Jump to content

upheaval

Members
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by upheaval


 1. @greentjeonatrip

  Ik ben op dit gestuit heb een omleiding kunnen vinden denk ik om op de site te komen maar daar trof ik dit in:

  http://5.196.13.201/page/disclaimer

  No Mercy Products verkoopt alleen aan bedrijven die zich bij de lokale Kamer van Koophandel hebben ingeschreven en voldoen aan de door No Mercy Products gestelde eisen (waaronder acceptatie van de algemene voorwaarden). No Mercy Products verkoopt dus geen producten aan particulieren.


 2. Just now, greentjeonatrip said:

  Toen Pg ooit begon over het " tot zijn recht laten komen van de harsen" , was dat nog 1 van de weinige onderwerpen, waarin ik blindelings zijn raad had opgevolgd. 

  Jij, bent daar mede een bevestiging van.

  Ja ik denk dat @Fearghus de vorige topic van mij erover begon dat ik meteen dacht dat ga ik testen, en meteen ook gezien dat t effect had naar mijn mening tenmiste..

  Het zelfde als toen jij begon over de kokoswater, dacht ik damn waarom heb ik daar niet zelf aan gedacht of eerder ergens gezien of gelezen en ben ik blindelings jou raad gaan opvolgen. Nogmaals bedankt!

  Dit keer haal ik er weer 1 om en dan de rest verduisteren voor bevestiging

  • Like 1

 3. 22 minutes ago, greentjeonatrip said:

  * de juiste tabs aanschaffen

  Welke soort raad je aan?

  23 minutes ago, Xaim said:

  @upheaval

  Ik ben wel benieuwd waarom je de planten 3 dagen in het donker wilt laten staan? :innocent: goede ervaringen mee? 

  Gr, X

   

  Nou eerlijk gezegd vorige ronde had ik 1 omgehaald en de andere 2 dames na de 2e dag duisternis omgehaald.

  En moet zeggen dat ik er een goeie ervaring mee heb gehad toen, die 2 die in duister zaten waren veel beter ook al tijdens het knippen merkte ik t waren heel kleverig plakte overal aan. 

  De toppen waren hun compactheid en stevigheid wel eventjes kwijt toen in vergelijking met de 1e plant, maar dat kwam met het curen gewoon lekker weer terug.

  Maar als de potten van de verduisterde planten open gingen dan kwamen er lekkere aromas uit in tegenstelling tot t plantje dat geen duisternis had gekregen had die veel minder smaak. 

  Conclusie: eerlijk gezegd was ik tevreden over de 1e Plant, maar nadat ik de andere geknipt, gedroogd en gerookt had moest ik er niks meer van hebben man.. was precies andere wiet

  • Like 2

 4. @greentjeonatrip

  Ja inderdaad dat moet ik niet over het hoofd zien, vorige ronde had ik daar overheen gezien en gemerkt dat t langer duurde voor de grond weer droog stond terwijl t einde al genaderd was.

  Nu momenteel drinken ze alsof ze juist uit de woestijn zijn komen lopen, maar moet dat wel stevig in de gaten houden want dat kan niet blijven duren.. maar zal er bovenop zitten.

  Maar eigenlijk moet ik nu de juiste moment vinden om te beginnen met spoelen maar ben bang er te vroeg mee te beginnen. Persoonlijk denk ik dat t beste is om tegen de einde van de maand te starten met spoelen dan bevind ik mij op t einde van week 8, en kan ik een week tot 12 dagen spoelen en dan 3 dagen duisternis.

  Dan hebben ze precies 10 weken bloei gehad of is t beter om de moment te kiezen dat de opname van t water terug achteruit begint te gaan?


 5. 29 minutes ago, greentjeonatrip said:

  Wat is de reden dat je bronwater geeft ? Omwille van de gegevens op het etiket ? Omwille van het leidingwater bij jullie ?

