Jump to content

khbhk

Members
  • Content Count

    105
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About khbhk

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    drenthe
  1. Zo, het heeft even geduurd ... maar af en toe een verslag is ook een verslag he. Allemaal bedankt voor de reacties. Na 11 dagen heb ik ze overgepot in grote 13l potten. Waarom is het niet goed om ze in doorzichtige potten te doen ? Ik neem aan dat dat te maken heeft met licht bij de wortels, maar ik weet (en kan niets vinden) over het hoe en waarom. Wel, het groeide allemaal wat langzaam omdat ik geen luchtinlaat had. Dat heeft even geduurd en nu gaan ze rap. Alleen.... wel een enorm verschil tussen de planten. Ik heb van 3 foto's gemaakt, telkens een zij en een boven aanzicht. Nr 1 : De eerste foto was met licht uit, de 2e met lampen aan. Ze sprongen aan na de 2e foto. nr2: Nr3 : Het is misschien niet duidelijk te zien, maar de bladeren van nr3 zijn wel 3cm breed, het plantje heeft een gelige kleur, een model als een krop sla, blijft maar nieuwe vingers aanmaken en lijkt totaal niet op de rest. Ongeveer de helft is zoals nr1, de andere helft meer als nr2 Dus flinke verschillen in opbouw en hoogte, de hoogte van de planten varieert van 20 tot 50 cm. De grootste is inmiddels net zo hoog als de stekken Waarom zo lang doorgegroeid ? Wel, nadat ik een inlaat erin heb gemaakt wilde ik de groeisnelheid er weer in hebben voordat ik de klok op 12/12 zette. Sinds de 18e is de klok op 12/12. @ hansworst, Ik had daar alle lampen nog niet aan, nu branden ze alle 6. 4x400 en 2x 600, de 600 watters zijn er op het moment dat de klok op 12/12 is ingedraait. Ik zal proberen de volgende update wat sneller te doen.
  2. Ik ben vooral een viseter. De snoekbaars die mijn paps gevangen had afgelopen jaar smaakte hemels in mijn oventje . Maar het lijkt mij fantastisch, heb alleen geen vispas. BBQ aanwezig ??
  3. Hoi DJ, Ik heb het al vaker gezegd, een schitterend topic maar ook een mooi naslagwerk. Alles is duidelijk vermeld, met foto's, en bloeidagen. Bedankt, en geniet van je rokers
  4. khbhk

    freeseedsonline ?

    Hallo, Ik ben/was dit topic begonnen en mijn vraag was of iemand dit bedrijf al kende of er ervaringen mee had. Niemand blijkbaar, dus mag van mij dit topic op slot. Inmiddels ben ik een kweekverslag begonnen waar deze zaden in voorkomen en iedere lezer zal dit gewoon kunnen volgen. Updates volgen minimaal omdat het wel zinvol moet zijn om iets te vermelden. Binnenkort trouwens weer een paar foto's daar
  5. FANTASTISCH, BIJZONDER en FORMIDABEL. Zo, dat is eruit. Wat een schitterend verslag met super duidelijke foto's van diverse en zeeer vele dagen, zelfs benoemd per bloeidag. dit is een topic waaraan ik steeds weer kan referen en gebruiken kan als peil voor mijn eigen kweek. Djbroertje : BEDANKT !!! Het kost enorm veel tijd om zulke mooie foto's te maken en erbij te vertellen wat je allemaal doet. Ik gun u een mega oogst . Natuurlijk ben ik benieuwd naar het eindresultaat. Succes (en veel grammen)
  6. Hallo.... Ik vind dit een zeer interessant topic, en ben benieuwd naar de resultaten, maar... Kan iemand mij uitleggen wat terpenen zijn ?
  7. Hallo Speedy, het was niet tegen u bedoelt hoor, enkel dat het niet werkt. sorry. En als beton voor iets meer als 2/3 door is, mep je het zo doormidden ! Mits er lucht onder zit.... Na 9 jaar in de sloop gewerkt te hebben weet ik wel waar ik over spreek. Je zaagt natuurlijk eerst van onderen in en dan van boven.... En je moet danb natuurlijk niet op het stuk beton staan wat je wilt laten vallen, hahahahaha Iig. sterkte met het blok beton
  8. wodka, bier, etc. allemaal verkrijgbaar hoor in plastic flessen. Alleen niet in nederland, waarom weet ik niet.
  9. Hallo, ik heb enige jaren ervaring in dit soort dingen. Het gaat dus altijd lawaai maken !!! De betonkettingzaag kun je vergeten, het is een ketting met diamant op de tandjes maar in beton werkt het niet echt.(wel ideaal voor hout met spijkers). De asfaltzaag zoals ergens hierboven genoemd is..... die heeft die persoon nog nooit echt gezien, laat staan ermee gewerkt. Maar die gaat hem dus ook niet worden. Als je in de kast wilt zagen komt geen enkele diamantzaag in aanmerking en zul je moeten boren !!! Idd is een diamant gatenzaag de makkelijkste manier en dan mooi allemaal gaten naast elkaar.....Alleen ook daarvoor ben je eigenlijk ruimte nodig. Dus mocht je de kast aan de kant kunnen krijg ?? Dan is het mooiste om op de hoeken een royaal gat te boren (rond 8cm bv) en dan ertussen te zagen met een muurzaag. Ik denk niet dat je direct 20 cm diep kunt zagen, maar als je 13 a 14cm diep zaagt mep je de rest zo naar beneden met een grote hamer. Komt de onderkant van de zaagsnede in zicht, zaag dan ook van onderen anders word het gat daar een behoorlijk stuk groter. Tip: zaag in het midden nog een (of twee) korte snedes, deze zorgen ervoor dat je het blok makkelijk in twee-en slaat en dus vervoeren kunt.
  10. Tijd voor een update.... De overige 2 autoflowers zijn inmiddels klaar en hangen te drogen, het duurde nog 2 dagen voordat de trichomen begonnen te verkleuren nadat de meeste haartjes toch echt bruin waren. De knop ging op 5/12 om, en de groei stagneert nu bij de overige planten. Wel zijn ze veel meer water gaan drinken, van 100ml naar 300ml per dag in 2 weken tijd. Nadat ik beland ben in het slechtste foto topic, nu een foto gemaakt bij het aangaan van de lampen. Eerst een van het veldje en dan 1 van dezelfde top al laatst, wat een verschil ! wow.
  11. Hihihi, ik vond het nog lang duren voordat ik hier terecht kwam.
  12. Heb ik weer mazzel met mijn naam. lols. Forumbeheerders, bedankt voor de vele tijd die jullie erin steken. Ik denk dat dat wel een pluimpje waard is.
  13. Kleine update. Na 52 uur waren alle zaden ontkiemt, dus dat gaat lekker. Ik poot ze eerst in doorzichtige plastic bekers, en de meesten zijn nu al boven met kopje. Op de foto heb ik even een bekertje geplaatst, deze staat op de rand aan de zijkant waar ik het eerder over had. Ook heb ik nu op de bodem gelet, maar deze voelt absoluut niet koud aan, dus dat is dan voorlopig weer mooi meegenomen. Alle tips zijn welkom (-;
  14. Bedankt voor alweer schitterende foto's. Hopelijk vind u het probleem met de afghaan snel. In een ander topic van u las ik dat u de lumen meten deed, waarmee kan zoiets ?
×
×
  • Create New...