Jump to content

kwkr

Full member
 • Content Count

  776
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by kwkr


 1. Ben maar meteen doorgegaan met het knippen van de Gelato . 

  En tot mijn verbazing komt hier een intense geur vanaf met knippen en de toppen voelen hard aan . Dit terwijl ik weet dat ze eigenlijk nog een weekje Misschien wel 2 hadden kunnen blijven staan . Misschien heb ik in dit forum de Gelato te vroeg afgeschreven als verliezer en had ik deze wat meer aandacht moeten geven . 

  Plant blijft een klote plant in mijn ogen maar moet toegeven nu met knippen heb ik wat meer waardering gekregen voor de Gelato . Mede door de intens uitnodigende geur die er nu vanaf komt . 

  IMG_20190526_173048_091.jpg

  IMG_20190526_173202_349.jpg


 2. 33 minutes ago, pekingeend said:

  Zijn die Gelato´s trouwens  nog wat geworden?

  Die staan nog volop in de bloei . 

  Zelfde vorm al vroeger de skunk . Lange puntige slanke toppen . Die misschien op einde wel nog aandikken maar ik vind het 3 x niks . Ook al ziet het er leuk uit allemaal van die slanke kerstboompjes . Maar ik heb liever dikke bollen met doppen erop . Of misschien wat pindarots zegt ( banaantjes ! )


 3. 13 minutes ago, pindarots123 said:

  Mooie toppen, maar klopt het dat ik wel enkele banaantjes spot? 

  Banaantjes ? Geen idee mijn maat is aan het roken en is helemaal van de wereld . 

  Met banaantjes of zonder banaantjes hij ligt goed stoned op de bank . Klapt er zwaar in en hij is wel wat gewend . 


 4. Pindarots ik ben het helemaal met jouw en de rest eens . Normaal knippen en normaal drogen werkt perfect.  Maar op zijn kop de complete plant drogen geeft gewoon een mooier resultaat kwaliteit en uiterlijk. Nederland lag voorop wat betreft de wiet teeld. Maar nu lopen we ver achter op vele andere wereld delen . Bijvoorbeeld California , Colorado etc . En vooral de medicinale wiet wordt daar ook op zijn kop gedroogd . Legaal in grote aantallen. Dit is niet voor niks neem ik aan . Ik hoop dat ik jullie een leuk resultaat kan laten zien wanneer alles droog is . 


 5. 1 hour ago, Buyuk said:

  Als die mensen alles weten over kweken waarom kopen ze dan andermans wiet ? Just a question...

  En vorige ronde had ik 2 plantjes van de 19 op zijn kop gehangen maar ik zag helemaal geen verschil in smaak of kleur vergeleken met de rest van de planten die in de zelfde ruimte lagen te drogen.

  Ok klinkt duidelijk . Wanneer je het zelf getest heb en voor jouw duidelijk geen verschil in kleur of smaak heb gezien dan moet je gewoon meteen knippen en op de netten gooien . Daarom zeg ik iedereen moet gewoon lekker doen waar ze in geloven of fijnste vinden . 


 6. 20 hours ago, pindarots123 said:

  ‘Het schijnt, er blijkt, er zijn zelfs’, nogal een dun verhaal heb je daar. Ik weet niet waar jij die mafketels ontmoet maar als iemand aan mij op de kop gedroogde wiet vraagt lach ik hem hard in het gezicht uit. 

  En droog (netjes) knippen is wel degelijk 2x zoveel werk, dit is gewoon een feit..

  Die mafketels zijn echt geen mafketels . 

  En ben er eigenlijk helemaal niet van gediend om mensen die heel serieus met hun hobby ( werk ) bezig zijn mafketels te noemen . 

  Deze mensen weten echt wel wat het beste is op dit gebied . En hebben echt wel alle manieren van drogen knippen kweken geprobeerd . 

  Verder niks aan de hand iedereen zijn eigen favoriete keuzen van drogen en knippen .  


 7. 17 hours ago, Fatamorgana said:

  Ben het wel eens met pindarots als de toppen er goed uit zien moeten ze het daar maar mee doen anders koopt een ander het wel vooral dit soort soorten.

  Ja is veel meer werk, kun je nog beter een tumble trimmer gebruiken en desnoods wat bijwerken als het droog is stuk makkelijker.

  Normaal gebruik ik altijd de tumble trimmer . Best ever . Maar als ik zelf het verschil zie van wiet die op de netten ligt en wiet die op zijn kop hangt . Dan is het voor mij duidelijk dat op zijn kop hangen beter is . Sorry dat ik zei . Blijkt en schijnt . !!!  Ik weet 100% zeker dat de wiet er mooier uit ziet wanneer je het op zijn kop droogt . Sterker nog je houd meer aan gewicht over . En dit is ook 100% zeker . 

