Jump to content

northernlight

Full member
 • Content Count

  346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About northernlight

 • Rank
  i have to return some videotapes
 • Birthday 10/25/1987

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  nederland
 1. sweet!, ziet er super uit man. ik denk dat je netje wel vol komt. groeten northernlight.
 2. de fruit spirit ziet er al erg mooi uit. je kunt dat led paneel aan de zijkant alleen net zo goed gewoon wegdoen, die dingen zijn maar iets van 11 watt en daar heb je niks aan. succes, groeten northernlight.
 3. bedankt kristof. de fast buds waren gelukkig maar voor een relatief klein deel verbrand, dus ik heb er toch nog flink wat wiet (voor een pc kweekje dan he) af kunnen halen. als je een pc kweekje gaat doen zou ik persoonlijk niet voor zo'n grote 125w spaarlamp kiezen. die dingen geven namelijk erg veel warmte af en je kunt het voorschakel apparaat niet buiten de case leggen zoals met een hps. er bestaan ook 70w hps lampen, dus misschien is dat wat voor je. en ik cure altijd m'n wiet in glazen potten dus dat komt wel goed. na hoeveel dagen had je vriend die easy ryders geoogst? misschien moesten ze nog wat langer staan. groeten northernlight.
 4. update dag 33 de plantjes staan er nog steeds gezond bij en ze beginnen al lekker te ruiken. het lijkt erop dat ik met de hoogte geen problemen ga krijgen want het middelste plantje groeit niet veel meer in de lengte. en ik was vergeten te melden dat de lamp nu op 21/3 staat vanaf dag 22. vorige ronde heb ik de hele kweek gewoon 24/0 de lamp aan laten staan, maar ik wil kijken of ze toch baat hebben bij die paar uur rust per dag.
 5. northernlight

  easy ryder pc grow

  3x easy ryder (joint doctor) onder 100w hps
 6. de smaak is iets zoeter dan diesel, maar het effect is wel vergelijkbaar.
 7. pokon is volgens mij niet geschikt voor planten die voor menselijke consumptie bedoeld zijn. misschien kan je wat plagron alga bloom ergens bestellen, een halve liter kost geloof ik rond de 7 euro per fles.
 8. hoi john. je plantjes zijn behoorlijk gestretched zo te zien, ik zou je aanraden om de eerste 3/4 weken lampen in het 6500k spectrum te gebruiken als je vanaf zaad direct op 12/12 kweekt. spaarlampen hebben niet zo veel dieptestraling, dus als je een hele lange plant hebt dan zullen alleen de hoogste toppen zich goed gaan ontwikkelen. succes, groeten northernlight. edit: nevermind, ik zie net dat je voor de plantjes wel blauwe lampen gebruikt.
 9. leuk! nog een autoflower kweekje. ik heb zelf een tijdje geleden twee fast buds gekweekt en daar kwam een heerlijk wietje vanaf. hele sterke geur en een fruitige smaak. het effect is voor heel erg indica, zwaar stoned dus. veel succes, groeten northernlight.
 10. thanks john . ennuh, er was niks mis met je eerste post hoor, je hebt gelijk dat een hps vaak voor warmteproblemen kan zorgen in kleine ruimtes. maar eigenwijs als ik ben heb ik de gok gewoon genomen.
 11. update dag 29 vandaag een paar fotos met de lamp aan, voor de rest niks bijzonders te melden.
 12. 20 gram is inderdaad wel haalbaar met 3x18w aan spaarlampen, misschien zelfs wel iets meer.
 13. @ smokey: 100w hps kan ook, hangt een beetje van de grootte van de koelkast af. en ik begin persoonlijk ook steeds overtuigd te raken van de tneon kitjes, een aantal leden hier hebben daar hele mooi kweekjes mee gedraaid. maar goed, heel veel succes met je project vogeltje! groeten northernlight.
 14. die 60 euro moet je als een eenmalige investering zien die je de eerste kweek al ruimschoots terugverdient. met een tneon of 100w hps behaal je veel betere resultaten als met een paar spaarlampen.
 15. dat kan absoluut, check dit topic maar: http://www.rollitup.org/indoor-growing/199...-fridge-6x.html deze persoon kweekt met een 150w hps in een kleine koelkast met goede reslutaten.
×
×
 • Create New...