Jump to content

kwkr

Full member
 • Content Count

  775
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by kwkr

 1. 2e tentje ZKITTLEZ van de stekken zijn duidelijk dikker en harder en mooier van toppen . Hier gaat ook meer vanaf komen . Deze knip ik op de normale manier nat netjes getrimd
 2. 2e tentje ZKITTLEZ van de stekken zijn duidelijk dikker en harder en mooier van toppen . Hier gaat ook meer vanaf komen . Deze knip ik op de normale manier nat netjes getrimd
 3. Die staan nog volop in de bloei . Zelfde vorm al vroeger de skunk . Lange puntige slanke toppen . Die misschien op einde wel nog aandikken maar ik vind het 3 x niks . Ook al ziet het er leuk uit allemaal van die slanke kerstboompjes . Maar ik heb liever dikke bollen met doppen erop . Of misschien wat pindarots zegt ( banaantjes ! )
 4. Banaantjes ? Geen idee mijn maat is aan het roken en is helemaal van de wereld . Met banaantjes of zonder banaantjes hij ligt goed stoned op de bank . Klapt er zwaar in en hij is wel wat gewend .
 5. Het knippen is bijna niet te doen door de hoeveelheid thc . Het schaartje moet continu schoongemaakt worden omdat het vast geplakt blijft zitten. Ik kan alleen maar zeggen aan de kwaliteit zal het niet liggen. Sorry voor de Amnesia maar dit is nu toch mijn favoriete soortje.
 6. Pindarots ik ben het helemaal met jouw en de rest eens . Normaal knippen en normaal drogen werkt perfect. Maar op zijn kop de complete plant drogen geeft gewoon een mooier resultaat kwaliteit en uiterlijk. Nederland lag voorop wat betreft de wiet teeld. Maar nu lopen we ver achter op vele andere wereld delen . Bijvoorbeeld California , Colorado etc . En vooral de medicinale wiet wordt daar ook op zijn kop gedroogd . Legaal in grote aantallen. Dit is niet voor niks neem ik aan . Ik hoop dat ik jullie een leuk resultaat kan laten zien wanneer alles droog is .
 7. Gelukkig denk ik er dus niet alleen zo over . Feit kwaliteit beter !!
 8. Dit tentje 4 planten . Hangen nog te drogen dus heb nog geen idee wat het gewicht van deze 4 plantjes zijn .
 9. Ok klinkt duidelijk . Wanneer je het zelf getest heb en voor jouw duidelijk geen verschil in kleur of smaak heb gezien dan moet je gewoon meteen knippen en op de netten gooien . Daarom zeg ik iedereen moet gewoon lekker doen waar ze in geloven of fijnste vinden .
 10. Die mafketels zijn echt geen mafketels . En ben er eigenlijk helemaal niet van gediend om mensen die heel serieus met hun hobby ( werk ) bezig zijn mafketels te noemen . Deze mensen weten echt wel wat het beste is op dit gebied . En hebben echt wel alle manieren van drogen knippen kweken geprobeerd . Verder niks aan de hand iedereen zijn eigen favoriete keuzen van drogen en knippen .
 11. Normaal gebruik ik altijd de tumble trimmer . Best ever . Maar als ik zelf het verschil zie van wiet die op de netten ligt en wiet die op zijn kop hangt . Dan is het voor mij duidelijk dat op zijn kop hangen beter is . Sorry dat ik zei . Blijkt en schijnt . !!! Ik weet 100% zeker dat de wiet er mooier uit ziet wanneer je het op zijn kop droogt . Sterker nog je houd meer aan gewicht over . En dit is ook 100% zeker . Dus nogmaals excuses voor het schijnt en het blijkt . Dit heb ik gezegd om niet als beter weter over te komen. Maar bij deze het is echt zo . En zelfs na het drogen op zijn kop werkt de tumble trimmer nog steeds perfect . Eventueel maak er een nieuwe discussie van ergens in het forum wat is de beste droog methode wat opbrengst en kwaliteit betreft .
 12. Omdat schijnbaar ze op deze manier de lekkerste smaak en geur en thc gehalte krijgen . Alsof je zelf op je kop gaat hangen stroomt al je bloed naar je hoofd . Nu gaat alles naar de toppen wat er nog in zit . En blijkbaar werkt dit super . En het schijnt ook met kleur heel veel verschil in te zitten . Er zijn zelfs mensen die vragen tegenwoordig of die op zijn kop gedroogd is anders willen ze hem niet . En wat werk betreft niks meer als meteen met schaartje . Als droog is valt alles er zo vanaf .
