Jump to content

upheaval

Full member
 • Content Count

  608
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by upheaval

 1. Week 7, dag 2 op 12/12 Heb vandaag de laatste voedingsvat gemaakt met PK erin na deze week is het gedaan met de PK en ga ik de overige voeding beginnen af te bouwen tot ik ergens in eind week 8 en ga ik de planten beginnen te spoelen.. Close up van de hoofdtoppen 1tje van onderen De 4 stekken en de 2 nieuwe moeders uit zaad.. de stekken staan de ongeveer 6 a 7 weken te groeien
 2. Je zou echt niet zeggen dat daar maar 5 potten onder staan.. Prachtig man
 3. 3e gen stekjes van die nu staan te bloeien (waarschijnlijk toch geen GG) Staan nu 4 stuks van, ben aan het twijfelen om weer stekjes te gaan maken of gewoon deze te laten bloeien.. Er zitten ook 2 uit zaad bij.. waren er eerst 3, Girl Scout Cookies, Super Lemon Haze en Sweet Lemon AK. alleen je raad het al geen labels of iets ik dacht het wel te onthouden en nu ben ik het kwijt... dus ga ik denk ik alles in bloei zetten met een paar weken en op zoek naar iets nieuws.. En nog wat van de geoogste moederplanten..
 4. Bedankt, mijn led ervaringen die moeten nog komen hopelijk ergens in 2021 over stappen op LED.. als ik zie wat jullie ermee doen hier dan wil ik ook in die speeltuin spelen.. Maar moet wel zeggen sinds ik de eerste 4 weken de voeding in 4 stappen opbouw naar de aanbevolen hoeveelheid en vervolgens aanhoud en tegen het einde weer wat afbouw gaat het een stuk beter en staan ze er elke keer zo bij.. Voorheen deed ik 1x per week voeding en dan de rest enkel water.. persoonlijk heb ik daar me bedenkingen bij en zat ik vaak met planten die licht van kleur waren, vroeg vergeelden en de oorzaak eigenlijk een tekort van letterlijk bijna alles kan zijn. Elke ronde zat ik weer te gissen is het nou te veel van dit of te weinig van. Normaal gebruik ik sinds 2020 enkel Hydro A en B van Hy-pro en Canna Boost Accelerator en PK en dat bevalt me eigenlijk heel goed. Door een foute levering heb ik er enzym, rhizo en cal/Mag bij gekregen die ik deze ronde gebruik maar als dit op is ga ik dit niet bijbestellen zie er niet direct de toegevoegde waarde van in..
 5. Ik vrees er ook voor.. jammer genoeg geen GG.. Maar wel iets lekkers. Hierna word t toch weer iets anders.. denk 8x Lemon haze en 8x Jack herer stekken
 6. Tnx Weedsmurf, grote valt wel mee de 3 kleinste zijn van 85cm tot 95cm en de andere variëren van 105cm tot 115cm.. Ja ben er zeker dik tevreden over, volgende run gaan ze eerst een week of langer 18/6 onder de HPS en dan pas op 12/12..
 7. Dat is een mooie plaatje man, Wauw wat een uitzicht heb jij thuis. Pracht van een veld echt waar!
 8. Week 6, dag 1 op 12/12 Tempratuur ongeveer 23 a 24°C en max 30% LV Tijdens de nacht ligt dit ongeveer op 13 °C en 55% tot 60% LV. Ze krijgen nog allemaal dezelfde hoeveelheid voeding alleen de PK is opgevoerd nu naar de aanbevolen dosis 15ml per 10L water, Boost Accelerator 40ml per 10L water en de PH naar 5.8 nu. Dit ga ik 7 tot 10 dagen zo aanhouden en dan bouw ik het af. Deze zijn weekje later op 12/12 gezet. ...
 9. @Hannesh Ik zou zeggen bewijs het tegendeel en zet een kweekverslag en laat ons je resultaat zien.. Wie weet krijg je gelijk PS want zo klinkt het net als: De beste stuurlui staan aan wal
 10. Ziet er inderdaad veelbelovend uit man.. ook zeer nette kweekje man Ben wel benieuwd naar het eindproduct.
 11. Werkt dat echt zo goed een variac? Ik probeer mijn afzuiger ook te dimmen. Heb een smscom liggen, maar als ik die gebruik dan hoor ik het metaal van binnen langs elkaar snijden..
 12. Alle planten krijgen hydro voeding, alleen 4 planten krijgen enkel A, B, Boost accelerator en straks pk. De andere 5 krijgen enzymes en rhyzo en een beetje CAL/MAG erbij. Dit is voor mij om te testen, zie ik straks enige verschil als ik de kluit omhoog trek, is er enige verschil in de toppen, smaak en gewicht. Ik ben er wel benieuwd na. Waarom doe ik dit? Nou eerlijk gezegd bevalt de rhizo en enzymen mij niet zo, als je het in het water kapt dan ontstaan er een chemische reactie of in ieder geval het reageert op de andere producten die erin zitten (dit telt ook voor de pk). Dus voor mij heb ik dan vraagtekens hierbij, ik ben niet zeker dat als het eenmaal samen vermengt is het nog wel de juiste voeding is.
