Jump to content

Fang

Members
  • Content Count

    134
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Fang

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 07/19/1988

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Ben momenteel bezig met de boter te maken. Ik heb er simpelweg alles ingegooid, we zullen wel zien wat het wordt. Het ruikt echt ranzig en ik begin stilletjes aan hoofdpijn te krijgen, maar ben niet zeker of dat er iets mee te maken heeft. Ik ben benieuwd en hou jullie op de hoogte van wat het geworden is. Alvast bedankt voor de mooie uitleg.
  2. Het is ook niet de bedoeling om er te gaan halen. Ik vraag mij gewoon af wat deze kosten (toen ze ze nog verkochten dan) en hoeveel er dan in zo'n bakje zat. Er is daar nogal wat discussie over hier onder de vrienden en ik zou daar graag wat duidelijkheid in stellen.
  3. Ja de titel zegt het zowat eigenlijk. Ik vraag mij af hoeveel gram er in een portie paddo's zit als je deze gaat kopen in de smartshops. Ik ga er vanuit dat dit dan vers is vermits deze niet gedroogd mogen worden. Klinkt misschien als een vreemde vraag, maar vermits ik enkel paddo's heb genomen die ik zelf gekweekt heb, heb ik echt geen idee hoeveel dat zoal is als je deze gaat kopen. Wat betaal je er dan zoal voor, voor zo een portie in de shop of varieert dat misschien van soort tot soort? Ik ben toch echt wel eens benieuwd. Mvg Fang
  4. Dat is toch een bekende truc met dat bier. Werkt zeker prima. Persoonlijk vind ik het ook een veel betere oplossing dan al die chemische nest, maar we zijn dat zo gewoon. Plus het is inderdaad zonde van het bier, maar ik denk dat je daar achteraf weinig over te klagen hebt Ofdat die korrels in je toppen kruipen als het regent, dat weet ik zo nog niet, maar als dit zo is, lijkt mij dat een goed genoege reden om dit niet te gebruiken!
  5. Dan mag je je haasten, voor je het weet zijn de wortels in elkaar gegroeid en ik weet niet of je ze dan nog zo gemakkelijk uit elkaar kan halen. Ik moet wel zeggen dat ze er mooi uitzien. Ik ben benieuwd. LR worden nooit echt groot, maar zijn toch altijd wel fijne plantjes om te hebben staan. Zolang er maar nieuwe kinderen geboren worden waar liefde aan gegeven wordt zeg ik dan
  6. Ik heb een grote acrylle bong en zo'n kabouterbong voor de korte hitjes. Persoonlijk vind ik ze leuk maar niet geweldig, ik heb bij andere mensen al fantastischere bongs gerookt. Meenemen, daar zie ik zo geen probleem in, maar het is toch eerder de uitzondering dan de regel. Er wordt hier toch meer gelikt dan gepijpt moet ik eerlijk toegeven. Als ik die foto's hier zie begin ik toch wel te kwijlen. Sommige zijn echt kunstwerken, daar wil je niet van roken die wil je gewoon hebben staan in je collectie!
  7. Fang

    Blunts

    Altijd wel te vinden voor een lekkere blunt. Ik ben persoonlijk niet voor al die fruitsmaakjes. Geef mij maar sensual chocolat, chocolat chips cookie dough(overheerlijk) of cognac. Top 3 all time!
  8. Gho die wietmusea, daar vond ik persoonlijk weinig aan. Beetje papieren hier, wat fototjes daar, niets wat mensen die hier op het forum rondhangen niet kennen/weten of gezien hebben. Als je echt wil gaan citytrippen in a'dam raad ik je de cool guide to amsterdam aan, daar staat het meeste wel in. En van shops valt het in a'dam goed mee, de prijzen zijn niet zo ziekelijk duur(als je niet wil) en de soortjes zijn niet van deze wereld. Ik heb daar dingen van gerookt waar ik high van wordt als ik er opnieuw aan denk! hier nog een handige link, vind je ook een kaartje op met de shops van a'dam. handig als je er eentje in het bijzonder zoekt. coffeeshop directory Wat je zeker moet gaan bezichtigen is electric ladyland. het eerste museum van fluorescerende kunst. Persoonlijk het mooiste wat ik in heel amsterdam gezien heb. Fantastische man die je een persoonlijke rondleiding geeft in zijn klein klein keldermuseumpje en uitleg geeft bij alle objecten. Ongelofelijk wat prachtige dingen er in de natuur voorkomen. Zeker de moeite waard!!
  9. We zijn nu min of meer een half jaar verder. De plantjes zijn weg, de wiet is geknipt, gedroogd, gecured, getest en met grote mate gerookt geweest. Wat is nu eigenlijk de conclusie van je kweekje. Want zo bruusk stoppen met je verslag, daar ben ik geen fan van. Waar zijn die eindcijfers en pics die je beloofd had. Plus nu heb je ondertussen wel al lang de ultieme evaluatie kunnen opstellen. Spijtig dat hier niets meer van gekomen is...
  10. Zo zie je maar, opvoeding bepaald toch in zeer grote mate de rest van je leven. Ik heb nu al medelijden met de aankomende kinderen hier..
  11. Wat is er gebeurd met het staren en denken? Men moet toch niet altijd iets doen.. rustig beetje genieten.
  12. Jonger dan 16?! is dat wel zo verantwoord wietforum? Nu ja internet en zijn regels daar ken ik weinig van, jullie weten waarschijnlijk beter wat de richtlijnen zijn. Ik zou waarschijnlijk te streng zijn, hehe.
  13. Blijft echt prachtig. Ik herinner mij mijn kitje nog. Echt een prachtig stukje natuur! Ben zelf momenteel de voorbereidingen aan het treffen om dmv pf-tek te gaan kweken. Smakelijk zou ik zo zeggen
  14. Momenteel is het een cdtje van Hilight Tribe. Grote aanrader!
×
×
  • Create New...