Jump to content

smokeychris

Members
  • Content Count

    115
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About smokeychris

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Deze link wil ik nog even met jullie delen: http://www.liveleak.com/view?i=c63_1241988673
  2. dat is een mooie berekening.. maar ik ga t lekker zelf op roken
  3. sorry voor mijn late reactie.. mijn computer had t begeven ik wou nog even laten weten dat ik inmiddels geoogst heb en de opbrengst 120 gram is. volgende keer ga ik voor PP scrog, en probeer daar ook weer een verslag van te maken!! smokese. groeten chris
  4. jo bij jou gaat het ook wel goedkomen zie ik. Ik had eerst ook pp die werden een stuk groter dan de haze die ik nu heb maar mijn haze is wel lekker compact, ik hoop dat het bij jou ook zo uitpakt. groeten chris!
  5. Ze gaan nu nog even in het donker om de dames te laten weten dat het einde nabij is! Ik heb geloof ik eens gelezen dat als je de planten in het donker zet ze nog ff extra hun best gaan doen om wat beter/dikker/mooier/sterker te worden. groeten chris.
  6. Gisteren ondekt: boterham met daarop dikke laag pindakaas (met stukjes noot) daarop weer broodje , daarop spekkies (van die roze) dan weer broodje, en dan 30 seconden in de magnetron. ff aflaten koelen en klaar!
  7. update. trips zijn weg. er vliegen nog wel wat trips stuk of 5. ik heb alle grote bladeren er af gehaald.. en ze gaan nu nog 3 dagen in het donker.
  8. Erger nog: draai een joint met van die indische kruidnagelpeuken, dan ga je zeker weten over je nek!
  9. @ SILVER : Neej ik ben niet van plan direct te gaan oogsten er moet toch zeker een weer tussen zitten en ik heb geprobeerd mijn toppen niet te raken met de plantensspuit! @ WIETVRIEND: IK dacht dat het al te laat was voor roofwants omdat die ook nog besteld moeten worden enzo en ik heb ook geen idee hoeveel van die killers ik in mijn hokkie moet zetten .
  10. Hallo allemaal, aangezien ik last heb van trips en omdat ik denk dat de planten zo goed als klaar zijn dacht ik aan oogsten. Ik twijfel nog wel een beetje want de toppen zijn helemaal niet groot en haze hoort nu eenmaal wat langer te staan als de ruim negen weken die ze nu staan, Zelf zie ik niet echt veel groei meer en ik denk dat het te maken heeft met de trips. De planten zijn nu wel behandeld en ik ga ook pas oogsten als alle trips dood zijn en de dames nog ff een paar dagen geen water en licht krijgen. De opbrengst zal niet veel zijn schat ik maarja ik ben nog in de leer denk ik maar. Graag jullie reacties en meningen over oogsten (of niet) en ook hoelang ze nog zouden moeten staan. Een schatting over de opbrengst lijkt me ook wel wat. Groeten chris
  11. bedankt voor de reactie.. dat spuiten is nog best wel moeilijk. hoop er met een paar dagen vanaf te zijn
×
×
  • Create New...