  Dus nogmaals excuses voor het schijnt en het blijkt .  Dit heb ik gezegd om niet als beter weter over te komen. Maar bij deze het is echt zo . En zelfs na het drogen op zijn kop werkt de tumble trimmer nog steeds perfect . 

  Eventueel maak er een nieuwe discussie van ergens in het forum wat is de beste droog methode wat opbrengst en kwaliteit betreft . 


 8. 53 minutes ago, Fatamorgana said:

  waarom knip je ze niet gelijk dan, pokken werkt als de blaadjes er om heen zitten.

  Omdat schijnbaar ze op deze manier de lekkerste smaak en geur en thc gehalte krijgen . Alsof je zelf op je kop gaat hangen stroomt al je bloed naar je hoofd . Nu gaat alles naar de toppen wat er nog in zit . En blijkbaar werkt dit super . En het schijnt ook met kleur heel veel verschil in te zitten . Er zijn zelfs mensen die vragen tegenwoordig of die op zijn kop gedroogd is anders willen ze hem niet . En wat werk betreft niks meer als meteen met schaartje . Als droog is valt alles er zo vanaf . 


 9. Vandaag het 1e tentje geknipt . Heb wat van de dames overgelaten om weer opnieuw in de groei te zetten . Zal wel weer maandje ofzo duren voordat er weer nieuwe scheutjes aankomen maar dat heb ik er voor over want voor mij zijn dit echte winnaars. 

  Heb 4 kabels gehangen voor de de toppen en ze voelen echt zwaar aan en de geur met ophangen is wel even heftig . Maar de klus is geklaard en we wachten af voor het resultaat . Ik neem aan dat deze 4 dames niet super veel opleveren wat gewicht betreft . Wat gewicht betreft zit het met de andere tentjes wel goed . 

  IMG_20190510_094006_303.jpg

  IMG_20190510_094020_420.jpg

  IMG_20190510_094034_575.jpg

  IMG_20190510_094044_251.jpg

  IMG_20190510_094051_262.jpg

  IMG_20190510_094121_971.jpg

  • Like 3

 10. On 5/7/2019 at 10:17 AM, Fatamorgana said:

  Weet jij mss welke de blue gelato is en welke de gorilla x zkittlz.

  Ik denk zelf de grote plant zkittlz en de gene met de puntige blaadje gelato, de 2e.

  Maar lastig te zeggen.

  Voor dat ik ze kon nummer had iemand met de potten lopen schuiven.

  Dit zijn de stekjes er van.

  20190507_101418.jpg

  20190507_101433.jpg

  Ik zou dit nooit met zekerheid kunnen zeggen . Wil je moederen of bloeien ? Voor moeders zal je zien dat de galato heel hard strekt en minder internodes geeft dan de Skittles . Bloeien zal je het snel merken welke Gelato is en welke ZKITTLEZ


 11. 13 hours ago, Kees A said:

  Als er zoveel mensen om vragen, zullen ook heel veel mensen het gaan kweken.

  Met als resultaat dat de prijs zal gaan dalen, en het dus net zo'n commerciële soortje als Amnesia gaat worden.

  Misschien dat het wat langer zal duren omdat de wietwereld wat veranderd is. In vroeger jaren leek het op zaterdag wel een voetbalkantine in de GS's. Tientallen mensen die een bakkie kwamen doen, en vanalles met elkaar overlegden. Van apparatuur tot bestrijdingsmiddelen, van stekjes-leveranciers (meestal de GS zelf) tot opkopers (ook vaak diezelfde GS :) ). In de huidige tijd is er minder contact en daardoor minder communicatie onder de kwekers.

  Maar alles wat populair is, daar gaan mensen opduiken.

   

  Waarheid

   


 12. On 5/5/2019 at 12:02 AM, Kees A said:

  Nobel streven, maar ik denk niet dat dit gaat lukken. Want ik hoor van vele kanten dat mensen met die Amerikaanse soorten in de weer zijn.

  Vraag en aanbod

  Ik heb na vele jaren altijd gekozen voor de Amnesia omdat deze zeker de weg naar de shop vind en niet in een hoek blijft liggen of tot iemand hem voor een appel en ei wil nemen . Maar deze keer denk ik dat de ZKITTLEZ zeker geen soortje is die in de hoek blijft liggen en ik durf je gerust te zeggen dat er nu al meerdere mensen uit verschillende streken vragen om mijn ( 1.5 kg ) die er hopelijk vanaf gaat komen . En ze zijn zelfs aan het bieden . Dit heb ik al heel lang niet meer meegemaakt. Dus ZKITTLEZ is zeker een soortje waar veel mensen graag een trekje van willen nemen . 

