Jump to content

autoflowers

Members
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Positief

About autoflowers

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands
 1. Trouwens,ik mag gewoon racistisch zijn, beetje onzin om zoiets te verbieden, zolang ik maar geen mensen persoonlijk discrimineer en dat doe ik ook niet. Ik mag gewoon mijn mening hebben en ook bevooroordeeld zijn, zolang ik maar geen mensen persoonlijk beledig en discrimineer maar daar is geen sprake van. Als ik samen heb gewerkt met een schele neger die te lui is om er werk in te steken en vervolgens mijn hele spot gaat rippen zonder ook maar 1 poot uitgestoken te hebben en dat en luie kutvent vind die toevallig ook nog eens een schele neger is dan mag ik hem gewoon een waardeloze domme gast vinden met een laag iq. Als je het daar niet mee eens bent dan ban je mij toch? Ik zeg wat ik wil wat dat aangaat en ik bepaal zelf of ik terug kom op fora of niet. Genoeg providers met een dynamisch IP adres.
 2. Ik een racist , ik ben zelf getint man, moehahahaha
 3. Met dit weer gaan toprot wel heel snel, het zijn de ideale omstandigheden waarin schimmels zich zeer snel kunnen ontwikkelen. Ik heb 1 hele boom gisteren uit de grond getrokken en weg gesodemietert. Het weer werkt erg tegen.
 4. Dus alle gegevens worden nu doorgelinkt aan justitie? Ik dacht ook even dat het aan mijn harde lag door al het porno kijken dat de pc traag is geworden, maar het is dus wf zelf
 5. Ziet er echt goed uit. Je zou in principe kunnen oogsten maar als je een wat zwaardere wiet wil wat THC gehalte betreft zou ik nog een weekje wachten, mits de toprot onder controle is.
 6. Ik ben benieuwd naar de dikte en compactheid van je toppen. Is moeilijk in te schatten vanaf de eerste foto. Als het nu al mooi spul is kun je overwegen het te knippen, als het nog lang niet klaar is dan is de keus om het te rekken ook sneller gemaakt.
 7. Ja, als het eenmaal buitenplanten zijn door ze buiten op te laten groeien kun je ze vaak beter ook buiten laten staan. Binnen gaan ze vaak kapot vooral als je de centrale verwarming te hoog hebt staan, dan worden ze vaak helemaal vertraagd in hun verdere bloei. Maar een paar nachtjes is nog te overzien, ik heb ze eens een paar weken voor het raam binnen verder laten af bloeien, ondanks dat ze er nog lange tijd leuk uitzagen waren ze niet gewend aan het binnen klimaat wat er uiteindelijk voor zorgde dat ze zich niet meer verder ontwikkeleden maar langzaam stress tekenen begonnen te vertonen en de opbrengst was uiteindelijk behoorlijk laag.
 8. Dit zijn zeker de weersvoorspellingen van Limburg, veel warmer dan de rest van Nederland met de 14 daagse weersvoorspelling Heb je niet meer foto's van de toppen? Het is een afweging die ieder voor zich moet maken, 1 van de onzekerste onderdelen van het kweken als het om buiten gaat. Niemand kan je vertellen wat je moet doen maar slechts voorspellingen doen. De algemene opvatting heerst dat je de boom om moet leggen als er rot in zit, maar dat is natuurlijk onzin.. Er zijn te veel factoren aanwezig die bepalen of je de plant moet omleggen of niet. Hoeveel weken bloei zit erin? Welk soort is het? Staat de plant in de schaduw en in een vochtige omgeving? Volstaat het wegknippen van de rot om het nog met 1 a 2 weken te rekken? Wat voor kwaliteit heb je nu als je oogst? Als je de weertabel bekijkt kun je het misschien wel rekken tot 21 oktober, maar dat hangt van de conditie van je plant af, die afweging kun je alleen zelf maken.
