods gebruik ik ook voor andere doeleinden stalling auto, motor, kar etc. evt. voor bedrijfsdoeleinden. Ik begrijp uit jouw reactie dat je niet zo snel iets zou kopen maar eerder iets zou huren. Als de verhuurder nu nieuwsgierig is aangelegd en wil kijken in de ruimte ? trickystyle: ja, klopt. Daarom vraag ik ook of andere leden hier ervaring mee hebben en hoe die dit aanpakken. Door omstandigheden kan ik thuis niet meer hobbyen.
×
×
  • Create New...