Jump to content

broodje

Full member
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About broodje

 • Rank
  LED it be

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  testen
 1. broodje

  Afzuren

  bij organische voeding hoef je normaal niet af te zuren.
 2. Een experiment naar de meest perfecte planten hebben we hier nog niet gehad denkik, interessant. Want in mijn opzicht zou dat een wietplant zijn die superpotent is, dikke vette buds maakt, veeel ervan en dan nog continu, zonder af te sterven, zelfs zonder seizoenen, gewoon lekkere buds het hele jaar door. Ach kon het maar, zelfs al was het wel seizoensgebonden een echte wietBOOM die elk jaar groter wordt.
 3. Welkom! Volgens mij is het een afkorting zoals KijkHoeBontHijKweekt bvb.
 4. Mooi zo! 81gr is zeker niet slecht voor een eerste keer! Maar met wat je nu weet kan je volgende kweekje volgens mij makkelijk 1/3 meer opbrengen.
 5. welkom! Ga je ook een verslagje maken van je kweekje?
 6. Wat leuk seg, ik hoop dat je eerste plantje goed gaat lukken... De gele bladeren heeft wellicht te maken met een voedingstekort. Geef je al wel voeding mee? zoja welke en hoeveel? staan ze op aarde, staan ze binnen of buiten? Een foto zegt soms meeet dan 1000 woorden hint. Grz Broodje.
 7. als ze niet stuk gaat ten minste... Bij mij zijn de helft van de led's uitgevallen na een paar jaar (net uit gerantie) , ik heb ze wel eens opengedaan en zie dat er 2 sturingen inzitten dus ik neem aan dat een van die 2 het heeft opgegeven en daardoor de helft is uitgevallen. Als je iemand weet die zoiets kan herstellen zonder dat ik er superveel aan uit moet geven, let me know plz.
 8. Hey, Mag je ook ph- gebruiken voor aquariums? Ik was vorige week namelijk in de GS om wat voeding e.d. te halen om eens een DWC kweekje te proberen en ben helemaal de ph- vergeten. Nu heb ik bij aveve (terwijl ik er toch was) een busje ph min gekocht voor aquariums van het merk Flamingo. Ik dacht jah als het voor waterplanten en vissen ok is zal het hier ook wel ok voor zijn zeker? Zolang het werkt is het ok toch? Of ben ik daar mis in? grz Broodje.
 9. Zoveel kwekers op LED tegenwoordig, wel zalig ik vind het een apart sfeertje creƫren telkens als je je tent/hok/kast opendoet... Ook een pak aangenamer nu de haters een beetje zwijgen en de topics niet meer vervuilen met "dit gaat nooit lukken" en blablabla... Welke generatie spectrabox is het? en is er intussen al wat verandert aan hun spectrum? Ik schuif lekker aan grz Broodje.
 10. hi buzz, ziet er weer interessant uit, ik kijk stiekem mee Iets nieuws proberen is altij leuk, ik ben er verslaafd aan ik heb zelf mijn oude micro hokje waar ik elke keer opnieuw nieuwe dingen in probeer terwijl ik gwn blijf doordraaien in de tent en de kast. (ik ga nu voor het eerst een DWC rondje proberen) Die crystal white lijkt me wel wat ik ga lekker kijken hoe die zich gaat vormen... Grz Broodje.
 11. Als je bezorgd bent om de warmte kan je LED gebruiken, maar idd watts met watts vergelijken, je kan natuurlijk ook gewoon voor een cooltube gaan (heb ik ook in mn dr60) is nog steeds pakken goedkoper dan zo'n ledlamp, ook voor de groei, t-neon vb, geeft bijlange dat rendement niet maar het lukt er wel mee en is pakken goedkoper. Het is natuurlijk dikke fun die led, ik zou er mij zo terug een aanschaffen mochten ze wat goedkoper willen worden (mijne is stuk gegaan). Btw, als je in de groei led gebruikt moet je het in de bloei ook doen joh, de plantjes hebben de overgang blijkbaar niet zo graag van led naar een ander licht of omgekeerd, ze passen zich er blijkbaar aan aan en durven bij omschakeling wel is wat te stressen en heel wat blad te verliezen. grz
 12. I can watch this aaaaall day and aaaalll night ... Gotta love pink-bud-porn
 13. Hey, mooi zo! Ik ben ook benieuwd naar de cijfers. (hoi terug aan iedereen op het forum btw, ik weet dat het lang geleden is) Om even op uw vorige posts in uw draadje terug te komen: - Dat in het begin uw blaadjes gaan krullen bij led is blijkbaar heel normaal, ik heb het ook altijd gehad echt bij elk plantje, ongeacht de genetica, want dezelfde genetica krulde bij mij niet onder t-neon of hps maar elke keer opnieuw bij de LED. Als ze na een 2-tal weken nog durven krullen heb je ergens een licht-lek. Het komt uiteindelijk altijd wel weer goed hoor (als het dat lichtlek niet is natuurlijk) - dat de haartjes vroegtijdig bruin zien heeft zowizo met vocht te maken, ofwel is je luchtvochtigheid idd te hoog ofwel geef je tijdens de bloei nog steeds met de plantenspuit water... Dit zou ik niet meer doen, wel in de groei maar vanaf de bloei stoppen met die plantenspuit onder led, ze hebben heel wat minder water nodig dan onder andere lampen, ook de bodem mag zeker niet te vochtig staan. Een dikke scheut voeding hebben ze echter wel graag. Keep up the good work! Het ziet er al heel belovend uit en elke volgende ronde gaat beter dus ik kijk er naar uit om meer van die paars-roos getinte fotootjes te zien in de toekomst! Heerlijk gewoon. Grz Brooje.
×
×
 • Create New...