Jump to content

Krekwakwou

Full member
  • Content Count

    707
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Krekwakwou

  • Rank
    Ge wit oit noit nie...

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    E'Town
  1. Krekwakwou

    Silver Shining Haze

    Van begin tot t eind
  2. Dit gaat dus over de Pink en de New Wave... Erg jammer dit,zeker niet slim van de Pink,maar wat moet je als Eindhovens best bezochtste shop met maar 500 gr. in huis... Dan blijven ze af en aan rijden met nieuwe bevoorrading... Damn....
  3. Zo,daar ben ik dan met mn laatste berichtje... @ Medi: Daar kan je niet zeker van zijn,maar als je er 15 plant dan moet je wel heel erge pech hebben mocht je er maar 3 overhouden,en das denk ik een beetje te weinig om je tent mee vol te krijgen,maar als je heel veel topt en scrogt dat het dan mss wel lukt... @ ert: Ik had het wel een beetje in de gaten al had ik niet verwacht dat het zo snel zou gaan ineens en ik had niet echt tijd om ze om te hakken,ik dacht dat ze nog wel tot het weekend konden,maar das was dus nie.. Maar ik ben er zeker nie ontevreden over en hij smaakt ook prima! @ KfK: Jep,zekers harde toppen! En lekker is ie ook,net heerlijk stoney geweest en zwaar gelachen om de flauwste dingen! Het resultaat! Op de weegschaal! Totaalplaatje van alles netjes in zakken.. 370 gr. mooie toppen En 175 gr. hele goeie gruis... (voor de olie!) Thnx voor de suggesties,complimenten en tips! Fijn weekend en tot de volgende keer!
  4. Odorex Extra Dry Depper De Odorex Extra Dry Depper biedt bescherming tegen overmatige transpiratie en hoeft, net als de lotion, slechts 2 à 3 keer per week gebruikt te worden. Door de unieke formule blijft de Odorex Extra Dry Depper langer werkzaam dan een reguliere deodorant. De effectieve werking maakt het gebruik van een reguliere deodorant overbodig. Je blijft gegarandeerd droog! Het is veilig voor de huid en kleding mits de gebruiksaanwijzing nauwkeurig wordt opgevolgd. De Odorex Extra Dry Depper heeft als voordeel dat het makkelijk doseerbaar is door het unieke deppersysteem. Met dit spul zweet je veel minder,dus ruik je ook minder de "wietlucht"...
  5. Ja,wel jammer van die bruine koppen,het is geen toprot,maar iets te lang laten staan met een waaiertje erop... Ze waren al aan het drogen terwijl ze nog gewoon in de pot stonden... Dat rondelleke is ervoor om aan te geven hoeveel cm de toppen van de lamp hangen,ik had m op 55 cm afgemeten...
  6. Hey! Ben idd druk aan t knippen! De laatste foto's! Ze zijn eergisteren gemaakt... Zo,morgen ofzo een fotootje van de totale opbrengst.. Ze zijn in ieder geval lekker compact,ik ben benieuwd... Grtz!
  7. Thnx en jij succes ermee man,mn vorige verslag is nog iets uitgebreider... Linkje staat hieronder. Laterz!
  8. Thnx,ik was ook al van plan om ze nog ff te laten staan... Bij de kleintjes is er ook opeens een hoop verandering! Gisteren: Vandaag,na 3 dagen 7 van de 10 ontkiemd... Zou de rest nog volgen? Laters!
  9. Zo,net al ff foto's gemaakt! Ze moeten nog een weekje volgens de kalender,maar misschien laat ik ze nog ff wat langer staan... Suggesties welkom! Iemand een idee wanneer ze geoogst moeten worden? Komend weekend of het weekend erna? En dit is mn volgende projectje: 10 X Anesthesia (Afghani x Skunk/Herijuana) in de propagator... Na 2 dagen al ontkiemd,gaat goed!! Grtz!!
  10. Ja sorry man! Ik heb het inderdaad een beetje druk op het moment! Met de dames gaat het supergoed,in het bovenste bladerendek nog geen verkleurd blaadje te zien,en de toppen dikken lekker aan.. Niet zo erg als de PP/NLX want die werden de laatste weken haast 2 keer zo dik,en dat gaat met deze denk ik niet gebeuren,maar misschien dat ze nu kei en kei hard worden... Ik zal zsm foto's maken en neer zetten! Grtz!
  11. Das mooi NoName! Have fun! Volgens de kalender nog 2 en halve week. Maar misschien iets langer... Ik ga de trichomen in de gaten houwe! Laters!
  12. Die zijn toch nie dood,geef ze nog een kansje... Volgens mij hangen ze alleen maar een beetje. Je kan ze met sateprikkers een beetje ondersteunen ofzo... BBB heeft dit toch ook een keer gehad,en bij hem waren ze er ook allemaal weer bovenop gekomen.. Grtz!!
  13. Das een microscoopje.... Ziet er echt super uit,dat veldje van jou! Ben benieuwd of het klieven werkt,als dat zo is kan ik het bij ook nog gaan doen.. Wanneer gaan ze om? Grtz!
  14. Mooie dikke toppen heb je daar man!! En succes met je stekkies,alleen moet je er wel ff voor zorgen dat die blokjes onder de aarde staan,anders drogen ze uit... Laters!!
×
×
  • Create New...