Jump to content

Turks Fruit

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Turks Fruit

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

402 profile views
  1. Je hebt wel de S.J.Dark Propagator, staat op Wietforum shop voor 75 euro en met andere afmetingen. Succes
  2. Hier heb ik een superleuke herinnering aan! Mijn vader liet het mij kennen als Top44 en ik liet het hem een paar jaar later zien als VIKING geen superplant moet ik zeggen. Breeders kunnen verschillen, voordat we gaan , was klaar in bijna 8 wkn inclusief voorgroei.
  3. Alleen op de scan, en met blote oog dan?
  4. Dus je warme lucht uitstoot was was niet zichtbaar? Dan heb ik al die weken voor nix gewacht. Ik ga morgen gelijk paar rollen detectie folie halen.
  5. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Hehe Voor mij is het al zeker 10 jaar geleden, als ik er nu 1 rook ga ik zeker van mijn stokje. Dus heb alle begrip
  6. Haze soorten worden wel hoge planten. Hou hier wel rekening mee met je voorgroei omdat je met een beperkte hoogte zit in je kweektent. Als ik het goed heb, heb je Secret Jardin DR120 alleen in 200cm hoogte. De zogenaamde INT versie hebben 215cm hoogte, maar dit begint vanaf 120 x 240 x 215cm ik weet trouwens niet of dit bij alle Haze het geval is, ik had het met Amnesia wel. Veel succes.
  7. Je zit er maar een klein beetje naast, 5 x 120 = namelijk 600
  8. Euhmm, goede vraag Ik had er nog een paar stapels van liggen, scheelt toch een paar euros dacht ik zo. Maar ook het feit dat ik korter wil voorgroeien en kijken of ik ook eerder kan oogsten, ook ga ik niet toppen. Persoonlijk ben ik wel een voorstander van grote potten hoor!
  9. ken gebeuren, thanks anyway. Lightmix zal niet meer gaan, heb net een pallet special mix in de garage staan Ec zal ik zeker goed in de gaten houden, Super PK schijnt dit ook aardig in de war te gooien.
  10. De titel zegt het al, ik ga Special Mix van Goldlabel gebruiken icm de Aptus lijn en voeding van Hypro (Hypro Terra) Heeft iemand ervaring met deze combo? Ook als er op/aanmerkingen zijn, punten waar ik op moet letten (eC Ph) of dergelijke, dan hoor ik het graag. Ik kweek op 6.5 lt potten en ga handmatig watergeven dmv sproeistok. De eerste 3 weken wou ik alleen startbooster en regulator meegeven pH 5.8/6.2 Daarna volgens de schema met iets lagere eenheden ivm bemeste aarde. ik hoor het wel van jullie. Deze Topic is mede mogelijk gemaakt door Doc
  11. Is net sinds half jaar vrijgezel
  12. Vind het jammer van jou, dat jij zo reageerd. Er zijn hier genoeg mede forumgebruikers waarvan je het wel respecteerd, ook de verslagen. Maar mij vind je niet goed. Ik vind het juist tof dat ik positieve maar ook negatieve feedback krijg, leer ik alleen maar van. Beetje misplaats van je Dan ga ik denk ik toch voor de greenbox loshangend, voelt al beter
×
×
  • Create New...