   

  Voor de duidelijkheid aub geen privé berichten over eventuele verkoop of graag een topje . Hier reageer ik niet op . Dit blijft voor vrienden en mezelf . 

  Puur indicatie voor andere mensen die deze soort willen gaan zetten. Ga gerust je gang want ik durf te zeggen top plant . 

  • Like 1

 13. 13 hours ago, Kees A said:

  Ik heb gehoord dat je hiervoor moet afreizen naar Tilburg :)

   

  Ga je nu proberen om een moederplant te maken van je Skittlez? (Ik begreep dat je stekken bij een vriend probeerde te gaan halen, toch?)

   

  Nee ik heb stekken gesneden van de planten die je hier nu ziet op de foto's . Die heb ik aan een vriend van me gegeven en die heeft er een aantal in de groei staan en houd ze mooi in vorm en vertel hem elke week de vorderingen . En ik kan hem nu zeggen dat nr 2 van de ZKITTLEZ mag blijven want die toppen zien er in mijn ogen het mooiste dikste en heerlijkste uit . En die plant heeft al vanaf het begin eigenlijk mijn voorkeur gehad . . 

  En dan mogen er elke week een leuk aantal stekken van gesneden worden precies genoeg voor een klein hokje van een lampje of 10 / 12  en toevallig zijn er een aantal bekende die ik dit soortje wel gun met dit soort hokjes . Want naar mijn mening moet dit geen doorgefokte commerciële Nederlandse wiet gaan worden die de Amnesia of andere soorten aan de kant gaat schuiven . Lekker klein houden . 


 14. 9 hours ago, pekingeend said:

  Jouw skittlez zien er echt goed uit ben benieuwd of die zijn mooie kleur ook behoud als die gedroogd is. Heb zelf geen geluk gehad met de Skittlez die ik had gezet van verschillende breeders (geen barneys) daarentegen ben ik zelf wel mooie gelato´s pheno´s tegengekomen. 

  Ik ben er zelf  ook erg benieuwd naar . Er zijn al een aantal mensen die staan te popelen om een aantal toppen te bemachtigen. Ik hoop zelf minimaal van de 3 tenten Skittles  1,5 kg  te scoren. Geen idee of ik dat haal . Ben benieuwd wat 1 kg kan gaan opleveren voor de gene die hem in zijn shop wil hebben . 


 15. 12 hours ago, Kluns said:

  Ziet er goed uit die skittlez!

  Wat ik mij af vraag is het volgende.

  Ik heb een beetje zitten rond kijken voor die skittlez zaadjes ,en wat mij opvalt is het enorme prijs verschil op de online markt. Kan jij mij misschien meer vertellen waarom dat zo is ? 

  Ik zie prijzen van 9 euro per zaadje maar 40 euro per zaadje komt ook voorbij.

  Sorry als ik hiermee je topic vervuil maar ik hoop dat je mij hiermee kan helpen.

  Groetjes 

  Oh helaas weet ik daar niet het antwoord op . Voor mij is dit de eerste keer en ik ben gewoon via google gaan kijken naar reviews en kwam bij deze uit . Ik heb ze bij zamnesia besteld omdat dit voor mij betreft de beste online zaden site is op het internet. 

  • Thanks 1

 16. 18 hours ago, Kees A said:

  Bij een volgende keer zou je misschien 3 netjes op kunnen hangen: Op verschillende hoogte zodat ze zowel de achterblijven zijtakken ondersteunde, de gemiddelde planten en de individuele uitschieters.

  Ik moest op je foto's van vorige week heeeeeeel goed kijken om een netje te zien. Sommige toppen steken er echt flink uit. Als ze zwaarder worden...

   

  Klopt helemaal . Wat ik gelukkig wel nog kan is touwtjes aan de toppen spannen als ze dreigen te buigen of knakken .

  Vandaag ga ik kijken bij mijn goeie vriend aan wie ik de rest van mijn stekken gegeven had . Even kijken of ik daar een mooie plant uit kan plukken want deze Skittles wil ik niet meer verliezen . 

  • Like 1

 17. Vandaag weer water gegeven . Een zij topje was geknakt door het gewicht en omdat het niet hoog genoeg was voor ondersteuning van het NET . 

  Ik kan niet anders zeggen dat ik onder de indruk ben van de schoonheid en kleuren van de Skittles ( blauw , paars , zilver ) . En de aroma heerlijk . 

  Met flits is de kleur weer wat anders maar de top in het echt heeft echt een hele mooie kleur . TOP

   

  IMG_20190503_122837_556.jpg

  IMG_20190503_122854_148.jpg

  IMG_20190503_122912_211.jpg

  IMG_20190503_122950_444.jpg

  • Like 1
×
×
 • Create New...