Jump to content

speedy

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About speedy

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. gebruik maken van geisoleerde afvoer buis scheelt ook een heel stuk. volgens mij verkrijgbaar bij elke growshop.
  2. zelf knip ik eerst de hele struik en haal de meeste bladeren er af en hang hem dan in zijn geheel ondersteboven op om te drogen. daarna toppen knippen. ik gebruik de voeding van dutch pro en deze geeft een lekkere zoeten geur en smaak aan de wiet.
  3. bedankt voor de tip, mijn tentje staat redelijk vol met 24 dames dus een paar blaadje hier en daar weg zal ook wat meer ruimte bieden aan de andere dames en deze zullen dan ook wat mee licht krijgen. ga effe wat bladeren verwijderen vanavond zal morgen wel even een foto posten. als men dat leuk vindt tenminste. ik hoor het wel nogmaals bedankt. oh trouwens hoe hoog mag de temperatuur maximaal worden zonder dat de dames schade op lopen ??
  4. hallo, heb door een voedings probleem vergeelde bladeren aan mijn dames. het voedingsprobleem is inmiddels opgelost maar er zitten nog veel gele bladeren aan die beginnen uit te drogen. kan ik deze bladeren verwijderen ( zo dicht mogelijk tegen de stam aan ) of is beter deze vergeelde bladeren te laten zitten. ik kweek in een jardin 120x 120 en zit inmiddels in week 6 van de bloei.
  5. ik zit zelf in week 6 van de bloei en ik krijg mijn temperatuur op dit moment niet beneden de 30,5 graden , kweek in een jardin 120 x 120 en heb verschillende openingen open gezet om een beetje te luchten. is dit geen probleem ??????????? heb wel gehoord dat de plant vanaf 32.5 graden stopt met de aanmaak van thc. maak ik mij zorgen om niets en is 30,5 geen probleem ???? hoor het graag nog even van jullie . in ieder geval ben ik niet de enigste hoor ik wel. heb mijn lamp trouwens zo hoog mogelijk in het tentje gehangen om op die manier de temperatuur omlaag te brengen of is dat niet verstandig ?? ben benieuwd naar de reaties. greetzzzz speedy
  6. zou als ik jou was een paar tientjes meer uitgeven en een 120 x 120 jardin nemen met een 600 wat. scheelt je heeeeel wat opbrengst en zal je dus ook elke oogst meer geld opbrengen !!!
  7. mmmmm temperatuur verschil van 13 graden ook niet echt fijn naar mijn mening . beter om het verschil niet groter te laten worden dan 6 graden.
  8. bedankt voor jullie reactie ventilator dus beter op de laagste stand ? en hoe krijg ik die luchtvochtigheid dan omlaag ? wordt de komende dagen ook warmer dus weet eigenlijk ook niet goed hoe je dan de temperatuur omlaag krijgt . Nog suggesties ??
  9. hallo medekwekers, heb gisteravond mijn plantjes geoogst de bladeren alemaal er af geknipt en op de kop dus stam en takken er nog aan ondersteboven in mijn jardin kweektent gehangen om te drogen. natuurlijk de lamp er uit gehaald , dus de planten hangen in het pikdonker. nu heb ik drie vragen: 1 wat is de meest ideale temperatuur om te drogen ( nu rond de 20 graden ) 2 wat is de meest ideale luchtvochtigheid of is dat nu niet meer belanrijk ( nu rond de 60 %) 3 moet ik mijn ventilator aan houden in de tent of kan die uit. uiteraard staat de afzuiging gewoon aan of kan die beter ook uit ?
  10. thanks mates ik ga verplaatsen !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedankt voor de goede adviesen
  11. het lijkt verdacht veel op spint snel behandelen met masai van bayer dubbele dosis ( appels en peren ) ik heb precies dezelfde symptomen gehad. keer het blad maar eens om dan zie je beestjes wel. succes speedy
  12. zou het verplaatsen naar een andere kamer een optie zijn ??? of raken de dames dan te veel in de stress ???? ik weet dat (men ) in de kamer moet zijn waar ik mijn tentje heb staan. dus verplaatsen zou voor mij een optie kunnen zijn of toch maar beter oogsten ???????????????
  13. hallo ben bijna op het eind van mijn eerste ronde in een jardin 120x120 er staan nu 20 dames in die nu 8 weken in de bloei zijn . nou is mijn vraag als ik ga knippen is het dan vestandiger om alleen de toppen te knippen ? hoorde namelijk van iemand dat je beter de hele struik kan knippen en die op de kop laten drogen en dan als het droog is de toppen er af halen. en moeten de toppen voor 1/3 bruine haartjes aan zitten voor je oogst of 2/3. en wat zijn de gevolgen als ik nu al ga oogsten zonder dat er al teveel bruine haartjes aan zitten ( IK KOM NAMELIJK IN TIJDNOOD WEGENS OVERWACHTS BEZOEK ) en moet nu wel snel oogsten anders ben ik het haasje heb nog een paar dagen speling dus wat moet ik doen ??
  14. een luchtbevochtiger is er om de luchtvochtigheid omhoog te brengen als dat niet lukt op een manier en helpt dus niet om de luchtvochtigheid omlaag te brengen.
  15. valt mee die van mij is ongeveer 28 x 28 cm maar je hebt er wel erg veel voordeel van.
×
×
  • Create New...