  Grootste reden is omwille van het leidingwater, daar zitten nare smaakjes aan, is niet op alle plekken in belgie maar bij mij wel.. de geur en de smaak van t water bevalt me niet, ken wel die het gebruiken voor de plantjes en raden het mij gewoon aan om te doen.. 

  En toen ik nog op de basisschool zat in de jaren 90 gingen we elke jaar naar een waterzuiveringsbedrijf ergens in de Utrechtse Heuvelrug, is me altijd bijgebleven.. weet dat er niks mis mee is, maar toch in me hoofd is t raar ons rioolwater word gewoon weer veranderd in drinkwater.

  Maar toen ik hier aan begon heb ik gezien dat ik grof gerekend max 18L per week nodig heb aan water, komt neer op €3.15 per week.

  Door zelf te kweken bespaar ik mijzelf minimaal €350euro per maand aan hasj en wiet als daar per week €3.15 aan water van af gaat dan ben ik zeer tevreden:verrygood

  Maar eigenlijk na me verhuis dan ga ik t testen als dat nog niet gedaan is..  volgende ronde of die daarna beloof ik dat ik met 3 dezelfde zaden zal gaan werken en dan alle 3 verschillend water ga geven. 1 krijgt regenwater,  1 bronwater en 1 leidingwater en dan zien hoe t loopt en hoe alle 3 de planten zich ontwikkelen of is dat misschien beter om met dezelfde stekken te doen?


 6. Ja klopt blauw is zonder bubbels.. bron water is over t algemeen goedkoop hier, je hebt ook flessen van spa of vivian ofzo maar dan word t een duurdere grap..

  Hiervoor kocht ik 5L flessen bij de alberthein(wel in Belgie dan) voor 1euro per stuk, maar sinds ze 10cent duurder zijn geworden koop ik 6 flessen(12L) voor €2.10 bij lidl vind dat wel redelijk..


 7. @greentjeonatrip

  Ik kan je alvast melden dat ik nog heel erg veel ga testen, delen en meningen ga vragen..  ben nog veel van plan:ph34r:

  De water die ik deze ronde gebruik, bron water bij de lidl.. 35cent per 2l fles, wel een hoop gesjouw elke keer maar vind t wel de moeite waard.. :rofl 

  Na deze ronde ga ik verhuizen en dan heb ik ook een tuin om eventueel een ton te plaatsen om regenwater op te vangen en meer ruimte voor een 2e tent en een kleine groei plekje.. en dan gaat het feestje beginnen:punk: 

  SmartSelect_20190717-211020_Gallery.thumb.jpg.74e2b4347966c6ca64b6179b799342cf.jpg

  15633946463217634838126848622268.thumb.jpg.9a50d56c4c14da2c1aa7304265e9ba2e.jpg

  • Like 1

 8. @greentjeonatrip,

  SmartSelect_20190717-181933_Gallery.jpg.f6e9f0e54ee670f7a38728fa1c297f9c.jpg 

  Deze 2 waren de enige die niet klotsten, meteen meegenomen..

  Ook een illigale aangetroffen op mijn terrein hij liep er rond alsof hij koning is, dus deze opdonder hebben we meteen in de boeien geslagen en op de trein gezet! Op t eerste gezicht kon ik geen vriendjes vinden maar straks gaat er een razzia plaatsvinden voor t geval er nog wat krakers aanwezig zijn.

  Denk dat t een soort kever ofzo kan deze kwaad als er nog meer zijn?

  SmartSelect_20190717-152553_Gallery.jpg.13bfa8037dbd85080c6c43751410b811.jpg

  SmartSelect_20190717-152606_Gallery.jpg.2a1c966b5802ac0e59bdeec5be8f7844.jpg

  • Like 1

 9. @greentjeonatrip,

  Ja heb wel gemerkt dat ze aan slurpen zijn, voornamelijk de vergeelde plant meteen rechts die is elke dag bijna droog ik merk t meteen als ik de potten optil, de white widow ook..

  de mooie groene white rhino's die zijn meestal zo halverwege de dag weer droog. De vergeelde plant heb ik wel terug een beetje voeding gegeven vandaag. Heb gemerkt dat de bladeren leeggetrokken werden en de rest lichtgroener is geworden en heb ook al die vergeelde bladeren verwijderd. 

