Jump to content

canus

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About canus

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 04/13/1979

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hogere sferen
  1. Ik neem ondertussen, meer dan 6 jaar de bus naar breda vanuit antwerpen, en heb nog nooit controle meegemaakt in welke richting dan ooit ... Zakken aarde wordt mischien wel raar bekeken, maar buiten dat kan je bijna alles wat in een grote sporttas past over de grens krijgen, zonder dat er ooit iemand raar opkijkt
  2. Omdat de wet me geen andere keuze laat, het enige natuurlijke medicijn is niet verkrijgbaar waar ik woon, dus ze laten maar 2 opties: zelf kweken of smokkelen, A wordt minder bestraft dan B nou goed B dan maar Los daarvan, en dus ergens bijkomstig, vind ik het ook echt wel leuk, om te kweken, dingen te creeëren, leven vanuit aarde en zaad, herbalism rules!
  3. canus

    Quick Thinking

    Konijnen (niet doorvragen )
  4. Ik wil ook wel een poging wagen, na de oogst, mooi ontwikkeld wortelgestel, beste plant uitkiezen als stam, en daarop heriuana enten, om te testen. Op zich zou het wel vet zijn om meerdere soorten op 1 stam te enten, en dus minder moederplanten bij te moeten houden, maar wel de genen beschikbaar hebben ^^ Enten op hop lijkt me ook wel een gaaf experiment, maar hopplantjes heb ik nog nog nooit in een tuincentrum gezien.
  5. De alcohol verdampt sowieso wel, als die in aanraking komt met lucht, vraag is alleen of het niet erg onhygiënisch wordt als je het niet verwarmd, omdat je de tinctuur dan erg lang moet blootstellen aan de lucht, en deze zo meer kans krijgt van verontreiniging en stof uit de lucht te halen? Als het verwarmen op een vuur geen optie voor je is, zou ik de schaal met tinctuur in een grote plastiek bak zetten, met de aquarium-verwarming in het water. Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de tinctuur uitgedampt is. Overigens, als tijd niet de doorslaggevende factor is, kan je ook je skunk in de olijfolie doen in een glazen pot en deze drie maand op een zonnige plaats zetten, zo maken herboristen ook medicinale olie aan (o.a. bij callendula en thymus).
  6. canus

    Life seeds

    Life seeds
  7. Focus! focus! focus! er zijn dingen waar je aan denkt? ja echt wel! maar dan ...afwijken van gebaande patronen en gedachten-gangen, logica failt, waar is de camera, dit is waar we op jagen, het moment waarop vastgestelde patronen afwijken van dat waar we op rekenen? Heel even, staat alles stil, de wereld stopt met draaien, wegen zijn onbelangrijk, lang zijn streefpunten nagejaagd, maar dit ene moment maakt het de moeite waard, ook al duurt het maar even ... en in de oneindige eindigheid stopt de dikke dame met zingen, de hoge noot voorbij, dat wat niet tastbaar is wordt reeël, heel even, een zucht en het is voorbij, de wilde jacht is over, het wild gevlogen, het begin van wat eindig is.
  8. een lichaam, vraagt naar meer, iets gaat goed, dus het lichaam krijgt wat het wil? Hoezo verslaafd?Jah het is niet onherkenbaar, toch, de vraag is wat is de trigger?
  9. De software die er oorspronkelijk bijzit werkt voor geen meter, als ik het me goed kan herinneren moest je het beeld op je scherm krijgen via bestand importeren, dit kan je in principe vanuit meerdere afbeeldingsprograma's, bv picassa, photoshop ...
×
×
  • Create New...