Jump to content

stijnd

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About stijnd

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. 1 van de 6 planten is volgens mij klaar, wat denken jullie? Denk dat ik deze vanavond ga oogsten en te drogen leg in een kartonnen doos in een warme ruimte.
 2. Het gaat niet zo goed met de planten.. Ze hebben een 4-5 tal dagen geen water gekregen (feestdagen..), bijna alle planten kleuren geel, toppen groeien niet meer. Zal ze nu nog om de 2 dagen bloeivoeding (B.A.C.) en PK Booster geven, hopelijk herstellen ze dan een beetje. Iemand nog tips? Enkele foto's:
 3. Even foto's wat foto's.. Heb ze gisteren elk BAC Bloei voeding gegeven (2ml op 1L water), is dit voldoende van voeding om het bladprobleem op te lossen ? Of heb ik andere voeding nodig? Foto blad (zo is dit bij de 3 achterste planten): De stengels beginnen rood te zien? Wat andere foto's
 4. Voor de voeding, hoeveel liter maak je best voor de 6 planten (hoeveel geef je dus per plant)? De bladeren van 2 planten beginnen ondergaan geel te zien met zwarte vlekjes wat op een voedingstekort wijst ?
 5. Zou iemand me kunnen zeggen of ik met de BAC bloeivoeding mag beginnen (en eventueel de Pk booster) ?
 6. Even een update: Plantjes groeien enorm, zijn nu ongeveer 60cm hoog. Ik heb wel opgemerkt dat bij sommige plantjes de bladeren beginnen te krullen. Zie foto: Wat is hier de oorzaak van? Volgens mij zijn de plantjes ook in bloei aan het schieten, kan dit al? Indien ja, begin ik dan met de PK booster en bloeimedium? De 3 laatstgeborenen zijn ook flink aan het groeien. Foto: En dan nog wat sfeerfoto's:
 7. Plantjen zijn weer enorm gegroeid, ze drinken nu een 1,5L per dag, is dit normaal? De smart potten zijn ook vochtig onderaan.. Foto's volgen morgen!
 8. Even een update (plantjes nu 19 dagen aan het groeien): Plantjes doen het goed, op 1 na (diegene die even dood leek bij het overpotten) heeft onderaan wat gele blaadjes. Ik twijfel wel of de blumats hun werk doen, ik denk dat ze maar soms water geven aan 2 plantjes en aan de rest geven ze niets.. Tensio geeft nu een waarde van 210 aan dus heb maar zelf wat water bijgegeven. De haze, mango & cheese zijn ondertussen ook alle 3 boven Foto's: Edit: Blumats ondertussen toch op druppelen gekregen, zat een knik ergens waardoor er geen water doorkwam
 9. Sinds eergisteren de blumat geïnstalleerd, maar ben niet zeker of deze wel functioneel is.. De tensiometer geeft na 2 dagen een waarde van 16 aan, wat dus zou betekenen dat de grond zeer vochtig is. Maar mij lijkt het vrij onmogelijk dat na 2 dagen niets van water te hebben gegeven deze waarde nog zo laag ligt? De blumat is aangesloten op een watervat (staat op ong 1,5-2m hoogte), de waterdarm gaat via een gat bovenaan de tent naar binnen en zo dan naar iedere afzonderlijke blumat drip.. De drip's staan ook allemaal open gedraaid...
 10. Zal de volgende keer proberen foto's te maken als het licht uit is En nee, komt omdat ik de potten verschoven heb de 3 nieuwe smart pots erbij te zetten. Sinds vandaag heb ik ook mijn tensiometer dus zal ik dit zeker kunnen nakijken.
 11. Even een update: Heb beslist om 3 Northern Light's over te potten in Smart Pots (15.1L). Toen het overpotten juist gebeurd was leek 1 van de 3 plantjes dood, maar de dag erop was dit hersteld. Ze doen het allemaal goed zo te zien. Verder heb ik ook de Haze 2.0 (auto) en de Cheese (auto) kunnen planten, de Sweet mango (auto) is nog aan het ontkiemen. Vandaag wordt ook het Blumat watergeef systeem geinstalleerd. Plantjes zijn nu 13 dagen aan het groeien. Overzichtje tent: NL 1: NL 2: AK : NL overgepot 1: NL overgepot 2: NL 3 overgepot, leek even dood:
 12. Even een update: Zoals je kan zien groeit 1 van de plantjes wat scheef. Moet we dit begeleiden met een stokje zodat het terug recht gaat groeien? De plantjes groeien in ieder geval zeer snel, echt van verschoten!
 13. Ondertussen beslist: ik heb het blumat systeem + tensiometer gekocht Nu hopen dat ik alles juist afgesteld krijg. Tips.. Altijd welkom!
×
×
 • Create New...