  Ga nu ff de stad in en ook meteen wat kokosnoten halen want ze zijn op. Maar goeie tip ga er meteen op letten dat ik niks hoor klotsen.. 


 10. @greentjeonatrip,

  Klopt greenhouse beweert 9 weken, de website waar ik ze besteld heb zamnesia schrijft 8 tot 10 weken voor..

  29mei heb ik de klok omgezet naar 12/12 na 4 en half week groeifase,  en 13 dagen na het omschakelen ben ik begonnnen met tellen van de bloei. Dus totaal is t nu week 8 op 12/12, maar ongeveer week 6 werkelijke bloei.

  Na de warme periode heb ik weer terug stabiele tempratuur 28° lamp aan LV 50% max.

  Lamp uit tempratuur van 19° tot 21° en LV 65%


 11. Hoe is t verder gelopen SHR3K? 

  Zijn de dames al wat opgeknapt of ben je een nieuwe ronde begonnen?

  Laatste foto lijkt de grond wel droog te zijn, maar probeer de gewicht van de pot te onthouden als ze droog staan als je ze ff optilt en ook als je water hebt gegeven dan kan je t een beetje inschatten

  De laatste foto's hebben me wel verdriet aangedaan:cry


 12. 13 hours ago, greentjeonatrip said:

  Naar het ander uiterste ? :rofl

  Hahah nee niet t uiterste, maar ze mogen even vasten deze dagen, wil wat tekens zien dat ze trek hebben.

  1 white rhino ga ik wel voeding blijven geven zoals ik de afgelopen weken deed, om zelf te ervaren hoe de planten ermee omgaan en hoe ver ik kan gaan en om te zien of er verschil gaat zijn in kwaliteit, opbrengst en smaak.

  Voor nu bevalt de white rhino me wel als de rookervaring gaat zijn wat ik van deze schatjes verwacht dan ga ik elke kweek ronde 1 white rhino erbij zetten:dribble:

  13 hours ago, Xaim said:

  Goede beslissing, niks mis hoor met geel wordende planten (in mijn beleving), als het maar niet te vroeg gebeurd (week 4 - 5:innocent:). Kokoswater zou nog gewoon kunnen hoor, maar alles met mate:tu

  Het ligt natuurlijk ook aan of het een Indica of Sativa is natuurlijk. Maar even grof weg 3 weken voor het klaar zou moeten zijn is geen probleem (vind ik:rolleyes:

  Maar ze zien er goed uit, prima bezig! :tu

  Gr, X 

  Dank je wel man, 

  Ja week 6 is net gestart maar op 1 plant blijf ik wel doorgaan met voeden om t zelf te zien en hopelijk wat van op te steken, de andere gaan t doen met kokoswater.

  3 planten hebben een mooie groene bladerdeken dus als ze iets tekort gaan komen gaat dat wel snel opvallen lijkt mij toch?

  Dan kan ik nog altijd iets lekkers meegeven:innocent:

   


 13. 8 hours ago, Fearghus said:

  Jeetje. De buitensectie is nog kalmer dan de binnensectie. Precies of er geen kat nog kijkt. Hahaha. Deze morgen nog wat aan het rondneuzen op oudere binnensectie, op andere topics. Dacht dat iedereen vrolijk werd van onze dames, heb je precies mensen, die beginnen azijn te pissen van te roken. Bedoel dat niet op 1000 x de basisvragen die terug komen. Valt nogal op dat het dezelfde leden waren die terug keren bij het azijn pissen. Dacht ff naar dit topic overgaan, hier geen azijnpissers :rofl en de andere topics die ik volg zijn nogal kalm met vakantie periode denk ik. Dus ja laat je maar gaan met updates :verrygood :rofl

  Hahaha hopen dat de azijnpissers hier niet komen liggen zuren, gelukkig reageren er hier wel alleen positieve mensen en heeft t een enorme bijdrage gehad op mijn ervaringen..

