Jump to content

AndySharon

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About AndySharon

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

184 profile views
 1. Je ziet de schimmel inderdaad niet goed op de foto's omdat het echt nog in de kern van de hoofdtop zit. Is spiritus niet schadelijk om te roken dan?
 2. In een van mijn planten vormt zich in de hoofdtooi een beetje schimmel (nog best wel.beperkt). Nu weet ik niet of ik al moet gaan knippen nu en de schimmel weg moet knippen om het te laten drogen. Of moet ik gewoon afwachten tot de plant klaar is? Of is hij misschien al klaar? Ik ben ten einde raad, hoe kan ik het op de beste manier aanpakken maar ook redden. Zie foto's.
 3. Dit zijn 2 van de 5 planten, heb ze afgemaakt helaas Bedankt voor je reactie!
 4. Help. Ik vraag me af of dit en hermafordiet is. Ik zie naar een paar dagen verduisteren wat haren verschijnen, echter ook op sommige plekken meer blad (zie foto). Ik heb net 2 planten afgemaakt die mannen bleken te zijn ondanks dat ze er niet zo uitzagen. Om mijn 2 al in de bloei staande vrouwtjes te beschermen zou ik deze graag zsm weghalen mocht dit een hermafordiet betreffen. Bij voorbaat dank voor uw reacties!
 5. Ik ben vier dagen geleden begonnen met het verduisteren van 3 van mijn 5 planten (de andere 2 staan al langer in de bloei.) Echter zie ik nu vanochtend bij 2 van die 3 planten rare dingen vormen (zoals ik lees op dit forum lijken het de bekende bolletjes die mijn planten gaan bevruchten.) Is dit een hermafordiet? Gezien ze wel een vrouwelijke look hebben? Hebben ze er beide last van of alleen de rechtse? Wat is jullie advies?
 6. Dus de reden dat het zo geel is heeft te maken met te weinig voeding. Het is dus niet noodzakelijk grotere potten te nemen? Pk 13/14 dus voortzetten in de bloei? Zou je de andere 3 ook al 12/12 doen???
 7. Ik heb ze weinig voeding gegeven een een paar keer pk 13/14 maar die is nu op dus die moet ik bijhalen. Ik ben ook begonnen ze top booster te geven.
 8. Momenteel heb ik 5 planten die alle 5 geel beginnen te verkleuren. 2 van de 5 staan nu vanaf 13 Juli 12/12 en vertonen al wat topjes. Echter wat moet ik doen om het blad weer groen te krijgen en te houden. Het liefst wil ik ze niet overpotten in grotere potten. Graag hoor ik jullie advies.
 9. Dit is de andere plant staat ongv 2 weken in de bloei
 10. Goedemorgen, Ik heb een loep besteld, deze zal een deze dagen binnen komen. Ook heb ik me voorgesteld (zie:http://www.wietforum.nl/topic/122132-ons-even-voorstellen/ Ik post zometeen een paar nieuwe fotos. Ik heb er twee een bloeit pas net maar de andere staat nu een week of 5 in de bloei. De soort van de planten is onbekend omdat ik de zaadjes uit wiet heb gehaald die ik gekocht had. Het is een biologische plant, ik las op internet dat het met een biologische plant niet nodig is. Zet volgende week nog een foto, ik schat nog zeker nog 14 dagen. Maar het is outdoor, dus het weer telt ook mee Staan ze in een pot? Mogen ze binnen schuilen en overdag zonnen? Ze staan in een pot, post straks nog wat fotos. Ze mogen binnen schuilen, overdag achter het raam in de zon of op het balkon.
 11. Goedemorgen! Wij zijn Andy (22) en Sharon (23), wij komen uit Almelo (Twente, Overijssel). Wij hebben sinds dit jaar twee wietplanten (soort onbekend, bij toeval verkregen). Wij hebben ons geregistreerd op wietforum omdat we graag wat meer zouden willen weten/leren over het kweken van wiet en zodoende onze vragen kunnen stellen. Heb je vragen, stel ze gerust! Een fijne dag, Andy en Sharon
 12. https://www.mupload.nl/img/3v1kyekk5mszo.jpg Zijn de haartjes al voldoende bruin of moet ik langer wachten
×
×
 • Create New...