Jump to content

Benster22

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Benster22

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 05/30/1986

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • MSN
    ben.ster.21@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lelystad
  • Interests
    Mijn intresse gaat uit naar computers, en het roken van wiet, muziek, mijn hond xira.<br /><br />Daarnaast hou ik van leker eten en blablablablabla...............
  1. Ziet er zeer zeker mooi uit als ik het bekijk wel wat minder met dat je moest wachten op die roofwants maar ach het ziet er goed uit knap werk heb je geleverd top gozer.
  2. gewoon een 12 volt adaptor werkt prima geen poes pas gewoon simpel en veilig dus met kroonsteen altijd. En de reactie van je plan om op een 24 volt 2x 12 wat aan te sluiten kan wel maar raad ik je niet aan ivb brandgevaar.
  3. Benster22

    mijn kweek deel 1

    onderzoek welk soort dit is
  4. Beste beste mede leden ik begin deze nieuwe topic met behoorlijk wat foto's alleen van de bouw dat moet resultaten opleveren met behulp van jullie meningen (adviesen). Ik hoop dat mensen die ook net beginnen met kweken hier uit genoeg info vanaf kunnen halen (maar dat moet wel lukken met de nodige hulp van onze pro's ). Maar genoeg geluld ik ben dus toch over gegaan naar een grotere kast nu niet gaan denken dus dat ik mega bedoel gewoon klein. Ik weet niet precies wat de maten zijn maar ik denk dat er ong 3a4 dames in kunnen deze die gaan onder een 400w PHILIPS Master SON-T pia+VSA 400W in kombi met de hamerslag kap. De afzuiging zit er al in centrale afzuiging van het huis die staat toch 24 uur aan, daarnaast wil ik de wanden gaan isoleren met rock wol en daar dan hout weer voor en dat uitijndelijk gan bedekken met wit folie of reflextie noppen folie dus daar ben ik nog niet over uit. Het begint hier bij een kale hoek van de zolder. hier nog een van de kale hoek altans als je goed kijkt zie je een grijze buis omhoog lopen die grijze buis krijgt later nog een verhaal. frame op de grond is ondertussen al geplaatst maar stoner staat er weer eens voor (jointje draaien ) ondertussen schiet de buiten wand wel op. Ik mij hellemaal het schompes zagen terwijl stoner alleen maar aan het roken is ach ja van je maten moet je het hebben he. hier heb je hem paffer. ach ja hier het tijdelijke resultaat van nu Dus dat is nu momenteel het resultaat maar aankomende vrijdag heb ik meer gedaan ook aan de binnen kant. Maar toch nog ff over die grijze buis die heb ik toch uitijndelijk gewoon stoned gaan afzagen ik die avond leker naar bed volgende ochtend gedouched ik daarnaa toch nog ff naar die afgezaagde buis kijken kom ik eraan en kruip naar de buis STINKEN waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niet normaal bleek het mijn riool lucht afvoer daarom zat ie daar dus hahhahahahahhahaha wel gelachen dus ik heb hem gewoon weer naar buiten afgevoerd door vlak boven die centrale afzuiging een gat geboord en pvc buis ertussen bouw schuim doet wonderen hahahahaha kijk maar buis weg hahahahha Voor de mensen die mijn vorige topic nog niet heb gelezen zeker ff doen dar staan mijn 2 dames in hun groei bakkie. Voor de paar trouwe volgers en pro's thnx om toch ff de moeite te nemen om te komen kijken en tot nu heb ik veel aan jullie advies gehad thnx daarvoor Wordt vervolgd.
  5. Hoi beste mensen ik heb een probleem ontdekt mijn blaaderen beginnen langzaam geel te worden aangezien ik niet bijvoed en mijn potgrond is eigenlijk altijd wel goed vochtig niet te natuurlijk mijn temp schomelt overdag van 24 graden naar 28 bijna perfect. dus als mensen denken te weten aan de hand van de foto's graag reacties zodat ik in kan grijpen. hier de picas van de plant en van de temp en luchtvogtichhijd hier zie je het probleem al meteen. hier het andere blad van de plant. De hele plant. de tempratuurder. eerste wat je ziet is niet belangrijk de 2e is de temp en derde de lucht vogtichijd. en hier dan de plantjes in hun bakje. als iemand mij hiermee van dienst kan zijn B.V.D.
  6. Ziet er mooi uit lekkere volle dames en maar vet mesten hehehehe nee echt top leuk om te zien en dat binnen een erg korte tijd topie gozer blijf jouw zeker volgen !!