  Wou eerst zonder forum gaan doen, maar dan zou ik al op veel punten zijn vast gelopen of op verkeerde been verder zijn gegaan.. zo kun je toch twijfels verduidelijken doormiddel van andere meningen en nieuwe dingen leren zoals t kokoswater of SCROG en LST, etc.. zou ik niet gekend hebben.. 

  Maar snap wel wat je bedoeld sommige topics worden verpest door andere leden of totaal irrelevante berichten etc.. :rofl zou t wel erg vinden als iemand bewust verkeerde advies aan iemand zou geven:kill:

  7 hours ago, greentjeonatrip said:

  Laat teveel voeding het nu niet verpesten Up, trek het goed over de streep.

  You've got the brains!

  Nee ik ga ze niet meer verwennen.. liet me gemakkelijk overhalen door de twinkeloogjes van de dames, maar daar komt niks meer van in.. water, kokoswater en afzuren meer niet en thats it! Twijfel zelfs om de kokoswater achterwege te laten, ze mogen wel wat honger gaan laten zien.

   

  Ondertussen dag 46 op 12/12,

   @Fearghus

  SmartSelect_20190714-230209_Gallery.thumb.jpg.8d9bdff4a0840382b2f82ab2467f30da.jpg

  SmartSelect_20190714-230200_Gallery.thumb.jpg.890cf92cbeaf24245fb32668ef2319a3.jpg

  SmartSelect_20190714-230241_Gallery.thumb.jpg.165b891e177c2d3e45115d1af98b6288.jpg

  SmartSelect_20190714-230255_Gallery.thumb.jpg.75b2573580a77c22888e4f171c61e399.jpg

  SmartSelect_20190714-230301_Gallery.thumb.jpg.d44178f586c4887d026cc8d577522e44.jpg

   

  SmartSelect_20190714-230324_Gallery.jpg.49263032a5e062f9409c81abfdc1f4c5.jpg

  SmartSelect_20190714-230341_Gallery.thumb.jpg.99da635e13442a4b5cb13c2320c030e4.jpg

  SmartSelect_20190714-230417_Gallery.thumb.jpg.0b02d09b32700499718a16b2e1507b3f.jpg

  SmartSelect_20190714-230655_Gallery.thumb.jpg.380c61b414c1d2244ab38fbce00e37f1.jpg

  SmartSelect_20190714-230628_Gallery.thumb.jpg.6ed2f1252181aaae36ecbd347e56b167.jpg

  SmartSelect_20190714-230739_Gallery.thumb.jpg.d55a9fe408750c2cafb427e100e9b4ec.jpg

  SmartSelect_20190714-230755_Gallery.thumb.jpg.c69673446e72277d5b35fceb9faa6e9c.jpg

  SmartSelect_20190714-231101_Gallery.thumb.jpg.47d63abaa520ce00e7e910d8f087245f.jpg

  De White widow

  Lijkt alsof de verkleuring begint over te slaan op paar andere toppen.. hoop dat ik t verkeerd heb gezien als de lamp aan gaat haal ik haar even uit de tent voor een inspectie

  SmartSelect_20190714-230645_Gallery.thumb.jpg.72c4068eacaa3ae2360b8367861ecd24.jpg

  SmartSelect_20190714-230832_Gallery.thumb.jpg.1d3529d86229fe59bfe08f959cd43eaa.jpg

  SmartSelect_20190714-230839_Gallery.thumb.jpg.81369f635d94afa87e2c1721d9475e1b.jpg

  SmartSelect_20190714-230948_Gallery.thumb.jpg.ba44845ec85082f6717d09ef1accb38b.jpg

  SmartSelect_20190714-231013_Gallery.thumb.jpg.178eced1f2afc27c557b3b0b08bde91e.jpg

  • Like 3
×
×
 • Create New...