 13. Vandaag het 1e tentje geknipt . Heb wat van de dames overgelaten om weer opnieuw in de groei te zetten . Zal wel weer maandje ofzo duren voordat er weer nieuwe scheutjes aankomen maar dat heb ik er voor over want voor mij zijn dit echte winnaars. Heb 4 kabels gehangen voor de de toppen en ze voelen echt zwaar aan en de geur met ophangen is wel even heftig . Maar de klus is geklaard en we wachten af voor het resultaat . Ik neem aan dat deze 4 dames niet super veel opleveren wat gewicht betreft . Wat gewicht betreft zit het met de andere tentjes wel goed .
 14. Het zijtakje wat geknakt was is droog en schoongemaakt en klaar voor de rook test . De rest staat nog volop in de bloei . Er beginnen al meer takjes om te knakken dus denk dat ik het weekend 1e tentje eraf ga halen .
 15. Ik zou dit nooit met zekerheid kunnen zeggen . Wil je moederen of bloeien ? Voor moeders zal je zien dat de galato heel hard strekt en minder internodes geeft dan de Skittles . Bloeien zal je het snel merken welke Gelato is en welke ZKITTLEZ
 16. Ik heb na vele jaren altijd gekozen voor de Amnesia omdat deze zeker de weg naar de shop vind en niet in een hoek blijft liggen of tot iemand hem voor een appel en ei wil nemen . Maar deze keer denk ik dat de ZKITTLEZ zeker geen soortje is die in de hoek blijft liggen en ik durf je gerust te zeggen dat er nu al meerdere mensen uit verschillende streken vragen om mijn ( 1.5 kg ) die er hopelijk vanaf gaat komen . En ze zijn zelfs aan het bieden . Dit heb ik al heel lang niet meer meegemaakt. Dus ZKITTLEZ is zeker een soortje waar veel mensen graag een trekje van willen nemen . Voor de duidelijkheid aub geen privé berichten over eventuele verkoop of graag een topje . Hier reageer ik niet op . Dit blijft voor vrienden en mezelf . Puur indicatie voor andere mensen die deze soort willen gaan zetten. Ga gerust je gang want ik durf te zeggen top plant .
 17. Nee ik heb stekken gesneden van de planten die je hier nu ziet op de foto's . Die heb ik aan een vriend van me gegeven en die heeft er een aantal in de groei staan en houd ze mooi in vorm en vertel hem elke week de vorderingen . En ik kan hem nu zeggen dat nr 2 van de ZKITTLEZ mag blijven want die toppen zien er in mijn ogen het mooiste dikste en heerlijkste uit . En die plant heeft al vanaf het begin eigenlijk mijn voorkeur gehad . . En dan mogen er elke week een leuk aantal stekken van gesneden worden precies genoeg voor een klein hokje van een lampje of 10 / 12 en toevallig zijn er een aantal bekende die ik dit soortje wel gun met dit soort hokjes . Want naar mijn mening moet dit geen doorgefokte commerciële Nederlandse wiet gaan worden die de Amnesia of andere soorten aan de kant gaat schuiven . Lekker klein houden .
 18. Ik ben er zelf ook erg benieuwd naar . Er zijn al een aantal mensen die staan te popelen om een aantal toppen te bemachtigen. Ik hoop zelf minimaal van de 3 tenten Skittles 1,5 kg te scoren. Geen idee of ik dat haal . Ben benieuwd wat 1 kg kan gaan opleveren voor de gene die hem in zijn shop wil hebben .
 19. Oh helaas weet ik daar niet het antwoord op . Voor mij is dit de eerste keer en ik ben gewoon via google gaan kijken naar reviews en kwam bij deze uit . Ik heb ze bij zamnesia besteld omdat dit voor mij betreft de beste online zaden site is op het internet.
 20. Klopt helemaal . Wat ik gelukkig wel nog kan is touwtjes aan de toppen spannen als ze dreigen te buigen of knakken . Vandaag ga ik kijken bij mijn goeie vriend aan wie ik de rest van mijn stekken gegeven had . Even kijken of ik daar een mooie plant uit kan plukken want deze Skittles wil ik niet meer verliezen .
 21. Vandaag weer water gegeven . Een zij topje was geknakt door het gewicht en omdat het niet hoog genoeg was voor ondersteuning van het NET . Ik kan niet anders zeggen dat ik onder de indruk ben van de schoonheid en kleuren van de Skittles ( blauw , paars , zilver ) . En de aroma heerlijk . Met flits is de kleur weer wat anders maar de top in het echt heeft echt een hele mooie kleur . TOP
 22. Nee een goede filter met een beetje overcapaciteit moet de klus klaren .
×
×
 • Create New...