  7. WEEK 3 Hoi beste mensen hier weer een kleine update over mijn micro kweek. Ik heb niet zo heel erg veel te vertellen maar wel wat kleine dingentjes over de groei van mijn plantjes. De wiet bladeren komen nu echt tevoorschijn heb toch ook maar ffies nog een een fan opgehangen in de kast zelf voor een licht briesje zodat de plantjes wat sterker worden. Ook de plant in de licht bruine 4 literpot toch maar ffies iets dieper ingegraven omdat ie begon te hangen dus van daar dat ie nu wat kleiner lijkt. Daarnaast ben ik nu echt bezig met de groote kast in elkaar aan het bouwen (wat een klus) maar alles gaat volgens plan dus dat kan nog iets moois worden. De temp blijft nu prima op 28,7 hangen onder 3 x tl dus dat gaat ook prima gelukig. ik zal jullie niet langer in spaning houden hier zijn de picas. plant dieper ingegraven. deze ga ik mischien later ingraven licht eraan of ie recht blijft. en dan heb ik er vandaag weer een paar gemaakt en nu dus 2 dagen later vergeleken met de fotos hierboven. de ander, nog een keer in hun bakkie Zoals jullie kunnen zien gaat het erg lekker met mijn plantjes en dat onder 3x tl dit alles leuk en aardig maar we moesten deze week ook hard aan de slag met mijn nieuwe hok op zolder en dat was druk druk druk maar dat zien jullie bij de volgende update. (hier stiekem al 1) dit wordt de hoek waar het moet komen te staan. Ik hoop dat jullie ook tervreden zijn over het resultaat tot nu toe en ik wacht met smacht op comentaar.
  8. Hoi beste medemens ik heb vandaag ontdekt dat de bladeren van mijn planten zijn gaan hangen nog niet dramatich maar ik dacht ik kan er beter te vroeg bij zijn dan te laat ik ben al een beetje aan het rond kijken op het forum maar kan er niks verder over vinden als iemand mij hiermee kan helpen graag advies. B.V.D Mvg benster
  9. dit begrijp ik erg goed dat je anoniem wil blijven sorry hiervoor mijn exusses en het zal niet meer gebeuren pffffffffffffff
  10. thnx voor je coment en ja ik heb de Fan idd sinds gister weer op een hoger aantal watage gezet zodat ie weer meer rotaties per seconde maakt dus dat is geregeld en ja ga uitijndelijk wel denk ik over op een grotere kast. Dit meer om het (fijt) dat micro BOEI niet optimaal gaat onder tl voor zover ik hier heb gelezen. Maar toch leuk dat je ff gekeken heb en vooral adviesen blijven geven vind ik wel leuk en leerzaam thnx man tof
  11. ik hoop het dat het een lekker wietje word en dat ik ook kan stekken enzo \
  12. Het is vandaag donderdag 4 december. Vandaag is het de 5e dag dat de planten onder tl staan in hun klijne kastje. De tempratuur schomelt tussen de 25 en de 30 graden en ze hebben alleen nog maar de kiem blaadjes en 2 kartel blaadjes ( wiet bladen ) maar hebben het prima naar hun zin. Ik heb op de pc fan inplaats van een 12v een 8v adapter aangesloten zodat ie wat minder rotaties maakt per seconde dit heb ik gedaan omdat het anders te snel afkoelde daarbinnen. De 3e tl wordt eind deze week toe gevoegd ik weet alleen niet of ik nou koud of warm wit moet toevoegen, ik heb nu namelijk 1x warm en 1x koud wit dus dat is nog ff een kwestie van onderzoeken wat het beste is. Heb ook weer 10 zaadjes gekregen van Roby een vriend van mij die ga ik na deze kweek gebruiken. Heb zo onderhands ook nog een thermometer gehaald en werkt top en ben er erg blij mee. Nog ff wat over de plantjes ze zijn nu 6 cm hoog kan dat kwaad ivb met dat ze in de vensterbank zijn ontkiemd gaat het dan nog wel goed komen en nee hierover heb ik nog niks gelezen op het forum mischien dat ik de eerste ben maar betwijfel het. Hieronder een paar leuke picas. hier de electriche thermo meter hier een paar pics van de 2 plantjes vrouwtje moest ffies helpen vandaar die hand heheheh ffies om te laten zien dat het hier om een 40 liter pot gaat hier nog de nieuwe zaden dit was het weer voor deze week volgende week weer een update het enige wat ik nog kan zeggen is kom maar op met de adviesen.
  13. jo deze ga ik wel volgen echt vette toppen knap staaltje werk dat je daar neer heb gezet mooie toppen ook ben zelf net begonen micro kweek dus zou wel leuk zijn als je eens een kijkje neemt.
  14. leuke kweek die je heb staan heb een vraag waar koop je die termometers en hoe duur
×
×
  • Create New...