Jump to content

Martinooo

Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Martinooo

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 04/16/1981

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • MSN
    martinobambino@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    omg zutphen
  • Interests
    (internet)(Poker)(Kweeken)
  1. Nou vond dat niet zo goed want had er 200 plantjes in de zwerfketel staan dus had meer verwacht. Maar goed denk dat deze draai wel goed gaat we wachten het af....
  2. Morgen even updat maken met licht uit als het allemaal mee zit. Je ziet ze lekker knallen met de dag:) En dat op deze klein potjes niet verkeert lol
  3. Nieuwe update voor de mensen die hem volgen. we zitten nu op dag 26 van de bloei. Alles gaat nog volgens het schema. (Hopen dat dat zo blijft ) Verder heb ik er zelf nog weinig op aan te merken jah me lucht vochtigheid is 65% en die zie ik liever onder de 60% maar toe maar is even niet ander. Verder heb ik me ph op 5.8 en me ec op 1,8. dat was het wel zo beetje nu maar de update ??? Oke here wie go a can Deze foto is even zonder licht helaas is de rest wel met licht aan maar had even weinig tijd om de foto's met de lamp uit te maken. dat komt van de week nog wel even. Zo dat hem even voor deze keer. volgens mijn gaan ze wel lekker ze beginen in ieder geval lekker te ruiken lol. Nou opmerkingen of vragen zijn er om te stellen. Gr martinooo.
  4. Ga gewoon lekker naar de kikker toe me jongen daar verkopen ze geen troep.
  5. Zo daar was ik weer met een update voor de mensen die hem volgen Dag 20 bloei. Voor de rest heb ik weinig te melden ze gaan nog steets super in me 4 liter potjes. Kan ook nog geen geel blad ondeken dus gewoon door gaan zo. Opmerkingen en vragen altijd welkom. see ya later.
  6. Jep bram heeft gelijk je foto's zullen niet lang op die site aanwezig zijn worden met een paar dagen verwijdert. Dus zet je foto's even via dit board er op dan zul je er langer plezier van hebben.
  7. Martinooo

    Warmtecamera!

    Nou ik gebruik de C3 folie al sins het op de markt is en ik wil niks anders meer. wat iedereen er van vind moet die zelf weten maar ik ben heel blij met deze folie zelf als ik zie dat er een hoop in mijn omgeving de lul zijn draai ik in het stil geniet door. Ik wil niet zeggen dat het door die folie komt maar zeker weet ik wel dat het er mee te maken heeft.
  8. Het probleem kan overal aan liggen ik zou gewoon zeggen nieuw lamp en travo op halen en klaar is kees. Ik zou niet gaan klote met de electra van die zooi want een brandje zit in een klein hoekje. Het kan heel goed zijn dat er een fabrieks fout in de lamp zit en waardoor die het er nu heeft op zitten heb kan ook zijn dat je boel te zwaar belast het kan overal aan liggen. ik zou het zeker van het onzekeren nemen. en er niet mee gaan klote. suc6.
  9. netjes je kweek niks op aan te merken ben ook benieuwt.
  10. Jammer dat je foto's zo kleine zijn maar wel leuk. Is weer eens een keer wat anders lol.) Ps zet voor je foto link img tussen[ ] en er na [/img] dan zul je zien dat je foto gelijk op het board staat. Suc6.
  11. Ik weet zelf weinig van tl maar wens je wel heel veel suc6 met je kweek zal hem in de smiezen houden
  12. Martinooo

    Warmtecamera!

    C3 Antiedetecrie folie De ultieme bescherming. Produckt uitleg. waneer men naar een groot gebied kijk, moet de uitstraling van de verschillende gebouwen in overweging worden genomen. Het meeste materiaal dat gevonden word op het oppervlak van gebouwen heeft een relatieve hoge uitstraling maar er zullen tog zichtbare verschillen in het weergenomen beeld zijn ten gevolge van een verandering in het oppervlakte matriaal. Dit kan volkomen worden door een gedetailleerde kennis te hebben van de gebouwen in kwestie Sommige martialen en glas kan infrarood straling reflecteren en ogenschijnlijk warme plekken kunnen een reflectie zijn van een warme plek in de buurt. Een hittedetector ontdekt en laat oppervlakte temperaturen zien. De oppervlakte tempratuur onder normale omstandigheden is het resutaat van hitte geleiding door de muur van een verwarmt opject of binnenkamer. Vocht is een prima geleider van hitte en waneer de isolatie (als glaswol of open cel isolatie) klam is word het meer een geleider dan een refector of isolator. Er zijn maatregels die genomen kunnen worden om de mogelijke energie doorstraling van een oppervlakte, gemeten door de ratio van de stralingsmeter, te verminderen tot het niveau van de straling van een black body met dezelfde tempertuur. De gemeten hitte door een hittdetector zal vier maal minder zijn. Voorbeeld: Black body =1,00 ruwe rode baksteen =0,93 C3 ADF folie =0,055 Let op vocht is een efficiente geleider van hitte. Natheid en klamheid maakt uw isolatie en/of uw bedoeling om niet op te vallen waardeloos. C3 antiedetectie folie is niet hygroscopisch (neemt geen lucht vochtigheid tot zich) Let op met namaak!!! Hoop dat jullie hier wat aan hebben ik gebruik het nu al een tijd en het bevalt mijn super goed. Greets martinooo
×
×
  • Create New...