Jump to content

Obi-Wan Kenobi

Full member
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Obi-Wan Kenobi

  • Rank
    jedi grower
  • Birthday 04/01/1962

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    3rd rock from the sun
  1. leuk! zie je niet zoveel op het forum. Inderdaad peroxide en voldoende zuurstof, water en tank goed schoonhouden.
  2. da's waar... da's een kwestie van goed verpakken. Dimmen en plussen kun je ook animeren (50% -> 100+). Mooie banners mannen, professioneel!
  3. all your base are belong to us
  4. de sekte van de forumvoorstellers en de cult van de voorstelweigeraars 't is maar waar je je druk om maakt, ik stel me altijd voor als ik ergens nieuw binnenkom. Maar welkom karpertje!
  5. daarom staat er ook niet "mijn" onderwerpen maar "jouw" waarschijnlijk
  6. dat vierkante is inderdaad wel handig. Ik gebruik van die hoge 7-liter potten standaard, ik geloof in een diepe pot. Eerst de diepte in dan gaat de plant ook omhoog en later met overpotten de breedte in, een 18L pot is bijna even hoog, net een bodempje aarde bij overpotten. Ga jij ook nog over naar een bredere pot? Ik heb altijd het gevoel dat de vorm van de plant op een of andere manier lijkt op de wijze waarop de wortels ontwikkelen.
  7. ik kweek al heel lang met Bionova en haal daar keer op keer topresultaten mee. Ik gebruik gewoon BN grond en X-cel, in de bloei matig PK13+14 en een beetje Vitrasol. Is biomineraal en werkt gewoon goed. Heel betrouwbaar.
  8. Als je de kist grwoon openschroeft dan zie je toch wat voor ventilator er in hangt? Effe typenummer googlen en je weet alles. Snap het probleem niet zo. Denk trouwens ook meer aan 1000 kuub met een 200 mm flens, maar dan zouden die twee aan de zijkant ieder 160 moeten zijn. Een grote afvoerslang is overigens nooit fout, lekker stil.
  9. Oei! Thai! Heb het ook wel eens geprobeerd buiten maar hij bloeit inderdaad heel erg lang en de opbrengst was niet zo groot. Was wel een mooie plant. edit ik kan niet spellen!
  10. Hy-pro Amnesia Haze! en dat had ik beter niet kunnen doen zo vroeg op de dag
  11. Obi-Wan Kenobi

    Dimmer

    Ik denk dat een gewone dimmer voor een verwarming voldoet, dat is geen inductieve last. Het is alleen lastig zoals whazzup zegt als de verwarming zeg maar 40 watt is of zo, dat is te weinig vaak voor een gewone grote dimmer om goed te werken. Stop maar eens een 15 watt lampje in een 500 watt dimmer. Dan gaat hij alleen maar aan en uit. Ik denk zelf dat die van 4,95 het net zo goed doet.
  12. Dat zou ik niet doen als ik jou was, dat werkt echt niet. Ga maar na, probeer de balk eens scheef te trekken, kan dat? Jawel! Wat schenkie zei met klemmen werkt het eenvoudigst. Neem er voor de zekerheid 2
×
×
  • Create New...