 9. Ik vraag mij af hoe snel je met Botrytis moet handelen. In mijn planten zit het al weken en ik heb echt geen zin en tijd om alles iedere keer weg te knippen. Ik heb zelfs 1 keer een plant kunnen rekken met het uitbloeien tot 4 weken terwijl er schimmel in zat. 7 weken vind ik persoonlijk wel de moeite waard om te oogsten Maar mijn planten zitten op 4 weken, onmogelijk om bij 4 weken bloei te oogsten, die wiet is nergens geschikt voor, dus ik moet wachten, zeker nog 14 dagen. Als ik het goed begrijp kweek je binnen, als de schimmel zich zo snel verspreid zou ik de luchtvochtigheid omlaag brengen.
 10. Het zal geen -2 worden in de serre. Zet er maar eens een thermometer bij. je zal zien dat het rond je huis in de serre nog zo'n 5 graden in de nacht blijft als de voorspellingen -2 zijn. Je huis zelf houdt ook warmte vast en de bomen en bebouwing in de buurt houden ook warmte vast. Als je op de open vlakte woont met weinig of geen bebouwing dan kom je al eerder in de buurt van de 1 of 2 graden in de serre. Maar de opwaartse warme lucht blijft ook veel langer hangen doordat ze in de serre tegen je huis staan. Ben het dus niet eens met de reactie van Bubble dat je planten zullen verbranden omdat het de -2 ten eerste nooit zal halen waar je planten nu staan, op de tweede plaats moet de vorst langer dan 12 uur aanhouden als het om -2 gaat.
 11. Je moest eens weten hoeveel wietplanten in Suriname staan en goede wiet opleveren, die van jouw gaan dat dus ook doen.
 12. De natuur doet zijn werk, wat bedoel je met 12/12? in potten en dan naar binnen zetten of bedoel je dat dat het in Suriname 12 uur licht en 12 uur donker is op dit moment?
 13. Niet oogsten als ze nog moeten, 2 graden nachtvorst overleven ze sowieso helemaal in een serre. Op de open vlaktes is het kouder. Wietplanten kunnen best een aantal maal -2 in de nacht hebben. Maar het moet geen 48 uur achtereen -2 zijn, dat is wel riskant.
 14. Gister ook weer een groot deel van de dag gezocht naar geschikte spots, dat is echt lastig. Ik was in een geisoleerd stuk privebos van ongeeer 1,5 bij 1 km. Maar naast het moeras en ondoordringbare wildernis waren er paadjes gemaakt door de bewoners die aan het bos wonen. Het bos is verboden toegang voor publiek en er staan waarschuwingsborden dat er drijfzand is. Maar als er gelopen wordt door de bewoners lijkt me dat ongeschikt. Niet overal zag ik voetsporen dus niet overal werd gelopen. Alleen het feit dat je je op veboden terrein bevindt waar de locals niet gewend zijn dat je hun bos betreed maakt het niet een ideale spot. Aangezien ik hondensporen zag kun je er vanuit gaan dat er 3 keer per dag gelopen wordt. Sommige bossen zijn onder het beheer van Staatsbosbeheer en sommige zijn particulier bezit het blijft lastig en het blijft gokken. Sommige bossen blijven tientallen jaren onbetreden en soms kan er zomaar iemand opdagen. En op andere locaties waarvan je verwacht dat ze zo ontdekt kunnen worden, kunnen jaren ongemoeid gelaten worden. Ik ga nu eerst eens kijken of er ook geschikt slootkanten zijn.
 15. Ja paars zien mensen snel als gewone purple, op de markt doet het weinig goeds voor je portemonnee. In het begin was het spannend en leuk in de jaren 90, maar die hype duurde maar 2 jaar ofzo. Oke, ik schrap de polm gold. De skunk bloeit volgens de leverancier begin september af. Heb zelf verder wel goede ervaringen met de zaadjes van deze leverancier. Alleen alles is zo laat dit jaar, 6 weken later dan op de verpakking staat, alles had nu lekker moeten hangen als ik de bijsluiter moest geloven.
×
×
 • Create New...