 13. Ja het is bewust zo gedaan @lostchild ik ben er een beetje met twijfels aan begonnen maar vind het goed gaan zo.. De A en B van Hy-Pro is wel Hydro voeding maar geschikt voor alle substraten. Normaal gebruikte ik plagron en 2 keer een beetje bio geprobeerd maar deze voeding bevalt mij het beste. Ben zelfs van mening dat de rhizo en enzym niet nodig zijn maar daar ga ik na deze ronde pas achterkomen want 4 dames krijgen enkel A, B, boost accelerator en straks in week 6 krijgen ze een week lang PK mee. De andere 5 krijgen rhizo en enzym erbij en sinds vandaag al begonnen met een hogere dosis booster accelerator en een kleine hoeveelheid PK en ga zo verder opbouwen de komende 2 a 3 weken En vanuit die resultaten ga ik verder wikken en wegen.. maar persoonlijk ben ik wel tevreden hoe het t loopt tot nu toe.
 14. Dat ben ik niet helemaal met je eens @Hannesh Ik vind ze ook aan de donkere kant, maar dat waren de moeders ook en die kregen minder voeding.. (sommige foto's is t ook wel een vertekende beeld door de flitser) Nu geef ik per 30L water de hoeveelheid die word aanbevolen door Hy-Pro. 5ml A en 5 ml B per 1L water. Week 1 van 12/12 gaf ik 1/4 van de aanbevolen hoeveelheid en in Week 2 werd dit 2/4 en in week 3 werd dit 3/4 en nu week 4 geef ik de volle mep. (Al moet ik wel zeggen dat het van mij ook minder mag, maar heb besloten om deze ronde gewoon de schema te volgen voor de verandering) En de bladeren dat klopt weinig vingers aan het blad, maar zie jij veel stekken met 9 en 11 vingers dan? Ik heb zelden stekken met 9 vingers gezien of meer.. 3, 5 en 7 is mijn ervaring.. correct me if I'm wrong!
 15. Week 4 dag 5 op 12/12. Er staat een vat met 30L water PH 5.5, 150ml Hydro A, 150ml Hydro B, 60ml Rhizo, 60ml Enzym en 60ml Canna Boost Accelerator. Hieruit krijgen ze allemaal 1L tot 2L per plant. Deze 2 lopen een dag of 6 achter op de andere Dit omdat mijn nieuwe stekken nog geen wortels hadden ontwikkeld. Ik dacht beter deze 2 als moeders te houden maar toen kwamen er wortels van de stekken dus maar gauw mee laten bloeien..
 16. Nog wat plaatjes van gisteren zonder licht. 9x GG#4 De 4 moeders (GG#4)
 17. Ja daar sluit ik me ook bij aan.. dat is wel niet wat ik bedoelde.. via daar ga je de lucht niet weg kunnen voeren. Als je geen opties hebt zou ik eerder overwegen om je lamp te dimmen.
 18. Ja lijkt wat dichtbij maar is toch wel 60cm vanaf de bulb gemeten.. Planten op de voorste rij die gaan er steeds 1 voor 1 uit en de schaar erin, staan al veel langer dan gepland. Heb daarnet al 1 verwijderd waar ik een banaantje uit zag komen de rest zal snel volgen..
 19. @Hannesh ik had die gele lijmstrips al hangen en tot mijn verbazing ben ik er eigenlijk voor 90% van af. Voor nu hou ik t zo en zodra de ronde klaar is dan even een grondige schoonmaak.
 20. Is aangepast ondertussen scheelt inderdaad. Het licht word veel beter benut en er ontsnapt veel minder licht nu.. dank je wel @cannarie
 21. Nee lijkt zo op de foto is een stand op de camera daarmee kan je zo soort van panoramische foto maken.. maar de verschil in hoogte is 40cm tussen de lampen maar ik ben nu bezig boven latjes te plaatsen om de kappen een kwart slag te draaien. Heb een aparte hokje met daarin 10x 9watt led-tl wil daar steeds 12 stekken lang voorgroeien tot de bloeiruimte leeg is. Heb gemerkt eigenlijk dat ik de beste resultaten in korte tijd behaal met van de planten af te blijven en hun gang te laten gaan. Dus ik pas geen scrog of andere vormen meer toe, zal dit misschien over een paar rondes weer proberen. Mijn doel is om uit die 11 stekjes die nu op 12/12 staan een Kilo te halen.. misschien beetje grootmoed maar ik zie t wel goedkomen
 22. ik sta versteld, wist dat een wietplant een overlevingsdrang heeft maar dit slaat werkelijk alles.. Dr Frankenstein hemzelf haha
×
×
 • Create New...